Cine este noul primar al municipiului Piteşti

tot articolul
Cine este noul primar al municipiului Piteşti

ACUM! Primarul Cornel Ionică a fost DEMIS!

tot articolul
ACUM! Primarul Cornel Ionică a fost DEMIS!

Percheziţiţii de amploare în Argeş dar şi în ţară! VIDEO!

tot articolul
Percheziţiţii de amploare în Argeş dar şi în ţară! VIDEO!

Publicitate

Vizualizezi:acasa -> actualitate -> Şedinţă de Consiliu Local la Piteşti! Ordinea de zi!


Şedinţă de Consiliu Local la Piteşti! Ordinea de zi!


Google
Şedinţă de Consiliu Local la Piteşti! Ordinea de zi! Joi, 18.10.2018, de la ora 15:00 va avea loc şedinţa ordinară a Consiliului Local Piteşti. Iată ordinea de zi:

1. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind rectificare bugetului municipiului Pitești pe anul 2018.

2. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind rectificarea bugetului instituțiilor publice și activităților finanțate integral sau parțial din venituri proprii pe anul 2018.

3. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind aprobarea execuției bugetului municipiului Pitești la data de 30.09.2018.

4. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea Documentației de avizare a lucrărilor de intervenții pentru obiectivul de investiții ”Stabilizare mal de pământ Colegiul Național I.C. Brărianu.”

 5. Proiect de hotărâre inițiat de primar prin care se ia act de procesele verbale de recepție la terminarea lucrărilor pentru unele lucrări de investiții.

6. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind numirea reprezentantului consiliului local în consiliul de administrație al Școlii Gimnaziale de Excelență ”Sfânta Muceniță Filoteea” Pitești.

7. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea Documentației de avizare a lucrărilor de intervenții pentru obiectivul de investiții ”Reparație capitală gard teren de sport Colegiul Național Zinca Golescu”.

8. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea tarifului pentru accesul la Festivalul Național de Muzică Lăutărească Veche ”Zavaidoc” – ediția a XIII- a.

 9. Proiect de hotărâre inițiat de primar pentru completarea HCL nr.50/15.02.2018 privind aprobarea Programului minimal de activități pe anul 2018 și a Calendarului Competițional pe anul 2018 la Fotbal Club Argeș.

10. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind unele măsuri pentru organizarea ”Zilei Naționale a României – Centenarul Marii Uniri de la 1918” și a ”Sărbătorilor de iarnă 2018 - 2019”.

11. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea preţului renegociat, pentru un spaţiu cu destinaţia de cabinet medical.

12. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind rectificarea Bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2018 al SC Publitrans 2000 SA.

13. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind modificarea şi completarea HCL nr.273/09.08.2017 referitoare la delegarea gestiunii serviciului de transport public local de călători prin curse regulate în municipiul Piteşti, prin atribuire directă, cu modificările şi completările ulterioare.

14. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind unele măsuri de comunicare a actelor administrative fiscale, actelor de executare şi altor acte emise de Direcţia Impozite şi Taxe Locale.

15. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind prelungirea unor contracte de închiriere pentru unele locuințe de necesitate.  

16. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind prelungirea unor contracte de închiriere pentru unele unități locative situate în municipiul Pitești, cartier Războieni, bl.G1, tronson C.

17. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind declararea drept locuință socială a unei unități locative.

18. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind modificarea și completarea HCL nr.332/27.09.2018, referitoare la aprobarea organigramei și a statului de funcții ale Direcției de Asistență Socială a Municipiului Pitești.

19. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind acordarea, pentru anul 2018, a concediului de odihnă suplimentar pentru funcționarii publici din cadrul Direcției de Asistență Socială a Municipiului Pitești.

20. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind conferirea Diplomei de fidelitate.

21. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind conferirea Diplomei de fidelitate-nunta de diamant.

22. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind aprobarea ”Planului de acțiune pentru gestionarea și reducerea nivelurilor de zgomot în municipiul Pitești”.

23. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu pentru un teren situat în intravilanul municipiului Pitești, str. Teilor nr.39-41 pentru investiția ”Demolare clădiri, construire bloc locuințe colective cu spații comerciale la parter, împrejmuire și organizare de șantier.”

24. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu pentru un teren situat în intravilanul municipiului Pitești, str. Pictor Nicolae Grigorescu nr.36 pentru investiția ”Demolare construcții existente C1, C2 și construire clădire cabinete medicale P+1E și împrejmuire teren”.

25. Diverse


Etichete: nu exista etichete pentru articolul Şedinţă de Consiliu Local la Piteşti! Ordinea de zi!

Comentarii

*NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului sau stergerea integrala. Site-ul www.argesenii.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
Click pe pictograma pentru a vizualiza comentariul!


Nu exista nici un comentariu pentru acest articol. Poti fi primul care comenteaza acest articol folosind formularul de mai jos.


