S-a dat SENTINŢA în dosarul `Podul de la Căteasca`!

tot articolul
S-a dat SENTINŢA în dosarul `Podul de la Căteasca`!

Lista PSD pentru alegerile europarlamentare! Pe ce loc este Zoană

tot articolul
Lista PSD pentru alegerile europarlamentare! Pe ce loc este Zoană

Cine este noul primar al municipiului Piteşti

tot articolul
Cine este noul primar al municipiului Piteşti

ACUM! Primarul Cornel Ionică a fost DEMIS!

tot articolul
ACUM! Primarul Cornel Ionică a fost DEMIS!

Percheziţiţii de amploare în Argeş dar şi în ţară! VIDEO!

tot articolul
Percheziţiţii de amploare în Argeş dar şi în ţară! VIDEO!

Publicitate

Vizualizezi:acasa -> administrativ -> Mâine, şedinţă de Consiliu Local la Piteşti! Ordinea de zi!


Mâine, şedinţă de Consiliu Local la Piteşti! Ordinea de zi!


Google
Mâine, şedinţă de Consiliu Local la Piteşti! Ordinea de zi! Mâine va avea loc o nouă şedinţă de Consiliu Local la Piteşti. Şedinţa se va desfăşura cu începere de la ora 15 la sala Multimedia din cadrul Centrului Multifuncţional. Iată ordinea de zi a şedinţei:

 1. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea Planului anual de acțiune privind serviciile sociale administrate și finanțate din bugetul Consiliului Local al Municipiului Pitești pentru anul 2019.

2. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea criteriilor de acces la locuință și a criteriilor de ierarhizare stabilite prin punctaj pentru stabilirea ordinii de prioritate în soluționarea cererilor de locuințe și în repartizarea locuințelor pentru tineri, destinate închirierii în municipiul Pitești, construite prin Agenția Națională pentru Locuințe.

3. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind Raportul de evaluare pentru bunurile concesionate S.C. Termo Calor Confort S.A., scoase din funcțiune conform H.C.L. nr. 57/25.08.2016, ce aparțin domeniului privat al Municipiului Pitești, pentru stabilirea prețului inițial de vânzare al acestora.

4. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea Devizului General actualizat pentru obiectivul de investiții ”Lucrări de conformare pod peste râul Doamnei”.

 5. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind prelungirea unor contracte de închiriere pentru unele unități locative situate în municipiul Pitești.

6. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind folosirea Stadionului ”Nicolae Dobrin” de către Fotbal Club Argeș.

7. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind organizarea ”Simfoniei Lalelelor”–Ediția a 42-a.

8. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea Documentației de avizare pentru lucrări de intervenții pentru obiectivul de investiții ”Reabilitare canal deschis strada General Dimitrie Boteanu”.

9. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu pentru un teren situat în intravilanul municipiului Pitești, str. Dârzu nr. 24 pentru investiția ”Construire ansamblu rezidențial (4 clădiri – locuințe colective cu funcțiuni complementare) cu regim de înălțime Ds+P+5E-6r”.

10. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea Devizului General actualizat și a indicatorilor tehnico-economici actualizați pentru obiectivul de investiții ”Extindere spații de învățământ si administrative la Grădinița cu Program Prelungit Aripi Deschise”.

11. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea Devizului General actualizat și a indicatorilor tehnico-economici actualizați pentru obiectivul de investiții ”Implementarea unui sistem de management integrat al traficului, sistem de monitorizare video, inclusiv pentru transportul public de călători”.

12. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea Devizului General actualizat și a indicatorilor tehnico-economici actualizați pentru obiectivul de investiții ”Managementul parcărilor și implementarea de panouri informative în Municipiul Pitești (5 panouri)”.

 13. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea Devizului General actualizat și a indicatorilor tehnico-economici actualizați pentru obiectivul de investiții ”Mansardare corp A-Grădinița cu Program Prelungit Căsuța Poveștilor”.

14. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea Devizului General actualizat și a indicatorilor tehnico-economici actualizați pentru obiectivul de investiții ”Reabilitare și modernizare Grădinița cu Program Prelungit Primii Pași”.

15. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea Devizului General actualizat și a indicatorilor tehnico-economici actualizați pentru obiectivul de investiții ”Reabilitare termică clădire grădiniță-Grădinița cu Program Prelungit Castelul Fermecat”.

16. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea unui Protocol de colaborare.

 17. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea Documentației de avizare pentru lucrări de intervenții pentru obiectivul de investiții ”Reabilitare termică și reparații capitale cămin Liceul cu Program Sportiv Viitorul Pitești”.

18. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea Devizului General actualizat și a indicatorilor tehnico-economici actualizați pentru obiectivul de investiții ”Realizare Parc Lunca Argeșului 2”.

19. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea Devizului General actualizat și a indicatorilor tehnico-economici actualizați pentru obiectivul de investiții ”Realizare Parc Lunca Argeșului 3”.

20. Proiect de hotărâre inițiat de primar prin care se ia act de recepția la terminarea lucrărilor pentru obiectivul de investiții ”Extindere, supraetajare și consolidare imobil b-dul Eroilor nr.30”.

21. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind conferirea Diplomei de fidelitate.

22. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind conferirea Diplomei de fidelitate – nunta de diamant.

23. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind transmiterea din administrarea Direcției de Asistență Socială a Municipiului Pitești, în administrarea Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești, a unor spații situate în Piața Smârdan.

24. Raport privind îndeplinirea indicatorilor de performanță și de evaluare a activității Serviciului Public Administrația Domeniului Public Pitești pe trimestrul IV al anului 2018.

25. Raport privind îndeplinirea obiectivelor și criteriilor de performanță de către directorul Serviciului Public Administrația Domeniului Public Pitești în semestrul II al anului 2018.

26. Raport privind modul de îndeplinire a indicatorilor de performanță și evaluare a activității Poliției Locale a Municipiului Pitești.

27. Raport privind criteriile de salarizare pentru directorul general al Poliției Locale a Municipiului Pitești pentru semestrul II 2018.

28. Raport privind activitatea asistenților personali ai persoanelor cu handicap grav în semestrul II al anului 2018.

29. Raport privind solicitarea de modificare a contractului de concesiune nr.55805/29.08.2008.

30. Raport privind solicitarea de închiriere a unui teren în zona Negru Vodă.

31. Raport privind utilizarea unui mijloc fix, situat în municipiul Pitești.

32. Raport privind solicitarea de atribuire a unui teren.

33. Raport privind concesionarea unui teren situat în Strada Depozitelor, municipiul Pitești.

34. Raport privind concesionarea unui teren în zona B-dul Libertății, municipiul Pitești.

35. Raport privind concesionarea unui teren în zona Calea București.

36. Raport privind darea în administrare a Bazei sportive Stadionul ”Aripi”, situată în str. Tineretului nr.4, municipiul Pitești.

37. Punct de vedere referitor la plângerea prealabilă formulată de Partidul Național Țărănesc Creștin Democrat -Argeș.

38. Informare privind situația locurilor în creșele din cadrul Centrului de Îngrijire și Educație Timpurie Creșe Pitești.


Etichete: nu exista etichete pentru articolul Mâine, şedinţă de Consiliu Local la Piteşti! Ordinea de zi!

Comentarii

*NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului sau stergerea integrala. Site-ul www.argesenii.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
Click pe pictograma pentru a vizualiza comentariul!


Nu exista nici un comentariu pentru acest articol. Poti fi primul care comenteaza acest articol folosind formularul de mai jos.


Adauga un comentariu

   
(Maximum caractere: 20) Caractere ramase   
(Maximum caractere: 50) Caractere ramase

   
(Maximum caractere: 3000) Caractere ramase

Va rugam sa bifati casuta antispam.Flux de stiri

ATENȚIE! Vineri se oprește curentul electric la Mioveni


Distribuție Oltenia anunţă o nouă întrerupere în alimentarea cu energie electrică, la Mioveni, pentru ziua de vineri, 29 martie, între orele 09.00-16.00. Afectaţi vor fi doar consumatorii din blocuri: V 1, I 2, I 3, I 4, I 5, N 1 A, Servicii Edilitare Mioveni. ...
tot articolul


ABAAV angajează ingineri


Administrația Națională „Apele Române” – Administraţia Bazinală de Apă Argeş-Vedea din Piteşti, Județul Argeș organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale vacante, de: 1. inginer – Laborator Calitatea Apelor – S.G.A. Ilfov București; 2. inginer ...
tot articolul


Lista PSD pentru europarlamentare! Vezi locul Gabrielei Zoană!


Social-democraţii s-au reunit într-o şedinţă pentru stabili lista pentru alegerile europarlamentare. Conform informaţiilor oferite de cei de la ştiripesurse.ro, lista va fi deschisă de Rovana Plumb. Conform aceleiaşi surse, Gabriela Zoană este pe locul 12 pentru aceste alegeri şi are şanse să obţină...
tot articolul


Flavia Ogrezeanu, locul II


În urma participării la competiţia „CUPA PRIMĂVERII” Oradea , eveniment organizat de Federaţia Romană de Tenis, sportiva Flavia Ogrezeanu, din cadrul secţiei de tenis a CS Dacia Mioveni 2012, pregătită de Robert Bână, a obţinut locul al doilea la dublu, categoria U12. Aceasta a concurat alături de...
tot articolul


