Accident MORTAL în Argeş! Tânăr DECEDAT

tot articolul
Accident MORTAL în Argeş! Tânăr DECEDAT

Primar din Argeş, CONDAMNAT! Va fi DEMIS

tot articolul
Primar din Argeş, CONDAMNAT! Va fi DEMIS

Mircea Drăghici şi-a dat demisia!

tot articolul
Mircea Drăghici şi-a dat demisia!

EXCLUSIV! REZULTATELE ALEGERILOR pe localităţi!

tot articolul
EXCLUSIV! REZULTATELE ALEGERILOR pe localităţi!

REZULTATELE alegerilor în Argeş! PSD....

tot articolul
REZULTATELE alegerilor în Argeş! PSD....

Ion Georgescu A CÂŞTIGAT procesul cu ANI

tot articolul
Ion Georgescu A CÂŞTIGAT procesul cu ANI

Publicitate

Vizualizezi:acasa -> actualitate -> Şedinţă de Consiliu Local la Piteşti! Ordinea de zi!


Şedinţă de Consiliu Local la Piteşti! Ordinea de zi!


Google
Şedinţă de Consiliu Local la Piteşti! Ordinea de zi! Joi, 18.10.2018, de la ora 15:00 va avea loc şedinţa ordinară a Consiliului Local Piteşti. Iată ordinea de zi:

1. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind rectificare bugetului municipiului Pitești pe anul 2018.

2. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind rectificarea bugetului instituțiilor publice și activităților finanțate integral sau parțial din venituri proprii pe anul 2018.

3. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind aprobarea execuției bugetului municipiului Pitești la data de 30.09.2018.

4. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea Documentației de avizare a lucrărilor de intervenții pentru obiectivul de investiții ”Stabilizare mal de pământ Colegiul Național I.C. Brărianu.”

 5. Proiect de hotărâre inițiat de primar prin care se ia act de procesele verbale de recepție la terminarea lucrărilor pentru unele lucrări de investiții.

6. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind numirea reprezentantului consiliului local în consiliul de administrație al Școlii Gimnaziale de Excelență ”Sfânta Muceniță Filoteea” Pitești.

7. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea Documentației de avizare a lucrărilor de intervenții pentru obiectivul de investiții ”Reparație capitală gard teren de sport Colegiul Național Zinca Golescu”.

8. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea tarifului pentru accesul la Festivalul Național de Muzică Lăutărească Veche ”Zavaidoc” – ediția a XIII- a.

 9. Proiect de hotărâre inițiat de primar pentru completarea HCL nr.50/15.02.2018 privind aprobarea Programului minimal de activități pe anul 2018 și a Calendarului Competițional pe anul 2018 la Fotbal Club Argeș.

10. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind unele măsuri pentru organizarea ”Zilei Naționale a României – Centenarul Marii Uniri de la 1918” și a ”Sărbătorilor de iarnă 2018 - 2019”.

11. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea preţului renegociat, pentru un spaţiu cu destinaţia de cabinet medical.

12. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind rectificarea Bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2018 al SC Publitrans 2000 SA.

13. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind modificarea şi completarea HCL nr.273/09.08.2017 referitoare la delegarea gestiunii serviciului de transport public local de călători prin curse regulate în municipiul Piteşti, prin atribuire directă, cu modificările şi completările ulterioare.

14. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind unele măsuri de comunicare a actelor administrative fiscale, actelor de executare şi altor acte emise de Direcţia Impozite şi Taxe Locale.

15. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind prelungirea unor contracte de închiriere pentru unele locuințe de necesitate.  

16. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind prelungirea unor contracte de închiriere pentru unele unități locative situate în municipiul Pitești, cartier Războieni, bl.G1, tronson C.

17. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind declararea drept locuință socială a unei unități locative.

18. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind modificarea și completarea HCL nr.332/27.09.2018, referitoare la aprobarea organigramei și a statului de funcții ale Direcției de Asistență Socială a Municipiului Pitești.

19. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind acordarea, pentru anul 2018, a concediului de odihnă suplimentar pentru funcționarii publici din cadrul Direcției de Asistență Socială a Municipiului Pitești.

20. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind conferirea Diplomei de fidelitate.

21. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind conferirea Diplomei de fidelitate-nunta de diamant.

22. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind aprobarea ”Planului de acțiune pentru gestionarea și reducerea nivelurilor de zgomot în municipiul Pitești”.

23. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu pentru un teren situat în intravilanul municipiului Pitești, str. Teilor nr.39-41 pentru investiția ”Demolare clădiri, construire bloc locuințe colective cu spații comerciale la parter, împrejmuire și organizare de șantier.”

24. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu pentru un teren situat în intravilanul municipiului Pitești, str. Pictor Nicolae Grigorescu nr.36 pentru investiția ”Demolare construcții existente C1, C2 și construire clădire cabinete medicale P+1E și împrejmuire teren”.

25. Diverse


Etichete: nu exista etichete pentru articolul Şedinţă de Consiliu Local la Piteşti! Ordinea de zi!

Comentarii

*NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului sau stergerea integrala. Site-ul www.argesenii.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
Click pe pictograma pentru a vizualiza comentariul!


Nu exista nici un comentariu pentru acest articol. Poti fi primul care comenteaza acest articol folosind formularul de mai jos.


