Fost PRIMAR din Argeş, trimis în judecată de DNA! 161 de fapte

tot articolul
Fost PRIMAR din Argeş, trimis în judecată de DNA! 161 de fapte

Echipa site-ului argesenii.ro vă urează Crăciun fericit!

tot articolul
Echipa site-ului argesenii.ro vă urează Crăciun fericit!

Publicitate

Vizualizezi:acasa -> actualitate -> Şedinţă de Consiliu Local la Piteşti! Ordinea de zi!


Şedinţă de Consiliu Local la Piteşti! Ordinea de zi!


Google
Şedinţă de Consiliu Local la Piteşti! Ordinea de zi! Joi, 18.10.2018, de la ora 15:00 va avea loc şedinţa ordinară a Consiliului Local Piteşti. Iată ordinea de zi:

1. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind rectificare bugetului municipiului Pitești pe anul 2018.

2. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind rectificarea bugetului instituțiilor publice și activităților finanțate integral sau parțial din venituri proprii pe anul 2018.

3. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind aprobarea execuției bugetului municipiului Pitești la data de 30.09.2018.

4. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea Documentației de avizare a lucrărilor de intervenții pentru obiectivul de investiții ”Stabilizare mal de pământ Colegiul Național I.C. Brărianu.”

 5. Proiect de hotărâre inițiat de primar prin care se ia act de procesele verbale de recepție la terminarea lucrărilor pentru unele lucrări de investiții.

6. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind numirea reprezentantului consiliului local în consiliul de administrație al Școlii Gimnaziale de Excelență ”Sfânta Muceniță Filoteea” Pitești.

7. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea Documentației de avizare a lucrărilor de intervenții pentru obiectivul de investiții ”Reparație capitală gard teren de sport Colegiul Național Zinca Golescu”.

8. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea tarifului pentru accesul la Festivalul Național de Muzică Lăutărească Veche ”Zavaidoc” – ediția a XIII- a.

 9. Proiect de hotărâre inițiat de primar pentru completarea HCL nr.50/15.02.2018 privind aprobarea Programului minimal de activități pe anul 2018 și a Calendarului Competițional pe anul 2018 la Fotbal Club Argeș.

10. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind unele măsuri pentru organizarea ”Zilei Naționale a României – Centenarul Marii Uniri de la 1918” și a ”Sărbătorilor de iarnă 2018 - 2019”.

11. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea preţului renegociat, pentru un spaţiu cu destinaţia de cabinet medical.

12. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind rectificarea Bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2018 al SC Publitrans 2000 SA.

13. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind modificarea şi completarea HCL nr.273/09.08.2017 referitoare la delegarea gestiunii serviciului de transport public local de călători prin curse regulate în municipiul Piteşti, prin atribuire directă, cu modificările şi completările ulterioare.

14. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind unele măsuri de comunicare a actelor administrative fiscale, actelor de executare şi altor acte emise de Direcţia Impozite şi Taxe Locale.

15. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind prelungirea unor contracte de închiriere pentru unele locuințe de necesitate.  

16. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind prelungirea unor contracte de închiriere pentru unele unități locative situate în municipiul Pitești, cartier Războieni, bl.G1, tronson C.

17. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind declararea drept locuință socială a unei unități locative.

18. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind modificarea și completarea HCL nr.332/27.09.2018, referitoare la aprobarea organigramei și a statului de funcții ale Direcției de Asistență Socială a Municipiului Pitești.

19. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind acordarea, pentru anul 2018, a concediului de odihnă suplimentar pentru funcționarii publici din cadrul Direcției de Asistență Socială a Municipiului Pitești.

20. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind conferirea Diplomei de fidelitate.

21. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind conferirea Diplomei de fidelitate-nunta de diamant.

22. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind aprobarea ”Planului de acțiune pentru gestionarea și reducerea nivelurilor de zgomot în municipiul Pitești”.

23. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu pentru un teren situat în intravilanul municipiului Pitești, str. Teilor nr.39-41 pentru investiția ”Demolare clădiri, construire bloc locuințe colective cu spații comerciale la parter, împrejmuire și organizare de șantier.”

24. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu pentru un teren situat în intravilanul municipiului Pitești, str. Pictor Nicolae Grigorescu nr.36 pentru investiția ”Demolare construcții existente C1, C2 și construire clădire cabinete medicale P+1E și împrejmuire teren”.

25. Diverse


Etichete: nu exista etichete pentru articolul Şedinţă de Consiliu Local la Piteşti! Ordinea de zi!

Comentarii

*NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului sau stergerea integrala. Site-ul www.argesenii.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
Click pe pictograma pentru a vizualiza comentariul!


Nu exista nici un comentariu pentru acest articol. Poti fi primul care comenteaza acest articol folosind formularul de mai jos.


Adauga un comentariu

   
(Maximum caractere: 20) Caractere ramase   
(Maximum caractere: 50) Caractere ramase

   
(Maximum caractere: 3000) Caractere ramase

Va rugam introduceti codul din imaginea din dreapta pentru a preveni spamul