Adauga un comentariu

   
(Maximum caractere: 20) Caractere ramase   
(Maximum caractere: 50) Caractere ramase

   
(Maximum caractere: 3000) Caractere ramase

Va rugam sa bifati casuta antispam.Flux de stiri

Flavia Ogrezeanu, locul II


În urma participării la competiţia „CUPA PRIMĂVERII” Oradea , eveniment organizat de Federaţia Romană de Tenis, sportiva Flavia Ogrezeanu, din cadrul secţiei de tenis a CS Dacia Mioveni 2012, pregătită de Robert Bână, a obţinut locul al doilea la dublu, categoria U12. Aceasta a concurat alături de...
tot articolul


Ședință de consiliu local pe luna martie


Joi, 21 martie 2019, ora 14.00, la sala de ședințe a Primăriei Topoloveni, consilierii locali se vor întâlni în ședința ordinară de consiliu local a lunii martie....
tot articolul


Meniul Zilei, săptămâna 25-29 martie, la Hanul Românesc


În fiecare zi, hanul Românesc vine cu o ofertă unică şi foarte avantajoasă! Prețul meniului este de 15 lei si veți primi si o apă. Iată meniul zilei în perioada 25-29 martie. ...
tot articolul


Meniul Zilei, săptămâna 18-22 martie, la Hanul Românesc


În fiecare zi, Hanul Românesc vine cu o ofertă unică şi foarte avantajoasă! Prețul meniului este de 15 lei si veți primi si o apă. Iată meniul zilei în perioada 18-22 martie....
tot articolul


SEdC Mioveni: Modalităţi de transmitere a sesizărilor


I. Puteţi sesiza telefonic dispeceratul S.Ed.C. Mioveni (0736.202.067 sau 0348/457.102, non-stop) în ceea ce priveşte buna desfăşurare a proceselor de alimentare cu apă şi preluare a apelor uzate, salubritate, ecarisaj, iluminat public. Serviciul este disponibil 24 de ore din 24, 7 zile pe săptămână...
tot articolul


O nouă facilitate pentru cei care decid să se branşeze individual


Începând cu 15 martie, montaj GRATUIT pentru apometrele Hydrus Pentru a veni în sprijinul dvs., societatea Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni anunţă că începând cu 15 martie, locuitorii care aleg să se branşeze individual vor beneficia de o reducere a costului pentru această operaţiune. ...
tot articolul


Puteţi opta pentru a primi factura pentru apă-canal pe email!


Deși Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni a introdus în urmă cu mai bine de un an posibilitatea ca abonații să primească factura pe email, până în momentul de faţă, puţin peste 500 de clienţi au ales să utilizeze acest serviciu, adică undeva la 5% din totalul abonaţilor. Motiv pentru care, r...
tot articolul


Bonificație de 10% la plata anticipată a impozitelor


Contribuabilii din Mioveni trebuie să ştie că impozitele şi taxele aferente anului fiscal 2019 se pot plăti în două rate egale: până la 31 martie inclusiv şi 30 septembrie inclusiv. Pentru plata cu anticipaţie a impozitului datorat pentru întregul an fiscal 2019 de către persoanele fizice până la ...
tot articolul


Meniul Zilei, săptămâna 11-15 martie, la Hanul Românesc


În fiecare zi, Hanul Românesc vine cu o ofertă unică şi foarte avantajoasă! Prețul meniului este de 15 lei si veți primi si o apă. Iată meniul zilei în perioada 11-15 martie....
tot articolul


Felicitare Cristian Gentea, președinte PSD Pitești


1 MARTIE să vă aducă fericire, căldură în suflete, linişte şi o viaţă plină de iubire şi zâmbete. Fie ca puritatea şi candoarea acestei primăveri să vă inspire simfonia bucuriei şi fericirii, a speranţei şi optimismului, a credinţei în mai bine şi în toate! Cristian Gentea, președinte executiv PSD ...
tot articolul


Felicitare Primăria Albota


Acum, în prag de primăvară, doresc să adresez tuturor doamnelor şi domnişoarelor cele mai sincere urări de sănătate şi fericire, împletite cu alese sentimente de preţuire. Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul zilei de 1 MARTIE să vă însoţească pretutindeni. Ion Dumitru, primar ...
tot articolul


Felicitare Primăria și Consiliul Local Berevoești


Fie ca această primăvara să vă aducă sănătate și noroc, soarele să vă lumineze sufletul și calea, să aveți parte numai de bucurii, înțelegere, armonie și pace. Florin Proca, primar comuna Berevoeşti ...
tot articolul


Felicitare Ion Georgescu, primarul orașului Mioveni


La mulţi ani de 1 Martie! O primăvară frumoasă pentru toate doamnele și domnișoarele! Sărbătoarea Mărțișorului îmi oferă plăcutul prilej de a transmite tuturor doamnelor și domnișoarelor o primăvară frumoasă, plină de speranță și optimism. Acest anotimp atât de iubit și de așteptat să vă aducă să...
tot articolul


Felicitare Primăria Albestii de Argeș


Cu ocazia sosirii primăverii, vă urez o primăvară plină de fericire, dragoste și binecuvântari! La mulți ani de 1 Martie! Gabriel Popa, primar comuna Albeștii de Argeș ...
tot articolul


Florea Ene, primar comuna Moșoaia


Acum, în prag de primăvară, doresc să adresez tuturor doamnelor şi domnişoarelor cele mai sincere urări de sănătate şi fericire, împletite cu alese sentimente de preţuire. Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul zilei de 1 MARTIE să vă însoţească pretutindeni. Florea Ene, primar c...
tot articolul


Felicitare Primăria Dârmănești


Fie ca această primăvara să vă aducă sănătate și noroc, soarele să vă lumineze sufletul și calea, să aveți parte numai de bucurii, înțelegere, armonie și pace. Emilian Ciolan, primar comuna Dârmănești ...
tot articolul


Felicitare Primăria Bogati


Luna Martie să vină cu soare, fericire, zâmbete şi bucurie în sufletele dumneavoastră! La mulți ani de 1 Martie! Ion Gârleanu, primar comuna Bogati ...
tot articolul


@2015 Publirom Concept Media SRL, toate drepturile rezervate. | Termeni si conditii de utilizare.
PageRank

Recomanda pagina pe

Urmariti-ne pe