Primarul Ion Georgescu vrea să îşi dea DEMISIA din funcţie!

tot articolul
Primarul Ion Georgescu vrea să îşi dea DEMISIA din funcţie!

Suspiciune de CORONAVIRUS în familia unui OM DE AFACERI din Argeş!

tot articolul
Suspiciune de CORONAVIRUS în familia unui OM DE AFACERI din Argeş!

VIDEO! Primul caz de CORONAVIRUS în Argeş!

tot articolul
VIDEO! Primul caz de CORONAVIRUS în Argeş!

Popa Sonel, `combinator politic`! Preot din Argeş...

tot articolul
Popa Sonel, `combinator politic`! Preot din Argeş...

Parlamentar de Argeş, DEMISIE din partid!

tot articolul
Parlamentar de Argeş, DEMISIE din partid!

Ani grei de închisoare pentru Pendiuc, Vişoiu şi Văsâi!

tot articolul
Ani grei de închisoare pentru Pendiuc, Vişoiu şi Văsâi!

Parlamentar din Argeş a demisionat din PSD!

tot articolul
Parlamentar din Argeş a demisionat din PSD!

Cristian Gentea, PREMIAT pentru activitatea sa în domeniul nuclear

tot articolul
Cristian Gentea, PREMIAT pentru activitatea sa în domeniul nuclear
Vizualizezi:acasa -> administrativ -> Puteți urmări online ședința de astăzi a Consiliului Județean


Puteți urmări online ședința de astăzi a Consiliului Județean


Google
Puteți urmări online ședința de astăzi a Consiliului Județean Astăzi, 26.03.2020, la ora 15.00, va avea loc ședința ordinară a Consiliului Județean Argeș, ce se va desfășura prin mijloace electronice (on-line). Ședința poate fi urmărită de toți cei interesați accesând site-ul Consiliului Județean Argeș (www.cjarges.ro), secțiunea "Servicii Online" / "Sedinte live".

 

Ordinea de zi:

1. Procesul - verbal al şedinţei ordinare a Consiliului Judeţean Argeş din data de 19.02.2020.

2. Procesul - verbal al şedinţei extraordinare a Consiliului Judeţean Argeş din data de 05.03.2020.

3. Proiect de hotărâre privind validarea mandatului de consilier judeţean al domnului David Emilian.

4. Proiect de hotărâre privind încetarea mandatului de consilier judeţean al domnului Ștefan Adrian.

5. Proiect de hotărâre pentru modificarea și completarea Hotărârii Consiliului Județean Argeș nr. 8/06.07.2016 privind aprobarea componenței nominale a comisiilor de specialitate ale Consiliului Județean Argeș, modificată și completată.

6. Proiect de hotărâre privind aprobarea cotizației pentru Asociația Internațională a Regiunilor Francofone pe anul 2020.

7. Proiect de hotărâre privind aprobarea cotizației pentru Adunarea Regiunilor Europene pe anul 2020.

8. Proiect de hotărâre privind aprobarea rezilierii contractelor de asociere încheiateîntre Consiliul Județean Argeș, Școala Populară de Arte și Meserii Pitești și Consiliile Locale Brăduleț, Berevoești, Corbeni, Costești, Domnești, Hârtiești, Nucșoara, Recea și Rucăr.

9. Proiect de hotărâre privind aprobarea organigramei și a statului de funcții ale Spitalului Județean de Urgență Pitești.

10. Proiect de hotărâre privind aprobarea organigramei și a statului de funcţii ale Spitalului de Psihiatrie „Sf. Maria” Vedea.

11. Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare al Spitalului de Psihiatrie „Sf. Maria” Vedea.

12. Proiect de hotărâre privind aprobarea statului de funcții al Spitalului „Sf. Andrei” Valea Iașului.

13. Proiect de hotărâre privind aprobarea statului de funcții al Spitalului Orășenesc ,,Regele Carol I” Costești.

14. Proiect de hotărâre privind aprobarea statului de funcții al Unității de Asistență Medico-Socială Călinești.

15. Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli al S.C. Administrare și Exploatare a Patrimoniului și Serviciilor de Utilități Publice Argeș S.A., pe anul 2020.

16. Proiect de hotărâre pentru completarea Hotărârii Consiliului Județean Argeș nr. 97/24.04.2019 privind aprobarea cuantumului taxelor și tarifelor locale ce se vor aplica începând cu anul fiscal 2020.

17. Proiect de hotărâre privind trecerea din domeniul privat în domeniul public al Județului Argeș a 4 imobile terenuri situate în comuna Căteasca, județul Argeș.

18. Proiect de hotărâre privind scoaterea din funcțiune și casarea unor bunuri imobile aflate în patrimoniul Județului Argeș.

