Mihai Oprescu, numit inspector general de stat

tot articolul
Mihai Oprescu, numit inspector general de stat

Un parlamentar PSD din Argeş a trecut la un alt partid!

tot articolul
Un parlamentar PSD din Argeş a trecut la un alt partid!

Publicitate

Vizualizezi:acasa -> politic -> PNL,mai penibil ca niciodată!Miuţescu îşi arată impotenţa politică


PNL,mai penibil ca niciodată!Miuţescu îşi arată impotenţa politică


Google
PNL,mai penibil ca niciodată!Miuţescu îşi arată impotenţa politică Mă uit astăzi mirată la un comunicat de presă venit pe adresa redacţiei din partea PNL Argeş. Ca de fiecare dată lipsit de responsabilitate, de răspundere politică, de curaj, de fermitate, un comunicat semnat „ Departamentul de Comunicare al PNL Argeș”. Fără cuvinte, o organizaţie politică în care liderii nu îşi asumă nici trei rânduri aşternute pe o foaie, cum putem da acestor oameni alte responsabilităţi? Deschidem comunicatul şi cum ne aşteptam ca liberalii argeşeni să şteargă pe jos cu adversarii politici, cu liderii PSD care dorm în scaune, cu liderii judeţeni care au înlocuit investiţiile cu slujbe de pomenire, cu proiecte care ar trebui făcute în judeţ, cu aleşi care încalcă legea e iată că nu. Opoziţia se ocupă cu opoziţia din propriul partid. Şi uite aşa pe două foi liderii PNL Argeş îşi “porcăiesc” un coleg de partid. Vai, un subiect extrem de important pentru argeşeni!

 Să vă prezentăm pe scurt cum mai multe nulităţi politice se ceartă în declaraţii prin presă şi comunicate. Toţi din acelaşi partid. Aşa şi cu ce îi ajută asta pe cetăţeni? Cu ce ajută acest subiect “fierbinte” judeţul Argeş? PENIBIL!

Totuşi vă prezentăm acest subiect “fierbinte” al PNL Argeş. Pe scurt, un liberal, George Păltineanu, membru al PNL Argeş şi fost şef DIPI (Departamentul de Informaţii şi Protecţie Internă) din cadrul Poliţiei Argeş ar fi dat un interviu într-o publicaţie în care ar fi vorbit despre dezastrul electoral în care se scaldă PNL Argeş şi liderul Adrian Miuţescu. Un lucru evident dar care încalcă însă regulile interne ale unui partid politic. În loc să-l “execute” politic, Adrian Miuţescu se mânjeşte cu “impotenţa” politică pe la bot. În loc să-i retragă sprijinul politic, să-l excludă din partid,  să-l execute politic, liderii PNL Argeş trimit un comunicat de presă în care se plâng cetăţenilor şi colegilor de partid că George Păltineanu este un “parazit” politic al PNL Argeş. Păi domnule Miuţescu cine te pune să îl ţii în partid?! Astfel liderul PNL Argeş nu face altceva decât să îşi arate impotenţa politică chiar şi în propriu partid. Cum să mai vorbim de opoziţie când Miuţescu nu poate face ordine nici în propria organizaţie.

Vă prezentăm integral comunicatul trimis de PNL Argeş.

PNL ARGEŞ

Comunicat de presă

15 ianuarie 2019

Metodele de „kompromat” iniţiate de George Păltineanu, fost şef DIPI, sunt demult răsuflate!

"Pentru că PNL Argeş a început să se organizeze în vederea alegerilor din 2019, oponenţii politici consideră că este momentul să recurgă la atacuri profund necinstite. 
Indiferent cât de jos vor coborî ştacheta luptei politice, noi le vom răspunde cu fermitate.  

Atacurile despre care vorbim şi pe care cetăţenii le-au putut vedea în anumite publicaţii sunt executate grosolan cu ajutorul unor oameni din interiorul PNL, foarte recent înscrişi în partid. 
Acum se văd şi scopurile reale pentru care aceşti oameni şi-au depus adeziunea la PNL. 
Deşi nu s-au implicat niciodată în activităţile de rutină ale partidului, ei se comportă ca şi cum ar fi muncit dintotdeauna în PNL. Nu au vechime, nu au expunere, nu au participat la alegeri, nu au fost evaluaţi niciodată de cetăţeni, pe cale de consecinţă, nu au credibilitate.

Ne referim, mai ales, la domnul George Păltineanu, fost şef DIPI. 
Acest domn, absent în munca de partid şi suspect de vocal la adresa partidului în care s-a înscris, atacă deosebit de agresiv PNL.  

George Păltineanu, fost şef DIPI, a scris recent o scrisoare în care susţine că s-ar afla în posesia unui sondaj de opinie defavorabil PNL Argeş şi preşedintelui PNL Argeş, Adrian Miuţescu.

Acelaşi George Păltineanu, fost şef DIPI, „a oferit” această scrisoare unor colegi din PNL şi presei.

De unde a luat Geroge Păltineanu, fost şef DIPI, acest sondaj?

