Ion Georgescu,omul care a făcut din Mioveni ce alţii nici nu visau

tot articolul
Ion Georgescu,omul care a făcut din Mioveni ce alţii nici nu visau

Fost şef serviciu în Prefectură:`Soare a fost mai slab şi decât..`

tot articolul
Fost şef serviciu în Prefectură:`Soare a fost mai slab şi decât..`

ACUZAŢII GRAVE! PNL Argeş a FALSIFICAT semnăturile unor cetăţeni

tot articolul
ACUZAŢII GRAVE! PNL Argeş a FALSIFICAT semnăturile unor cetăţeni

Prefectul vrea să îi AMENDEZE pe cei de la FC Argeş!

tot articolul
Prefectul vrea să îi AMENDEZE pe cei de la FC Argeş!

INCREDIBIL! Prefectul a carantinat doar COMUNELE PSD! PNL...

tot articolul
INCREDIBIL! Prefectul a carantinat doar COMUNELE PSD! PNL...

Un deputat de Arges S-A LOGODIT în secret cu o judecătoare

tot articolul
Un deputat de Arges S-A LOGODIT în secret cu o judecătoare

Gentea, PERFORMANȚĂ la RATEN! 20 de milioane de euro

tot articolul
Gentea, PERFORMANȚĂ la RATEN! 20 de milioane de euro

ŞOC! MINUNE în Argeş! 2800 de teste şi 3900 de persoane testate

tot articolul
ŞOC! MINUNE în Argeş! 2800 de teste şi 3900 de persoane testate
Vizualizezi:acasa -> administrativ -> Puteți urmări online ședința de astăzi a Consiliului Județean


Puteți urmări online ședința de astăzi a Consiliului Județean


Google
Puteți urmări online ședința de astăzi a Consiliului Județean Astăzi, 26.03.2020, la ora 15.00, va avea loc ședința ordinară a Consiliului Județean Argeș, ce se va desfășura prin mijloace electronice (on-line). Ședința poate fi urmărită de toți cei interesați accesând site-ul Consiliului Județean Argeș (www.cjarges.ro), secțiunea "Servicii Online" / "Sedinte live".

 

Ordinea de zi:

1. Procesul - verbal al şedinţei ordinare a Consiliului Judeţean Argeş din data de 19.02.2020.

2. Procesul - verbal al şedinţei extraordinare a Consiliului Judeţean Argeş din data de 05.03.2020.

3. Proiect de hotărâre privind validarea mandatului de consilier judeţean al domnului David Emilian.

4. Proiect de hotărâre privind încetarea mandatului de consilier judeţean al domnului Ștefan Adrian.

5. Proiect de hotărâre pentru modificarea și completarea Hotărârii Consiliului Județean Argeș nr. 8/06.07.2016 privind aprobarea componenței nominale a comisiilor de specialitate ale Consiliului Județean Argeș, modificată și completată.

6. Proiect de hotărâre privind aprobarea cotizației pentru Asociația Internațională a Regiunilor Francofone pe anul 2020.

7. Proiect de hotărâre privind aprobarea cotizației pentru Adunarea Regiunilor Europene pe anul 2020.

8. Proiect de hotărâre privind aprobarea rezilierii contractelor de asociere încheiateîntre Consiliul Județean Argeș, Școala Populară de Arte și Meserii Pitești și Consiliile Locale Brăduleț, Berevoești, Corbeni, Costești, Domnești, Hârtiești, Nucșoara, Recea și Rucăr.

9. Proiect de hotărâre privind aprobarea organigramei și a statului de funcții ale Spitalului Județean de Urgență Pitești.

10. Proiect de hotărâre privind aprobarea organigramei și a statului de funcţii ale Spitalului de Psihiatrie „Sf. Maria” Vedea.

11. Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare al Spitalului de Psihiatrie „Sf. Maria” Vedea.

12. Proiect de hotărâre privind aprobarea statului de funcții al Spitalului „Sf. Andrei” Valea Iașului.

13. Proiect de hotărâre privind aprobarea statului de funcții al Spitalului Orășenesc ,,Regele Carol I” Costești.

14. Proiect de hotărâre privind aprobarea statului de funcții al Unității de Asistență Medico-Socială Călinești.

15. Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli al S.C. Administrare și Exploatare a Patrimoniului și Serviciilor de Utilități Publice Argeș S.A., pe anul 2020.

16. Proiect de hotărâre pentru completarea Hotărârii Consiliului Județean Argeș nr. 97/24.04.2019 privind aprobarea cuantumului taxelor și tarifelor locale ce se vor aplica începând cu anul fiscal 2020.

17. Proiect de hotărâre privind trecerea din domeniul privat în domeniul public al Județului Argeș a 4 imobile terenuri situate în comuna Căteasca, județul Argeș.

