S-a dat SENTINŢA în dosarul `Podul de la Căteasca`!

tot articolul
S-a dat SENTINŢA în dosarul `Podul de la Căteasca`!

Lista PSD pentru alegerile europarlamentare! Pe ce loc este Zoană

tot articolul
Lista PSD pentru alegerile europarlamentare! Pe ce loc este Zoană

Cine este noul primar al municipiului Piteşti

tot articolul
Cine este noul primar al municipiului Piteşti

ACUM! Primarul Cornel Ionică a fost DEMIS!

tot articolul
ACUM! Primarul Cornel Ionică a fost DEMIS!

Percheziţiţii de amploare în Argeş dar şi în ţară! VIDEO!

tot articolul
Percheziţiţii de amploare în Argeş dar şi în ţară! VIDEO!

Publicitate

Vizualizezi:acasa -> actualitate -> Şedinţă de Consiliu Local la Piteşti! Ordinea de zi!


Şedinţă de Consiliu Local la Piteşti! Ordinea de zi!


Google
Şedinţă de Consiliu Local la Piteşti! Ordinea de zi! Joi, 18.10.2018, de la ora 15:00 va avea loc şedinţa ordinară a Consiliului Local Piteşti. Iată ordinea de zi:

1. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind rectificare bugetului municipiului Pitești pe anul 2018.

2. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind rectificarea bugetului instituțiilor publice și activităților finanțate integral sau parțial din venituri proprii pe anul 2018.

3. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind aprobarea execuției bugetului municipiului Pitești la data de 30.09.2018.

4. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea Documentației de avizare a lucrărilor de intervenții pentru obiectivul de investiții ”Stabilizare mal de pământ Colegiul Național I.C. Brărianu.”

 5. Proiect de hotărâre inițiat de primar prin care se ia act de procesele verbale de recepție la terminarea lucrărilor pentru unele lucrări de investiții.

6. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind numirea reprezentantului consiliului local în consiliul de administrație al Școlii Gimnaziale de Excelență ”Sfânta Muceniță Filoteea” Pitești.

7. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea Documentației de avizare a lucrărilor de intervenții pentru obiectivul de investiții ”Reparație capitală gard teren de sport Colegiul Național Zinca Golescu”.

8. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea tarifului pentru accesul la Festivalul Național de Muzică Lăutărească Veche ”Zavaidoc” – ediția a XIII- a.

 9. Proiect de hotărâre inițiat de primar pentru completarea HCL nr.50/15.02.2018 privind aprobarea Programului minimal de activități pe anul 2018 și a Calendarului Competițional pe anul 2018 la Fotbal Club Argeș.

10. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind unele măsuri pentru organizarea ”Zilei Naționale a României – Centenarul Marii Uniri de la 1918” și a ”Sărbătorilor de iarnă 2018 - 2019”.

11. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea preţului renegociat, pentru un spaţiu cu destinaţia de cabinet medical.

12. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind rectificarea Bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2018 al SC Publitrans 2000 SA.

13. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind modificarea şi completarea HCL nr.273/09.08.2017 referitoare la delegarea gestiunii serviciului de transport public local de călători prin curse regulate în municipiul Piteşti, prin atribuire directă, cu modificările şi completările ulterioare.

14. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind unele măsuri de comunicare a actelor administrative fiscale, actelor de executare şi altor acte emise de Direcţia Impozite şi Taxe Locale.

15. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind prelungirea unor contracte de închiriere pentru unele locuințe de necesitate.  

16. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind prelungirea unor contracte de închiriere pentru unele unități locative situate în municipiul Pitești, cartier Războieni, bl.G1, tronson C.

17. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind declararea drept locuință socială a unei unități locative.

18. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind modificarea și completarea HCL nr.332/27.09.2018, referitoare la aprobarea organigramei și a statului de funcții ale Direcției de Asistență Socială a Municipiului Pitești.

19. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind acordarea, pentru anul 2018, a concediului de odihnă suplimentar pentru funcționarii publici din cadrul Direcției de Asistență Socială a Municipiului Pitești.

20. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind conferirea Diplomei de fidelitate.

21. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind conferirea Diplomei de fidelitate-nunta de diamant.

22. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind aprobarea ”Planului de acțiune pentru gestionarea și reducerea nivelurilor de zgomot în municipiul Pitești”.

23. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu pentru un teren situat în intravilanul municipiului Pitești, str. Teilor nr.39-41 pentru investiția ”Demolare clădiri, construire bloc locuințe colective cu spații comerciale la parter, împrejmuire și organizare de șantier.”

24. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu pentru un teren situat în intravilanul municipiului Pitești, str. Pictor Nicolae Grigorescu nr.36 pentru investiția ”Demolare construcții existente C1, C2 și construire clădire cabinete medicale P+1E și împrejmuire teren”.

25. Diverse


Etichete: nu exista etichete pentru articolul Şedinţă de Consiliu Local la Piteşti! Ordinea de zi!

Comentarii

*NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului sau stergerea integrala. Site-ul www.argesenii.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
Click pe pictograma pentru a vizualiza comentariul!


Nu exista nici un comentariu pentru acest articol. Poti fi primul care comenteaza acest articol folosind formularul de mai jos.