            Poate nu vă vine să credeţi... Tot din presă. Deci nu i-a parvenit pe căi oficiale.

Păi, dacă presa ar fi scris, ca pe vremea mineriadelor, că la sediul PNL "se tipăresc bani sau se vând droguri", ce ar fi făcut domnul Păltineanu, fost şef DIPI? Ar fi luat de bună această intoxicare de tip securist? Probabil că aşa ar fi făcut.
Intenţiile lui George Păltineanu, fost şef DIPI, sunt limpezi pentru toată lumea. Vrea destabilizarea PNL Argeş, folosindu-se de o serie de intoxicări publicate strategic, cu ceva timp înainte, în presă.

Chiar George Păltineanu, fost şef DIPI, din dorinţa de a părea deteşat şi obiectiv în scandalul pe care l-a iniţiat, recunoaşte că habar nu are dacă sondajul publicat în presă a fost realmente iniţiat. Însă nu a aşteptat un răspuns oficial în acest sens din partea conducerii PNL. El s-a dus la o anumită publicaţie şi a creat un scandal în baza unor date incerte şi, în tot cazul, neoficiale ca să fie sigur că destabilizează PNL.

Nu ştim cum este la DIPI.

            Dar în PNL există un „Cod Etic” care spune următoarele: „Atât în mass-media cât şi în public, membrul PNL va susţine şi va prezenta linia partidului, nu va face declaraţii care să dăuneze intereselor şi/sau imaginii partidului, liderilor săi sau a oricărui membru al formaţiunii noastre. În afara partidului, în lupta politică şi în campaniile electorale, membrul PNL va adopta un discurs decent, bazat pe argumente, pe fapte, iar promisiunile şi soluţiile propuse vor fi realiste şi viabile.”

Inutil să mai spunem că Păltineanu – DIPI nu a respectat prevederile etice menţionate.

Pe scurt, George Păltineanu, fost şef DIPI, nu vrea decât să strice coeziunea echipei, să decredibilizeze conducerea judeţeană şi să facă o imagine proastă partidului în faţa cetăţenilor. Tehnicile pe care Păltineanu, fost şef DIPI, le utilizează sunt depăşite.

Toată lumea înţelege astfel de fumigene, fiindcă societatea românească s-a confruntat permanent cu aşa ceva în cei aproape 30 de ani de democraţie.

Încă un exemplu de fumigenă marca Păltineanu, fost şef DIPI. El spune că membrilor PNL ar fi trebuit să li se transmită doar ideile principale din scrisoarea pe care a scris-o, dar scrisoarea le-a ajuns întreagă, la fel cum tot din greşeală scrisoarea sa a ajuns întreagă într-o publicaţie locală. Ridicol!

            Cine mai crede în 2019 asemenea poveşti?

Personajul Păltineanu, fost şef DIPI, a vrut un scandal în jurul PNL. Acest scandal se întoarce, însă, împotriva sa, fiindcă metodele pe care le foloseşte sunt transparente, grosolane şi lipsite de veridicitate.

Colegilor noştri din PNL le transmitem că rezultatele oricărui sondaj de opinie se transmit oficial, aşa cum conducerea PNL a procedat recent cu datele IMAS în care PNL este cotat cu 26.1%.
În ceea ce ne priveşte, ca partid politic, preferăm să fim serioşi şi să nu comentăm ceea ce apare în presă, „pe surse”, spre a-i servi unui personaj ca domnul Păltineanu, fost şef DIPI. Metodele unor astfel de oameni ne sunt cunoscute şi nu ne intimidează.
Le mai spunem colegilor din PNL să nu se lase nici ei intimidaţi sau manipulaţi. Aceste metode aparţin celor de care vrem să ne diferenţiem în ochii electoratului nostru.

Îl aşteptăm pe George Păltineanu, fost şef DIPI, cu alte atacuri. Asta în cazul în care nu cumva s-a epuizat ."

Departamentul de Comunicare al PNL Argeș


Etichete: nu exista etichete pentru articolul PNL,mai penibil ca niciodată!Miuţescu îşi arată impotenţa politică

Comentarii

*NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului sau stergerea integrala. Site-ul www.argesenii.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
Click pe pictograma pentru a vizualiza comentariul!


Nu exista nici un comentariu pentru acest articol. Poti fi primul care comenteaza acest articol folosind formularul de mai jos.