18. Proiect de hotărâre privind scoaterea din funcțiune și casarea unor bunuri imobile aflate în patrimoniul Județului Argeș.

19. Proiect de hotărâre privind completarea domeniului public al Județului Argeș cu bunurile imobile teren S=1969 mp., respectiv teren S=1529 mp. situate în comuna Mihăești, judetul Argeș .

20. Proiect de hotărâre privind completarea domeniului public al Județului Argeș cu bunul imobil Pod pe DJ 731B, situat în comuna Băbana, judetul Argeș.

21. Proiect de hotărâre privind constituirea dreptului de administrare în favoarea Direcției Generale pentru Evidența Persoanelor Argeș asupra spațiilor în care își desfășoară activitatea, situate in imobilul din Mun. Pitești, B-dul Republicii, Bl. E3C.

22. Proiect de hotărâre privind aprobarea Devizului General actualizat pentru obiectivul de investiții ,,Modernizare DJ 703B Serbănești (DJ659) – Siliștea, km 70+410-77+826, L=7,416 km, în comunele Rociu și Căteasca”.

23.Proiect de hotărâre privind închirierea unui spațiu situat la etajul imobilului fost Centru de Diagnostic și Tratament din Municipiul Pitești, B-dul. I.C. Brătianu, nr. 62, județul Argeș în vederea desfășurării de activități medicale;

24.Proiect de hotărâre privind actualizarea Hotărârii Consiliului Județean Argeș nr. 23/17.08.2012 privind aprobarea listei obiectivelor pentru care se asigură paza de către Serviciul Public Județean de Pază și Ordine.

25.Proiect de hotărâre pentru modificarea și completarea Hotărârii Consiliului Județean Argeș nr. 185/27.07.2017 privind aprobarea proiectului cu titlul „Creşterea eficienţei energetice a Palatului Administrativ situat în Piteşti, Piaţa Vasile Milea nr. 1, judeţul Argeş”, cu modificările și completările ulterioare.

26.Proiect de hotărâre privind stabilirea salariilor de bază pentru personalul contractual din cadrul Serviciului Public Județean Salvamont Arges începand cu data de 01.03.2020.

27.Proiect de hotărâre privind aprobarea organigramei, a statului de funcţii și a Regulamentului de organizare și funcționare ale Regiei Autonome Județene de Drumuri Argeș R.A

28.Proiect de hotărâre privind aprobarea execuției bugetare la data de 31.12.2019 pentru activitatea Județului Argeș.

29. Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea Regulamentului de Organizare şi Funcţionare a Consiliului Judeţean Argeş aprobat prin Hotărârea nr. 241/28.11.2019.


Etichete: nu exista etichete pentru articolul Puteți urmări online ședința de astăzi a Consiliului Județean

Comentarii

*NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului sau stergerea integrala. Site-ul www.argesenii.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
Click pe pictograma pentru a vizualiza comentariul!


Nu exista nici un comentariu pentru acest articol. Poti fi primul care comenteaza acest articol folosind formularul de mai jos.


Adauga un comentariu

   
(Maximum caractere: 20) Caractere ramase   
(Maximum caractere: 50) Caractere ramase

   
(Maximum caractere: 3000) Caractere ramase

Va rugam sa bifati casuta antispam.Flux de stiri

Cristian Gentea: 'Pentru mine, educaţia înseamnă civilizaţie'


Prezent la dezbaterea “UNIVERSITATEA – INIMA CETĂȚII”, Cristian Gentea, candidatul PSD pentru funcția de primar al Piteștiului, și-a prezentat strategia realistă și proiectele concrete menite să asigure creșterea nivelului de educație – o condiție fundamentală, în opinia domniei sale, pentru dezvolt...
tot articolul


Felicitare Primăria Bascov


Vă urez „La mulți ani” tuturor celor care purtați acest nume și fie ca Sfântul Ilie, pe care îl reprezentați, să-și coboare ochii asupra dumneavoastră și să vă dăruiască fericire și sănătate. Gheorghe Stancu, primar comuna Bascov ...
tot articolul


Felicitare Primăria și Consiliul Local Berevoești


Fie ca această zi să-şi deschidă poarta unui viitor plin de succese şi realizări, dar și de liniște și pace sufletească. Sfântul Ilie, al cărui nume îl purtaţi, să vă ocrotească şi să vă călăuzească mereu. La Mulţi Ani! Florin Proca, primar comuna Berevoești ...
tot articolul


Felicitare Primăria Albeștii de Argeș


Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să vă însoţească pretutindeni. Vă doresc o zi de Sfântul Ilie cât mai frumoasă! Gabriel Popa, primar comuna Albeștii de Argeș ...
tot articolul


