OFICIAL! Mircea Drăghici are DOUĂ DOSARE PENALE!

tot articolul
OFICIAL! Mircea Drăghici are DOUĂ DOSARE PENALE!

CONDAMNARE în dosarul de şantaj al lui Paraschivescu! Daune morale

tot articolul
CONDAMNARE în dosarul de şantaj al lui Paraschivescu! Daune morale

Publicitate

Vizualizezi:acasa -> dezvaluiri -> ŞEDINŢĂ EXTRAORDINARĂ astăzi la Piteşti


ŞEDINŢĂ EXTRAORDINARĂ astăzi la Piteşti


Google
ŞEDINŢĂ EXTRAORDINARĂ astăzi la Piteşti Astăzi va avea loc o şedinţă extraordinară de Consiliul Local la Piteşti. Consilierii vor dezbate şi vota 19 puncte pe ordinea de zi. Şedinţa va avea loc de la ora 15.00 în sala de consiliul de la Primăria Piteşti.

 1. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind bugetului municipiului Pitești pe anul 2017.

2. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind modificarea și completarea H.C.L. nr.371/10.10.2017 privind unele măsuri pentru organizarea ”Zilei Naționale a României – 1 Decembrie 2017” și a ”Sărbătorilor de iarnă 2017-2018”, cu modificările și completările ulterioare

3. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind alocarea unei subvenții de la bugetul local pentru Asociația de Sprijin a Copiilor Handicapați Fizic România, filiala Argeș, Asociația Salvați Copiii, filiala Argeș și Asociația Națională pentru Copii și Adulți cu Autism din România – filiala Argeș.

4. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind conferirea Diplomei de fidelitate.

5. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind conferirea Diplomei de fidelitate – nunta de diamant.

6. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind transmiterea, fără plată, către Poliția Locală a Municipiului Pitești, a unui autoturism.

7. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind aprobarea devizului General actualizat pentru obiectivul de investiții ”Sală de ceremonii funerare și grup sanitar Cimitir Sf. Gheorghe” - din municipiul Pitești.

8. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind modificarea și completarea anexei la HCL nr. 347/28.09.2017 privind numirea reprezentanților consiliului local în consiliile de administrație ale unităților de învățământ preuniversitar de stat, cu personalitate juridică, din municipiul Pitești.

9. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind modificarea și completarea anexei la HCL nr.37/05.07.2016 privind numirea reprezentanților consiliului local în comisiile de evaluare și asigurare a calității educației ale unităților de învățământ preuniversitar de stat, cu personalitate juridică, din municipiul Pitești, cu modificările și completările ulterioare.

10. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind prelungirea aplicabilității HCL nr.218/19.05.2014.

11. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind aprobarea Studiului de Fezabilitate pentru obiectivul de investiții ”Reabilitarea Grădinii Zoologice Pitești – Etapa a-II-a”.

12. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind aprobarea Documentației de avizare pentru lucrări de Intervenții aferentă obiectivului de investiții ”Modernizare Calea Craiovei (sensul de coborâre, între blocul 41 și B-dul Frații Golești), municipiul Pitești”.

13. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind aprobarea Devizului General pentru obiectivul de investiții ”Amenajare parcare și Împrejmuire GPP Armonia”.

14. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind transmiterea unor imobile-terenuri din domeniul public al municipiului Pitești și din administrarea Administrației Domeniului Public Pitești, în administrarea Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești.

15. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind închirierea imobilului situat în Pitești, B-dul Republicii, bl.D5b, parter, de către Asociația Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Pitești.

16. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind prelungirea aplicabilității HCL nr.112/27.09.2012.

17. Proiect de hotărâre iniţiat de primar pentru modificarea și completarea HCL nr.437/20.11.2017 referitoare la aprobarea Listei privind ordinea de prioritate în soluționarea cererilor de locuințe sociale aflate în patrimoniul municipiului Pitești și administrarea Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești.

18. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind transmiterea unui imobil din domeniul public al municipiului Pitești și din administrarea Direcției de Asistență Socială, în administrarea Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești.

19. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind transmiterea unui imobil (platformă betonată) în suprafață de 1890 mp, situat în incinta Târgului Săptămânal al Municipiului Pitești, din administrarea SC Salpitflor Green SA în administrarea Administrației Domeniului Public al Municipiului Pitești.


Etichete: nu exista etichete pentru articolul ŞEDINŢĂ EXTRAORDINARĂ astăzi la Piteşti

Comentarii

*NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului sau stergerea integrala. Site-ul www.argesenii.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
Click pe pictograma pentru a vizualiza comentariul!


Nu exista nici un comentariu pentru acest articol. Poti fi primul care comenteaza acest articol folosind formularul de mai jos.


Adauga un comentariu

   
(Maximum caractere: 20) Caractere ramase   
(Maximum caractere: 50) Caractere ramase

   
(Maximum caractere: 3000) Caractere ramase

Va rugam introduceti codul din imaginea din dreapta pentru a preveni spamul