OFICIAL! Mircea Drăghici are DOUĂ DOSARE PENALE!

tot articolul
OFICIAL! Mircea Drăghici are DOUĂ DOSARE PENALE!

CONDAMNARE în dosarul de şantaj al lui Paraschivescu! Daune morale

tot articolul
CONDAMNARE în dosarul de şantaj al lui Paraschivescu! Daune morale

Publicitate

Vizualizezi:acasa -> administrativ -> Se VOTEAZĂ bugetul Primăriei Piteşti. ORDINEA DE ZI


Se VOTEAZĂ bugetul Primăriei Piteşti. ORDINEA DE ZI


Google
Se VOTEAZĂ bugetul Primăriei Piteşti. ORDINEA DE ZI Astăzi,de la ora 15 se va vota bugetul Primăriei Piteşti din acest an. Consilierii locali vor avea o şedinţă în care vor vota şi mai multe proiecte de pe ordinea de zi.

 1. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind aprobarea bugetului municipiului Piteşti pe anul 2018.

2. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind aprobarea bugetului instituţiilor publice şi activităţilor finanţate integral sau parţial din venituri proprii pe anul 2018.

 3. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind aprobarea bugetului instituţiilor de învăţământ preuniversitar de stat din municipiul Piteşti pe anul 2018.

4. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind aprobarea bugetului Poliţiei Locale a Municipiului Piteşti pe anul 2018.

5. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind aprobarea bugetului Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Piteşti pe anul 2018.

6. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind aprobarea bugetului Administraţiei Domeniului Public Piteşti pe anul 2018.

7. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind aprobarea bugetului Direcţiei de Asistenţă Socială a Municipiului Piteşti pe anul 2018.

8. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind aprobarea bugetului Direcţiei pentru Evidenţa Persoanelor a Municipiului Piteşti pe anul 2018.

9. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind aprobarea bugetului Filarmonicii Piteşti pe anul 2018.

10. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind aprobarea bugetului Centrului Cultural Piteşti pe anul 2018.

11. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind aprobarea bugetului Fotbal Club Argeș pe anul 2018.

12. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind cuantumul burselor acordate elevilor din unitățile de învățământ preuniversitar de stat din municipiul Pitești, în anul 2018.

13. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind organizarea ”Simfoniei Lalelelor” – Ediția a 41-a.

14. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind acordarea Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională Argeș, a dreptului de administrare a unor spații de învățământ pentru Centrul Logopedic Interșcolar Pitești.

15. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind aprobarea criteriilor de acces la locuință și a criteriilor de ierarhizare stabilite prin punctaj, pentru stabilirea ordinii de prioritate în soluționarea cererilor de locuințe și în repartizarea locuințelor pentru tineri, destinate închirierii în municipiul Pitești, construite prin Agenția Națională pentru Locuințe.

16. Proiect de hotărâre iniţiat de primar pentru aprobarea Regulamentului pentru unele măsuri referitoare la desfășurarea activităților înregistrate în grupele CAEN 561- Restaurante, 563-Baruri și alte activități de servire a băuturilor și 932-Alte activități recreative și distractive.

17. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind aprobarea tarifelor pentru serviciile de agrement prestate de către Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești.

18. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind modificarea H.C.L. nr.35/28.01.2016 referitoare la aprobarea documentației privind organizarea și desfășurarea licitației publice deschise, cu strigare, a unor bunuri concesionate S.C. Apă Canal 2000 S.A., scoase din funcțiune și aparținând domeniului privat al Municipiului Pitești.

19. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind neexercitarea dreptului de preemțiune pentru achiziționarea imobilului monument istoric – ”Casa Sattler” situat în municipiul Pitești, b-dul. I.C. Brătianu nr.38B, județul Argeș.

20. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind aprobarea eliberării licențelor de traseu și a caietelor de sarcini aferente, pentru servicii de transport public local de persoane prin curse regulate speciale.

21. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind prelungirea unor contracte de închiriere pentru unele unități locative situate în municipiul Pitești, cartier Războieni, bl.G1, tronson C.

22. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind prelungirea unor contracte de închiriere pentru unități locative situate în municipiul Pitești.

23. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind aprobarea prețului local al energiei termice facturate populației în municipiul Pitești.

24. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind aprobarea Bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2018 al S.C. Publitrans 2000 S.A. Pitești.

25. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind trecerea din domeniul public în domeniul privat al Municipiului Pitești a unor bunuri de retur concesionate S.C. Apă Canal 2000 S.A. Pitești, în vederea scoaterii din funcțiune și casării.

26. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2018 al S.C. Termo Calor Confort S.A.

27. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind modificarea și completarea H.C.L. nr. 142/17.04.2014 privind aprobarea organigramei și a statului de funcții ale Centrului Cultural al Municipiului Pitești, cu modificările și completările ulterioare.

28. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind modificarea și completarea H.C.L. nr.436/20.11.2017 referitoare la aprobarea organigramei și a statului de funcții ale Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești.

29. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind conferirea Diplomei de fidelitate.

30. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind conferirea Diplomei de fidelitate – nunta de diamant.

31. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind aprobarea programului minimal de activități aferent anului 2018 realizat de către Centrul Cultural al Municipiului Pitești.

32. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind aprobarea programului minimal de activități din perioada 22 februarie – 21 decembrie 2018 și validarea activităților realizate în perioada 11 ianuarie – 15 februarie 2018 de căre Filarmonica Pitești.

 33. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind aprobarea programului minimal de activități pe anul 2018 și a calendarului competițional pe anul 2018 la Fotbal Club Argeș.

34. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind reparații capitale terasă, luminatoare și scurgeri pluviale Piața Găvana.

 35. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind obiectivul de investiții sală de sport Școala Gimnazială Ion Pillat.

36. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal pentru investiția ”Construire locuință individuală și complex întreținere persoane vârstnice”, pe un teren situat în intravilanul Municipiului Pitești, strada Ion Budai Deleanu.

37. Raport privind modul de îndeplinire a indicatorilor de performanță și evaluare a activității Direcției pentru Evidența Persoanelor a Municipiului Pitești Trim.IV 2017.

 38. Raport privind modul de îndeplinire a indicatorilor de performanță și evaluare a activității Direcției pentru Evidența Persoanelor a Municipiului Pitești Semestrul II 2017.

39. Raport privind modul de îndeplinire a indicatorilor de performanță și evaluare a activității Direcției pentru Evidența Persoanelor a Municipiului Pitești anul 2017.

40. Raport privind modul de îndeplinire a indicatorilor de performanță și evaluare a activității Poliției Locale a Municipiului Pitești trim. IV 2017.

41. Raport privind criteriile de salarizare pentru directorul general al Poliției Locale a Municipiului Pitești pentru semestrul II 2017.

42. Raport privind îndeplinirea indicatorilor de performanță și de evaluare a activității Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești Trimestrul al IV - lea – anul 2017.

43. Raport cu privire la realizarea criteriilor de performanță ale Directorului Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești pentru anul 2017.

44. Raport privind îndeplinirea indicatorilor de performanță și de evaluare a activității Serviciului Public Administrația Domeniului Public Pitești pe trimestrul IV al anului 2017.

45. Raport privind îndeplinirea obiectivelor și criteriilor de performanță de către directorul Serviciului Public Administrația Domeniului Public Pitești în semestrul II al anului 2017.

46. Raport privind realizarea indicatorilor de performanță de către S.C. Termo Calor Confort S.A. în trim. IV al anului 2017.

47. Raport privind realizarea indicatorilor de performanță și evaluare de către S.C. Salpitflor Green S.A. Pitești pe trim. IV 2017.

48. Adresă SC Apă Canal 2000 SA nr.383/17.01.2018 referitoare la Declarația privind impozitele constituite și retragerile efectuate din Fondul IID în semestrul II al anului 2017.

49. Diverse.


Etichete: nu exista etichete pentru articolul Se VOTEAZĂ bugetul Primăriei Piteşti. ORDINEA DE ZI

Comentarii

*NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului sau stergerea integrala. Site-ul www.argesenii.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
Click pe pictograma pentru a vizualiza comentariul!


Nu exista nici un comentariu pentru acest articol. Poti fi primul care comenteaza acest articol folosind formularul de mai jos.


Adauga un comentariu

   
(Maximum caractere: 20) Caractere ramase   
(Maximum caractere: 50) Caractere ramase

   
(Maximum caractere: 3000) Caractere ramase

Va rugam introduceti codul din imaginea din dreapta pentru a preveni spamul