Adauga un comentariu

   
(Maximum caractere: 20) Caractere ramase   
(Maximum caractere: 50) Caractere ramase

   
(Maximum caractere: 3000) Caractere ramase

Va rugam sa bifati casuta antispam.Flux de stiri

Felicitare PSD Piteşti


De ziua numelui, primiţi din partea mea multe urări de bine, sănătate, mult noroc şi împlinirea tuturor dorinţelor! Dumnezeu să vă călăuzească în tot ceea ce faceţi. LA MULŢI ANI! Cristian Gentea, preşedinte PSD Piteşti ...
tot articolul


Felicitare Primăria Bălileşti


De ziua numelui, vă doresc ca toate lucrurile bune şi frumoase să vă copleşească şi să strălucească în calea dumneavoastră către fericire şi succes. La mulţi ani! Victor Cătălin Turturică, primar comuna Bălileşti ...
tot articolul


Felicitare Primăria Bascov


De ziua numelui, primiţi din partea mea multe urări de bine, sănătate, mult noroc şi împlinirea tuturor dorinţelor! Dumnezeu să vă călăuzească în tot ceea ce faceţi. LA MULŢI ANI! Gheorghe Stancu, primar comuna Bascov ...
tot articolul


Felicitare Primăria Albota


Ziua numelui să vă fie plină de realizări şi să vă bucuraţi mereu de orice lucru frumos din viaţa dumneavoastră! La mulţi ani! Ion Dumitru, primar comuna Albota ...
tot articolul


Felicitare Primăria Poiana Lacului


De ziua numelui, vă doresc ca toate lucrurile bune şi frumoase să vă copleşească şi să strălucească în calea dumneavoastră către fericire şi succes. La mulţi ani! Ion Dumitrache, primar comuna Poiana Lacului ...
tot articolul


Felicitare SANITAS Argeş


La mulţi ani şi mult noroc în această zi specială. Vă doresc să vi se îndeplinească toate dorinţele. Sănătate şi numai bucurii! Doina Fănică, preşedinte SANITAS Argeş ...
tot articolul


Felicitare Primăria Teiu


La mulţi ani şi mult noroc în această zi specială. Vă doresc să vi se îndeplinească toate dorinţele. Sănătate şi numai bucurii! Florin Dumitru, primar comuna Teiu ...
tot articolul


Felicitare Primăria Berevoeşti


De ziua numelui, primiţi din partea mea multe urări de bine, sănătate, mult noroc şi împlinirea tuturor dorinţelor! Dumnezeu să vă călăuzească în tot ceea ce faceţi. LA MULȚI ANI! Florin Proca, primar comuna Berevoeşti ...
tot articolul


Felicitare Primăria Rociu


Ziua numelui să vă fie plină de realizări şi să vă bucuraţi mereu de orice lucru frumos din viaţa dumneavoastră! La mulţi ani! Aurel Bălăşoiu, primar comuna Rociu ...
tot articolul


Felicitare Primăria Bradu


De ziua numelui, vă doresc ca toate lucrurile bune şi frumoase să vă copleşească şi să strălucească în calea dumneavoastră către fericire şi succes. La mulţi ani! Dănuţ Stroe, primar comuna Bradu ...
tot articolul


Felicitare Primăria Corbi


La mulţi ani şi mult noroc în această zi specială. Vă doresc să vi se îndeplinească toate dorinţele. Sănătate şi numai bucurii! Virgil Baciu, primar comuna Corbi ...
tot articolul


Felicitare Primăria Dârmăneşti


De ziua numelui, primiţi din partea mea multe urări de bine, sănătate, mult noroc şi împlinirea tuturor dorinţelor! Dumnezeu să vă călăuzească în tot ceea ce faceţi. LA MULŢI ANI! Emilian Ciolan, primarul comunei Dârmăneşti ...
tot articolul


Felicitare Primăria Moşoaia


La mulţi ani şi mult noroc în această zi specială. Vă dorim să vi se îndeplinească toate dorinţele. Sănătate şi numai bucurii! Conducerea primăriei Moşoaia ...
tot articolul


Felicitare Primăria Albeştii de Argeş


De ziua numelui, primiţi din partea mea multe urări de bine, sănătate, mult noroc şi împlinirea tuturor dorinţelor! Dumnezeu să vă călăuzească în tot ceea ce faceţi. LA MULŢI ANI! Gabriel Popa, primar comuna Albeştii de Argeş ...
tot articolul


Felicitare Primăria Oarja


Ziua numelui să vă fie plină de realizări şi să vă bucuraţi mereu de orice lucru frumos din viaţa dumneavoastră! La mulţi ani! Constantin Bâlea, primar comuna Oarja ...
tot articolul


Felicitare Primăria Budeasa


De ziua numelui, vă doresc ca toate lucrurile bune şi frumoase să vă copleşească şi să strălucească în calea dumneavoastră către fericire şi succes. La mulţi ani! Nicolae Rachieru, primar comuna Budeasa ...
tot articolul


1,4 tone de deşeuri adunate din acumularea Piteşti


Administraţia Bazinală de Apă Argeş – Vedea acţionează periodic pentru întreţinerea cursurilor de apă administrate, inclusiv prin activităţi de ecologizare. Deşi luna martie aceste activităţi au avut o frecvenţă mai mare, deşeurile au reapărut în lacurile de acumulare, aduse de pe maluri în urma pl...
tot articolul


@2015 Publirom Concept Media SRL, toate drepturile rezervate. | Termeni si conditii de utilizare.
PageRank

Recomanda pagina pe

Urmariti-ne pe