19. Proiect de hotărâre privind completarea domeniului public al Județului Argeș cu bunurile imobile teren S=1969 mp., respectiv teren S=1529 mp. situate în comuna Mihăești, judetul Argeș .

20. Proiect de hotărâre privind completarea domeniului public al Județului Argeș cu bunul imobil Pod pe DJ 731B, situat în comuna Băbana, judetul Argeș.

21. Proiect de hotărâre privind constituirea dreptului de administrare în favoarea Direcției Generale pentru Evidența Persoanelor Argeș asupra spațiilor în care își desfășoară activitatea, situate in imobilul din Mun. Pitești, B-dul Republicii, Bl. E3C.

22. Proiect de hotărâre privind aprobarea Devizului General actualizat pentru obiectivul de investiții ,,Modernizare DJ 703B Serbănești (DJ659) – Siliștea, km 70+410-77+826, L=7,416 km, în comunele Rociu și Căteasca”.

23.Proiect de hotărâre privind închirierea unui spațiu situat la etajul imobilului fost Centru de Diagnostic și Tratament din Municipiul Pitești, B-dul. I.C. Brătianu, nr. 62, județul Argeș în vederea desfășurării de activități medicale;

24.Proiect de hotărâre privind actualizarea Hotărârii Consiliului Județean Argeș nr. 23/17.08.2012 privind aprobarea listei obiectivelor pentru care se asigură paza de către Serviciul Public Județean de Pază și Ordine.

25.Proiect de hotărâre pentru modificarea și completarea Hotărârii Consiliului Județean Argeș nr. 185/27.07.2017 privind aprobarea proiectului cu titlul „Creşterea eficienţei energetice a Palatului Administrativ situat în Piteşti, Piaţa Vasile Milea nr. 1, judeţul Argeş”, cu modificările și completările ulterioare.

26.Proiect de hotărâre privind stabilirea salariilor de bază pentru personalul contractual din cadrul Serviciului Public Județean Salvamont Arges începand cu data de 01.03.2020.

27.Proiect de hotărâre privind aprobarea organigramei, a statului de funcţii și a Regulamentului de organizare și funcționare ale Regiei Autonome Județene de Drumuri Argeș R.A

28.Proiect de hotărâre privind aprobarea execuției bugetare la data de 31.12.2019 pentru activitatea Județului Argeș.

29. Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea Regulamentului de Organizare şi Funcţionare a Consiliului Judeţean Argeş aprobat prin Hotărârea nr. 241/28.11.2019.


Etichete: nu exista etichete pentru articolul Puteți urmări online ședința de astăzi a Consiliului Județean

Comentarii

*NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului sau stergerea integrala. Site-ul www.argesenii.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
Click pe pictograma pentru a vizualiza comentariul!


Nu exista nici un comentariu pentru acest articol. Poti fi primul care comenteaza acest articol folosind formularul de mai jos.


Adauga un comentariu

   
(Maximum caractere: 20) Caractere ramase   
(Maximum caractere: 50) Caractere ramase

   
(Maximum caractere: 3000) Caractere ramase

Va rugam sa bifati casuta antispam.Flux de stiri

În Mioveni s-a jucat Hora Unirii


Ieri, autoritățile locale din Mioveni au marcat Ziua Unirii Principatelor Române (24 ianuarie 1859). Cei 161 de ani împliniți de la Mica Unire au fost sărbătoriți, în Centrul Civic, printr-o suită de activități organizate de Centrul Cultural și Primăria orașului ...
tot articolul


UPDATE! Accident MORTAL în Argeş!


Aşa cum v-am anunţat, un accident grav a avut loc la Lângeşti, în comuna Lunca Corbului. Patru maşini au fost implicate în accident, o femeie murind în urma impactului. Din primele date este vorba despre o pasageră într-o maşină care a ajuns pe contrasens încercând să efectueze o depăşire şi a lovit...
tot articolul


S.C. APĂ CANAL 2000 angajează sudor


S.C. APĂ CANAL 2000 S.A. Piteşti, cu sediul în municipiul Piteşti, bulevardul I.C. Brătianu nr. 24A, judeţul Argeş, organizează concurs pentru ocuparea unui post de sudor la Secţia Mentenanţă. Sarcinile de bază ale postului de sudor constau în executarea unor îmbinări metalice nedemontabile și a ...
tot articolul


Licitație publică pentru spațiile și terenurile din piețe


S.C. Salpitflor Green s.a. organizează în data de 23.01.2020 licitație publică pentru spaţiile comerciale şi terenurile existente în piețele și Târgul Săptămânal al municipiului Piteşti. Termenul limită de depunere al dosarelor este data de 17.01.2020, ora 15.00. Licitaţiile se vor ţine la sediul...
tot articolul


