Fost PRIMAR din Argeş, trimis în judecată de DNA! 161 de fapte

tot articolul
Fost PRIMAR din Argeş, trimis în judecată de DNA! 161 de fapte

Echipa site-ului argesenii.ro vă urează Crăciun fericit!

tot articolul
Echipa site-ului argesenii.ro vă urează Crăciun fericit!

Publicitate

Vizualizezi:acasa -> administrativ -> Şedinţă de Consiliul Local la Piteşti


Şedinţă de Consiliul Local la Piteşti


Google
Şedinţă de Consiliul Local la Piteşti Astăzi de la ora 15.00 va avea loc şedinţa de Consiliu Local la Piteşti. Sunt 25 de puncte pe ordinea de zi:

1. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind declararea unor lucrări de utilitate publică.

2. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea principalelor manifestări culturalartistice, sportive, sociale care se desfășoară în municipiul Pitești în anul 2018, precum și a unor evenimente științifice, festivități, întâlniri oficiale și de lucru, acțiuni și activități organizate de municipalitate.

3. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea tarifelor pentru accesul la spectacolele susținute de Filarmonica Pitești în semestrul I al anului 2018, pentru stagiunea 2017-2018.

4. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind unele măsuri pentru organizarea târgului ”Mărțișor 2018”.

 5. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind stabilirea unor măsuri pentru aplicarea Legii nr. 52/2003, republicată.

 6. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea Documentației de avizare a lucrărilor de intervenții pentru obiectivul de investiții ”Amenajare curte interioară și accese Colegiul Național I.C. Brătianu”.

7. Proiect de hotărâre inițiat de primar pentru modificarea H.C.L. nr.474/21.12.2017 prin care se ia act de recepția la terminarea lucrărilor pentru obiectivul de investiții ”Amenajare Imobil Casa Căsătoriilor – str. I.C Brătianu nr. 39”.

8. Proiect de hotărâre inițiat de primar pentru modificarea H.C.L. nr.475/21.12.2017 prin care se ia act de recepția la terminarea lucrărilor pentru obiectivul de investiții ”Amenajări exterioare clădire existentă Casa Căsătoriilor”.

9. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind participarea municipiului Pitești la realizarea unor investiții finanțate prin ”Programul operațional Regional 2014-2020” – Axa prioritară 10 ”Îmbunătățirea infrastructurii educaționale” POR/10/2017.

10. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind conferirea Diplomei de fidelitate.

11. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind conferirea Diplomei de fidelitate – nunta de diamant.

12. Proiect de hotărâre inițiat de primar pentru aprobarea Regulamentului privind accesul și circulația autovehiculelor și utilajelor cu masa maximă autorizată mai mare de 3,5 tone în municipiul Pitești.

 13. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind încheierea unui contract de închiriere pentru un teren ocupat de un garaj, autorizat situat în cartierul Trivale.

14. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind încheierea unui contract de închiriere pentru un teren ocupat de un garaj, autorizat situat în str. Rovine.

15. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu pentru investiția ”Construire clădire locuințe colective cu spații comerciale la parter” strada Armand Călinescu nr. 16.

16. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu pentru un teren situat în intravilanul municipiului Pitești, str. Cozia nr.4, în vederea ”Construire clădire locuințe colective, P+4E”.

17. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu pentru un teren situat în intravilanul municipiului Pitești, str. Alunului nr. 2 în vederea construirii ”Imobil locuințe colective cu spații comerciale la parter, Sb+P+3E”.

18. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu pentru un teren situat în intravilanul municipiului Pitești, str. Vasile Alecsandri nr.4, în vederea ”Construirii imobil locuințe colective, P+4E”.

19. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea Documentației de avizare pentru lucrări de intervenții aferentă obiectivului de investiții ”Amenajare sediu Direcția de Asistență Socială a Municipiului Pitești”.

20. Raport privind acordarea serviciilor de asistență și utilizarea subvenției în anul 2017 de către Asociația de Sprijin a Copiilor Handicapați Fizic România – Filiala Argeș.

21. Raport privind transparența decizională în anul 2017.

22. Raport privind acordarea serviciilor de asistență și utilizarea subvenției în anul 2017 de către Organizația ”Salvați Copiii” România – Filiala Argeș.

23. Raport de evaluare a implementării Legii nr. 544/2001 în anul 2017.

24. Propunerile comisiilor de specialitate ale consiliului local referitoare la evaluarea performanţelor profesionale individuale ale Secretarului Municipiului Piteşti.

25. Diverse.


Etichete: nu exista etichete pentru articolul Şedinţă de Consiliul Local la Piteşti

Comentarii

*NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului sau stergerea integrala. Site-ul www.argesenii.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
Click pe pictograma pentru a vizualiza comentariul!


Nu exista nici un comentariu pentru acest articol. Poti fi primul care comenteaza acest articol folosind formularul de mai jos.


Adauga un comentariu

   
(Maximum caractere: 20) Caractere ramase   
(Maximum caractere: 50) Caractere ramase

   
(Maximum caractere: 3000) Caractere ramase

Va rugam introduceti codul din imaginea din dreapta pentru a preveni spamul