Adauga un comentariu

   
(Maximum caractere: 20) Caractere ramase   
(Maximum caractere: 50) Caractere ramase

   
(Maximum caractere: 3000) Caractere ramase

Va rugam sa bifati casuta antispam.Flux de stiri

La Mioveni, ecran gigant pentru meciuri în aer liber


Pe platoul din Centrul Civic din Mioveni va fi montat un ecran LED de mari dimensiuni și un sistem de sonorizare pentru vizionarea tuturor meciurilor din cadrul Campionatului European de Fotbal U21, la care participă și Naționala de Tineret a României....
tot articolul


Firmele care donează alimente vor beneficia de facilități fiscale


Operatorii economici donatori vor beneficia de facilităţi fiscale în temeiul Codului Fiscal, prin deducerea cheltuielilor cu alimentele donate din impozitul pe profit. De curând au fost aprobate normele metodologice de aplicare a Legii nr. 217/2016 privind diminuarea risipei alimentare. Aceste mă...
tot articolul


În Argeș se menține pericolul producerii de inundații


În intervalul 3-4 iunie 2019 în bazinul hidrografic Argeș - Vedea au căzut noi cantități mari de precipitații, care au dus la depășirea pragului critic la următoarele stații hidrometrice: SH Vulturești r. Argeșel 17.8 l/mp 1 h 40 min SH Berevoiesti r. Bratia 16.2 l/mp 2h 40 min SH Ciumeșt...
tot articolul


Centrul Cultural Mioveni angajează Inspector de specialitate II


Centrul Cultural Mioveni, Județul Argeș organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante de inspector de specialitate, gradul II, în cadrul Compartimentului Achiziții Publice. Pentru a ocupa un post contractual vacant sau tempo...
tot articolul


Constantin I Năstase, profesorul de 104 ani, aniversat la Mioveni


Luni, 3 iunie 2019, la Casa de Cultură Racovița din Mioveni, Generalul de Brigadă în Retragere Constantin Năstase a fost sărbătorit cu ocazia împlinirii a 104 ani. Locul nu a fost ales întâmplător.Locația găzduiește Muzeul Cula Racovița, care constituie creația generalului Năstase și prezintă o pa...
tot articolul


COD PORTOCALIU de inundații în Argeș


În ultimele 24 de ore în tot bazinul hidrografic Argeș - Vedea s-au înregistrat cantități mari de precipitații, valorile normale (15l/mp/24 ore) fiind depășite la 21 de stații hidrometrice din administrarea ABA Argeș-Vedea, printre care:...
tot articolul


Eveniment important la Mioveni


Cu ocazia aniversarii a 70 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice dintre România si China, pentru a crea un pod între generațiile trecute și generațiile viitoare, Ambasada Republicii Populare Chineze în România și Asociația ChinaRo, în parteneriat cu Primăria orașului Mioveni, Centrul Cultur...
tot articolul


Sărbătoare la Apă Canal 2000! Piky împlineşte 16 ani


Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti anunţă că se împlinesc 16 ani de când desfăşoară Programul Educaţional Piky, în data de 3 iunie fiind Ziua lui Piky, mascota societăţii, marcă înregistrată la OSIM....
tot articolul


Se opreşte curentul în comuna Rociu!


Primăria comunei Rociu şi reprezentanţii CEZ Argeş transmit că zilele următoare va fi oprită furnizarea energiei electrice în mai multe puncte din localitate. Măsura este luată pentru efectuarea mai multor lucrări. Iată care vor fi zonele afectate:...
tot articolul


Meniul Zilei, săptămâna 27-31 mai, la Hanul Românesc


În fiecare zi, Hanul Românesc vine cu o ofertă unică şi foarte avantajoasă! Preţul meniului este de 15 lei si veţi primi si o apă. Iată meniul zilei în perioada 27-31 mai. ...
tot articolul


În Mioveni vor fi amenajate 24 de secții de votare


În oraşul Mioveni se fac pregătiri pentru alegerile europarlamentare programate în data de 26 mai 2019. Cei interesați pot consulta site-ul instituţiei www.emioveni.ro, secţiunea – Informații Publice-Alegeri, pentru a verifica secţiile de votare la care sunt arondaţi. Ca și alegerile preceden...
tot articolul


Felicitare Primăria și Consiliul Local Berevoești


Sfântul căruia îi purtați numele să vă ocrotească în fiecare zi, să vă aducă liniște și pace și să nu lase ca speranta să se stingă din sufletul dumneavoastră. La mulți ani cu împliniri și momente frumoase în viitor! Conducerea primăriei și Consiliul Local Berevoești...
tot articolul


Felicitare Primăria Oarja


Cu ocazia sărbătorii zilei dumneavoastră de nume, vă doresc multă sănătate, fericire și tot binele din lume și să aveți parte numai de zile senine și însorite! La mulți ani! Constantin Bâlea, primar comuna Oarja 
...
tot articolul


Felicitare Primăria Albeștii de Argeș


Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să vă însoțească pretutindeni. Vă doresc o zi de Sf. Constantin și Elena cât mai frumoasă! La mulți ani! Gabriel Popa, primar comuna Albeștii de Argeș ...
tot articolul


Felicitare Primăria Moșoaia


Sfântul căruia îi purtați numele să vă ocrotească în fiecare zi, să vă aducă liniște și pace și să nu lase ca speranta să se stingă din sufletul dumneavoastră. La mulți ani cu împliniri și momente frumoase în viitor! Conducerea primăriei Moșoaia ...
tot articolul


Felicitare Primăria Budeasa


Cu ocazia sărbătorii zilei dumneavoastră de nume, vă doresc multă sănătate, fericire și tot binele din lume și să aveți parte numai de zile senine și însorite! La mulți ani! Nicolae Rachieru, primar comuna Budeasa ...
tot articolul


Felicitare Primăria Dârmănești


Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să vă însoțească pretutindeni. Vă doresc o zi de Sf. Constantin și Elena cât mai frumoasă! La mulți ani! Emilian Ciolan, primar comuna Dârmănești ...
tot articolul


@2015 Publirom Concept Media SRL, toate drepturile rezervate. | Termeni si conditii de utilizare.
PageRank

Recomanda pagina pe

Urmariti-ne pe