Ședință de consiliu local pe luna martie


Joi, 21 martie 2019, ora 14.00, la sala de ședințe a Primăriei Topoloveni, consilierii locali se vor întâlni în ședința ordinară de consiliu local a lunii martie....
tot articolul


Meniul Zilei, săptămâna 25-29 martie, la Hanul Românesc


În fiecare zi, hanul Românesc vine cu o ofertă unică şi foarte avantajoasă! Prețul meniului este de 15 lei si veți primi si o apă. Iată meniul zilei în perioada 25-29 martie. ...
tot articolul


Meniul Zilei, săptămâna 18-22 martie, la Hanul Românesc


În fiecare zi, Hanul Românesc vine cu o ofertă unică şi foarte avantajoasă! Prețul meniului este de 15 lei si veți primi si o apă. Iată meniul zilei în perioada 18-22 martie....
tot articolul


SEdC Mioveni: Modalităţi de transmitere a sesizărilor


I. Puteţi sesiza telefonic dispeceratul S.Ed.C. Mioveni (0736.202.067 sau 0348/457.102, non-stop) în ceea ce priveşte buna desfăşurare a proceselor de alimentare cu apă şi preluare a apelor uzate, salubritate, ecarisaj, iluminat public. Serviciul este disponibil 24 de ore din 24, 7 zile pe săptămână...
tot articolul


O nouă facilitate pentru cei care decid să se branşeze individual


Începând cu 15 martie, montaj GRATUIT pentru apometrele Hydrus Pentru a veni în sprijinul dvs., societatea Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni anunţă că începând cu 15 martie, locuitorii care aleg să se branşeze individual vor beneficia de o reducere a costului pentru această operaţiune. ...
tot articolul


Puteţi opta pentru a primi factura pentru apă-canal pe email!


Deși Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni a introdus în urmă cu mai bine de un an posibilitatea ca abonații să primească factura pe email, până în momentul de faţă, puţin peste 500 de clienţi au ales să utilizeze acest serviciu, adică undeva la 5% din totalul abonaţilor. Motiv pentru care, r...
tot articolul


Bonificație de 10% la plata anticipată a impozitelor


Contribuabilii din Mioveni trebuie să ştie că impozitele şi taxele aferente anului fiscal 2019 se pot plăti în două rate egale: până la 31 martie inclusiv şi 30 septembrie inclusiv. Pentru plata cu anticipaţie a impozitului datorat pentru întregul an fiscal 2019 de către persoanele fizice până la ...
tot articolul


Meniul Zilei, săptămâna 11-15 martie, la Hanul Românesc


În fiecare zi, Hanul Românesc vine cu o ofertă unică şi foarte avantajoasă! Prețul meniului este de 15 lei si veți primi si o apă. Iată meniul zilei în perioada 11-15 martie....
tot articolul


Felicitare Cristian Gentea, președinte PSD Pitești


1 MARTIE să vă aducă fericire, căldură în suflete, linişte şi o viaţă plină de iubire şi zâmbete. Fie ca puritatea şi candoarea acestei primăveri să vă inspire simfonia bucuriei şi fericirii, a speranţei şi optimismului, a credinţei în mai bine şi în toate! Cristian Gentea, președinte executiv PSD ...
tot articolul


Felicitare Primăria Albota


Acum, în prag de primăvară, doresc să adresez tuturor doamnelor şi domnişoarelor cele mai sincere urări de sănătate şi fericire, împletite cu alese sentimente de preţuire. Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul zilei de 1 MARTIE să vă însoţească pretutindeni. Ion Dumitru, primar ...
tot articolul


Felicitare Primăria și Consiliul Local Berevoești


Fie ca această primăvara să vă aducă sănătate și noroc, soarele să vă lumineze sufletul și calea, să aveți parte numai de bucurii, înțelegere, armonie și pace. Florin Proca, primar comuna Berevoeşti ...
tot articolul


Felicitare Ion Georgescu, primarul orașului Mioveni


La mulţi ani de 1 Martie! O primăvară frumoasă pentru toate doamnele și domnișoarele! Sărbătoarea Mărțișorului îmi oferă plăcutul prilej de a transmite tuturor doamnelor și domnișoarelor o primăvară frumoasă, plină de speranță și optimism. Acest anotimp atât de iubit și de așteptat să vă aducă să...
tot articolul


Felicitare Primăria Albestii de Argeș


Cu ocazia sosirii primăverii, vă urez o primăvară plină de fericire, dragoste și binecuvântari! La mulți ani de 1 Martie! Gabriel Popa, primar comuna Albeștii de Argeș ...
tot articolul


@2015 Publirom Concept Media SRL, toate drepturile rezervate. | Termeni si conditii de utilizare.
PageRank

Recomanda pagina pe

Urmariti-ne pe