Felicitare Primăria Budeasa


În această zi sfântă să deschidem uşa pentru oaspeţi dragi, şi inima pentru speranţă, bucurie şi lumină. Să fim mai buni şi să privim înainte cu încredere, ştiind că dacă avem credinţă, drumul din faţa noastră va fi presărat cu împliniri. La mulți ani tuturor argeșenilor cu ocazia Sfântului Ilie! ...
tot articolul


Felicitare Primăria Topoloveni


Vă urez „La mulți ani” tuturor celor care purtați acest nume și fie ca Sfântul Ilie, pe care îl reprezentați, să-și coboare ochii asupra dumneavoastră și să vă dăruiască fericire și sănătate. Gheorghiță Boțârcă, primar oraș Topoloveni ...
tot articolul


Felicitare Primăria Dârmănești


Vă doresc ca de ziua numelui să vi se împlinească toate dorinţele, să fiți fericiți, sănătoși, să aveți parte numai de raze de soare în viaţă şi vă urez un sincer La Mulţi Ani cu ocazia Sfântului Ilie! Emilian Ciolan, primarul comunei Dârmănești ...
tot articolul


Felicitare Primăria Bogați


Pentru că astăzi este o zi specială pentru dumneavoastră, mă alătur şi eu celor care vă doresc din adâncul sufletului să aveți parte numai de împliniri, satisfacţii şi multă sănătate. La mulţi ani, de Sfântul Ilie! Ion Gârleanu, primar comuna Bogați ...
tot articolul


Felicitare Primăria Corbi


Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să vă însoţească pretutindeni. Vă doresc o zi de Sfântul Ilie cât mai frumoasă! Virgil Baciu, primar comuna Corbi ...
tot articolul


Felicitare Primăria Bradu


Vă urez „La mulți ani” tuturor celor care purtați acest nume și fie ca Sfântul Ilie, pe care îl reprezentați, să-și coboare ochii asupra dumneavoastră și să vă dăruiască fericire și sănătate. Dănuț Stroe, primar comuna Bradu ...
tot articolul


Felicitare Primăria Rociu


De ziua numelui dumneavoastră, vă doresc tot binele din lume, noroc, fericire, sănătate şi să vi se îndeplinească toate dorințele. La mulți ani cu ocazia sărbătorii de Sfântul Ilie! Aurel Bălășoiu, primar comuna Rociu ...
tot articolul


Felicitare Primăria Berevoești


Vă doresc ca de ziua numelui să vi se împlinească toate dorinţele, să fiți fericiți, sănătoși, să aveți parte numai de raze de soare în viaţă şi vă urez un sincer La Mulţi Ani cu ocazia Sfinților Petru și Pavel! Florin Proca, primar comuna Berevoești ...
tot articolul


Felicitare Primăria Dârmănești


De ziua numelui dumneavoastră, vă doresc tot binele din lume, noroc, fericire şi sănătate şi să vi se îndeplinească toate dorinţele pe care o să vi le puneți. La mulţi ani! Emilian Ciolan, primarul comunei Dârmănești ...
tot articolul


Felicitare Primăria Corbi


În această zi sfântă să deschidem uşa pentru oaspeţi dragi, şi inima pentru speranţă, bucurie şi lumină. Să fim mai buni şi să privim înainte cu încredere, ştiind că dacă avem credinţă, drumul din faţa noastră va fi presărat cu împliniri. La mulți ani tuturor argeșenilor cu ocazia Sfinților Petru și...
tot articolul


Felicitare Primăria Rociu


Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să vă însoţească pretutindeni. Vă doresc o zi de Sfinții Petru și Pavel cât mai frumoasă! La Mulți Ani vă urează Aurel Bălășoiu, primar comuna Rociu! ...
tot articolul


Felicitare Primăria Bogați


Fie ca această zi să-şi deschidă poarta unui viitor plin de succese şi realizări, dar și de liniște și pace sufletească. Sfinții Petru și Pavel, al căror nume îl purtaţi, să vă ocrotească şi să vă călăuzească mereu. La Mulţi Ani! Ion Gârleanu, primar comuna Bogați ...
tot articolul


Felicitare Primăria Topoloveni


De ziua numelui dumneavoastră, vă doresc tot binele din lume, noroc, fericire şi sănătate şi să vi se îndeplinească toate dorinţele pe care o să vi le puneți. La mulţi ani! Gheorghiță Boțârcă, primar oraș Topoloveni ...
tot articolul


@2015 Publirom Concept Media SRL, toate drepturile rezervate. | Termeni si conditii de utilizare.
PageRank

Recomanda pagina pe

Urmariti-ne pe