Fost PRIMAR din Argeş, trimis în judecată de DNA! 161 de fapte

tot articolul
Fost PRIMAR din Argeş, trimis în judecată de DNA! 161 de fapte

Echipa site-ului argesenii.ro vă urează Crăciun fericit!

tot articolul
Echipa site-ului argesenii.ro vă urează Crăciun fericit!

Publicitate

Vizualizezi:acasa -> actualitate -> S.Ed.C. Mioveni, nominalizare la Gala ”10 pentru Argeș”


S.Ed.C. Mioveni, nominalizare la Gala ”10 pentru Argeș”


Google
S.Ed.C. Mioveni, nominalizare la Gala ”10 pentru Argeș” Pentru a onora valorile județului Argeș, Consiliul Județean Argeș a organizat, în data de 8 decembrie, cea de-a doua ediție a Galei ”10 pentru Argeș”. Astfel, zece argeșeni, din domeniile - Mediu de afaceri, Educație, Sport, Sănătate, Administrație, Cultură, Cercetare, Social, Protecția mediului - turism, Promovarea Argeșului - au primit recunoașterea comunității argeșene, în baza nominalizărilor Comitetului de Excelență, ale consilierilor județeni, instituțiilor de învățământ și cultură din Argeș și din partea mediului de afaceri.

Deși nu ne-am numărat printre câștigători, ne-am simțit onorați de nominalizarea la categoria PROTECȚIA MEDIULUI pentru faptul că în 2016, la Mioveni, a fost implementată o tehnologie inovatoare  de compostare a nămolurilor provenite de la stația de epurare a orașului. Utilizarea în agricultură a nămolului netratat, în anumite cazuri, poate reprezenta o reală amenințare atât pentru sănătatea omului cât și pentru mediul înconjurător, cu efecte nocive pe termen lung, iar tehnologia implementată la Mioveni rezolvă această problemă. De la punerea în funcțiune și până în prezent proiectul a avut rezultate foarte bune, realizându-se 5 șarje de compost de bună calitate. Tot aici va fi înființat un centru de training pentru formarea profesională a personalului implicat în procesul de obținere a compostului” a precizat Viorel Ciobanu, directorul general al SC S.Ed.C. Mioveni SRL.

Politica S.C. Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni S.R.L. urmărește continuarea liniei de dezvoltare a societății prin consolidarea obiectivelor strategice fundamentale pe care și le-a asumat, urmărind să reflecte atât valorile cât și țintele generale de performanță economică a societății. 

Printre preocupările noastre se regăsește grija pentru mediu, întrucât suntem conștienți de impactul acțiunilor noastre zilnice asupra condițiilor de viață ale oamenilor. 

Pornind de la acest considerent, ne implicăm continuu în acțiuni ce vizează protecția mediului prin diferite măsuri: gestionarea raţională a resurselor naturale, eliminarea aspectelor cu impact negativ asupra mediului, implementarea eficientă a tehnologiilor moderne conform standardelor europene, precum și implementarea metodelor eficiente de gestionare a deșeurilor rezultate din activitatea de epurare a apelor uzate. 

Anul acesta evenimentul s-a desfășurat sub egida „Respect pentru Valorile Naționale”, un proiect inițiat în 2017 de Consiliul Județean Argeș, Academia Română și DACIN SARA, cu scopul de a redescoperi și readuce în atenția publică valorile naționale, din domenii precum știință, istorie, literatură, cinematografie, teatru, muzică, precum și sub egida “Fabricat în Argeș”.


Etichete: nu exista etichete pentru articolul S.Ed.C. Mioveni, nominalizare la Gala ”10 pentru Argeș”

Comentarii

*NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului sau stergerea integrala. Site-ul www.argesenii.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
Click pe pictograma pentru a vizualiza comentariul!


Nu exista nici un comentariu pentru acest articol. Poti fi primul care comenteaza acest articol folosind formularul de mai jos.


Adauga un comentariu

   
(Maximum caractere: 20) Caractere ramase   
(Maximum caractere: 50) Caractere ramase

   
(Maximum caractere: 3000) Caractere ramase

Va rugam introduceti codul din imaginea din dreapta pentru a preveni spamul