Felicitare Gabriel Moiceanu


Este momentul să începeți un nou capitol din viața dumneavoastră. Anul care vine se asterne în față precum paginile unei cărți care așteaptă cu nerăbdare să fie scrisă. Sper ca paginile sale să fie pline de amintiri de neuitat. La mulți ani! Gabriel Moiceanu, Director ADI Servsal Argeș ...
tot articolul


Felicitare Primăria Stolnici


Fie ca Noul An să vă aducă liniştea şi împăcarea şi să vă ofere şansa de a-i face pe toţi cei dragi fericiţi! La mulţi ani frumoşi vă urează Sevastian Pupăză-Roşu, primarul comunei Stolnici. ...
tot articolul


Felicitare Primăria Bascov


Fie ca în noul an care vine cu pași repezi să trăiți cu intensitate fiecare zi ca și când aceasta ar fi cea mai frumoasă perioada din viața dumneavoastră. La mulți ani! Gheorghe Stancu, primar comuna Bascov ...
tot articolul


Felicitare Primăria Topoloveni


E cumpăna dintre ani! Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranţă, în jos cu înţelegere şi în sus cu recunoştinţă! Speranţa să vă deschidă poarta spre un An Nou plin de bucurii şi împliniri! La mulți ani! Gheorghiţă Boţârcă, primar oraș Topoloveni ...
tot articolul


Felicitare Primăria și Consiliul Local Berevoesti


Anul Nou să înflorească în sufletul dumneavoastră emoția unui nou început care să vă umple sufletul de pace, dar și de ambiția de a vă realiza cele mai îndrăznețe visuri. La mulți ani! Florin Proca, primarul comunei Berevoeşti...
tot articolul


Felicitare Primăria Oarja


Este momentul să începeți un nou capitol din viața dumneavoastră. Anul care vine se asterne în față precum paginile unei cărți care așteaptă cu nerăbdare să fie scrisă. Sper ca paginile sale să fie pline de amintiri de neuitat. La mulți ani! Constantin Bâlea, primar comuna Oarja ...
tot articolul


Felicitare Primăria Albeștii de Argeș


Fie ca în noul an care vine cu pași repezi să trăiți cu intensitate fiecare zi ca și când aceasta ar fi cea mai frumoasă perioada din viața dumneavoastră. La mulți ani! Gabriel Popa, primar comuna Albeștii de Argeș...
tot articolul


Felicitare Primăria Moșoaia


Fie ca Noul An să vă aducă liniştea şi împăcarea şi să vă ofere şansa de a-i face pe toţi cei dragi fericiţi! La mulţi ani frumoşi! Conducerea Primăriei Moșoaia ...
tot articolul


Felicitare Primăria Budeasa


Anul Nou să înflorească în sufletul dumneavoastră emoția unui nou început care să vă umple sufletul de pace, dar și de ambiția de a vă realiza cele mai îndrăznețe visuri. La mulți ani! Nicolae Rachieru, primar comuna Budeasa ...
tot articolul


Felicitare Primăria Dărmănești


Frumusețea sărbătorilor de iarnă să vă găsească în case alături de cei dragi. Noul an să vă aducă multă sănătate, fericire și împlinirea tuturor dorințelor! La mulți ani! Emilian Ciolan, primarul comunei Dărmănești ...
tot articolul


Felicitare Primăria Bogați


Este momentul să începeți un nou capitol din viața dumneavoastră. Anul care vine se asterne în față precum paginile unei cărți care așteaptă cu nerăbdare să fie scrisă. Sper ca paginile sale să fie pline de amintiri de neuitat. La mulți ani! Ion Gârleanu, primar comuna Bogați ...
tot articolul


Felicitare Primăria Corbi


Anul Nou să înflorească în sufletul dumneavoastră emoția unui nou început care să vă umple sufletul de pace, dar și de ambiția de a vă realiza cele mai îndrăznețe visuri. La mulți ani! Virgil Baciu, primar comuna Corbi...
tot articolul


Fostul ministru al Economiei, accident GRAV în Argeş!


Un accident grav a avut loc astăzi în localitatea argeşeană Cotmeana. Implicat în acest accident a fost şi fostul ministru al Economiei, Daniel Chiţoiu. Maşina în care se afla acesta a lovit frontal un autoturism condus de un bărbat de 82 de ani din Piteşti. În urma impactului, şoferul din Piteşti a...
tot articolul


@2015 Publirom Concept Media SRL, toate drepturile rezervate. | Termeni si conditii de utilizare.
PageRank

Recomanda pagina pe

Urmariti-ne pe