Adauga un comentariu

   
(Maximum caractere: 20) Caractere ramase   
(Maximum caractere: 50) Caractere ramase

   
(Maximum caractere: 3000) Caractere ramase

Va rugam sa bifati casuta antispam.Flux de stiri

Ajutor neaşteptat în apropierea Paştelui


Miercuri, 24 aprilie 2019, angajaţii Primăriei Mioveni au pus mână de la mână şi le-au făcut cadouri de Paşte celor 32 de beneficiari instituţionalizaţi, aflaţi la Centrul de Tip Familial „Casa noastră” din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Argeş. În sala de sed...
tot articolul


Felicitare Cristian Gentea, preşedinte PSD Piteşti


Sfintele Sărbători de Paşti să vă aducă multă linişte, iubire şi căldură sufletească. Să vă bucuraţi de cei apropiaţi! Vă doresc să aveţi parte sărbători fericite! Hristos a Înviat! Cristian Gentea, preşedintele PSD Piteşti şi preşedintele executiv al PSD Argeş ...
tot articolul


Felicitare SALUBRITATE 2000


Sfintele Sărbători de Paşti să vă aducă linişte în case, să aveţi parte de sănătate, fericire şi tot ce vă doriţi alături de cei dragi! Hristos a Înviat! Romi Becheanu, director Salubritate 2000 SA...
tot articolul


Program prelungit la taxe şi impozite la Mioveni


Primăria oraşului Mioveni a stabilit că în zilele de vineri, 26 aprilie şi marţi, 30 aprilie, casieriile biroului Taxe şi Impozite vor avea program de lucru în intervalul 08.00-13.00. Amintim că Vinerea Mare (ultima zi de vineri înaintea Pastelui) este sărbătoare legală nelucratoare, iar 30 aprili...
tot articolul


Felicitare PSD Piteşti


De ziua numelui, primiţi din partea mea multe urări de bine, sănătate, mult noroc şi împlinirea tuturor dorinţelor! Dumnezeu să vă călăuzească în tot ceea ce faceţi. LA MULŢI ANI! Cristian Gentea, preşedinte PSD Piteşti ...
tot articolul


Felicitare Primăria Bălileşti


De ziua numelui, vă doresc ca toate lucrurile bune şi frumoase să vă copleşească şi să strălucească în calea dumneavoastră către fericire şi succes. La mulţi ani! Victor Cătălin Turturică, primar comuna Bălileşti ...
tot articolul


Felicitare Primăria Bascov


De ziua numelui, primiţi din partea mea multe urări de bine, sănătate, mult noroc şi împlinirea tuturor dorinţelor! Dumnezeu să vă călăuzească în tot ceea ce faceţi. LA MULŢI ANI! Gheorghe Stancu, primar comuna Bascov ...
tot articolul


Felicitare Primăria Albota


Ziua numelui să vă fie plină de realizări şi să vă bucuraţi mereu de orice lucru frumos din viaţa dumneavoastră! La mulţi ani! Ion Dumitru, primar comuna Albota ...
tot articolul


Felicitare Primăria Poiana Lacului


De ziua numelui, vă doresc ca toate lucrurile bune şi frumoase să vă copleşească şi să strălucească în calea dumneavoastră către fericire şi succes. La mulţi ani! Ion Dumitrache, primar comuna Poiana Lacului ...
tot articolul


Felicitare SANITAS Argeş


La mulţi ani şi mult noroc în această zi specială. Vă doresc să vi se îndeplinească toate dorinţele. Sănătate şi numai bucurii! Doina Fănică, preşedinte SANITAS Argeş ...
tot articolul


Felicitare Primăria Teiu


La mulţi ani şi mult noroc în această zi specială. Vă doresc să vi se îndeplinească toate dorinţele. Sănătate şi numai bucurii! Florin Dumitru, primar comuna Teiu ...
tot articolul


Felicitare Primăria Berevoeşti


De ziua numelui, primiţi din partea mea multe urări de bine, sănătate, mult noroc şi împlinirea tuturor dorinţelor! Dumnezeu să vă călăuzească în tot ceea ce faceţi. LA MULȚI ANI! Florin Proca, primar comuna Berevoeşti ...
tot articolul


Felicitare Primăria Rociu


Ziua numelui să vă fie plină de realizări şi să vă bucuraţi mereu de orice lucru frumos din viaţa dumneavoastră! La mulţi ani! Aurel Bălăşoiu, primar comuna Rociu ...
tot articolul


Felicitare Primăria Bradu


De ziua numelui, vă doresc ca toate lucrurile bune şi frumoase să vă copleşească şi să strălucească în calea dumneavoastră către fericire şi succes. La mulţi ani! Dănuţ Stroe, primar comuna Bradu ...
tot articolul


Felicitare Primăria Corbi


La mulţi ani şi mult noroc în această zi specială. Vă doresc să vi se îndeplinească toate dorinţele. Sănătate şi numai bucurii! Virgil Baciu, primar comuna Corbi ...
tot articolul


Felicitare Primăria Dârmăneşti


De ziua numelui, primiţi din partea mea multe urări de bine, sănătate, mult noroc şi împlinirea tuturor dorinţelor! Dumnezeu să vă călăuzească în tot ceea ce faceţi. LA MULŢI ANI! Emilian Ciolan, primarul comunei Dârmăneşti ...
tot articolul


Felicitare Primăria Moşoaia


La mulţi ani şi mult noroc în această zi specială. Vă dorim să vi se îndeplinească toate dorinţele. Sănătate şi numai bucurii! Conducerea primăriei Moşoaia ...
tot articolul


@2015 Publirom Concept Media SRL, toate drepturile rezervate. | Termeni si conditii de utilizare.
PageRank

Recomanda pagina pe

Urmariti-ne pe