Gentea, PERFORMANȚĂ la RATEN! 20 de milioane de euro

tot articolul
Gentea, PERFORMANȚĂ la RATEN! 20 de milioane de euro

ŞOC! MINUNE în Argeş! 2800 de teste şi 3900 de persoane testate

tot articolul
ŞOC! MINUNE în Argeş! 2800 de teste şi 3900 de persoane testate

ALERTĂ! Minoră RĂPITĂ de pe o stradă din Pitești!

tot articolul
ALERTĂ! Minoră RĂPITĂ de pe o stradă din Pitești!

Echipa site-ului www.argesenii.ro vă urează Paște fericit!

tot articolul
Echipa site-ului www.argesenii.ro vă urează Paște fericit!

Alertă la Spitalul Judeţean! Cadre medicale SUSPECTE de COVID-19!

tot articolul
Alertă la Spitalul Judeţean! Cadre medicale SUSPECTE de COVID-19!

Primarul Ion Georgescu vrea să îşi dea DEMISIA din funcţie!

tot articolul
Primarul Ion Georgescu vrea să îşi dea DEMISIA din funcţie!

Suspiciune de CORONAVIRUS în familia unui OM DE AFACERI din Argeş!

tot articolul
Suspiciune de CORONAVIRUS în familia unui OM DE AFACERI din Argeş!

VIDEO! Primul caz de CORONAVIRUS în Argeş!

tot articolul
VIDEO! Primul caz de CORONAVIRUS în Argeş!
Vizualizezi:acasa -> politic -> PSD Argeş, CONCURS pentru copiii din judeţ!


PSD Argeş, CONCURS pentru copiii din judeţ!


Google
PSD Argeş, CONCURS pentru copiii din judeţ! 1 iunie vine cu surprize pentru copiii din judeţ. Liderii PSD Argeş organizează un concurs, dedicat celor mici cu prilejul Zilei Internaţionale a Copilului. Concursul se desfăşoară pe trei categorii de vârstă, iar cei care vor obţine primul loc la fiecare categorie vor câştiga o bicicletă performantă.

 "De ziua voastră, dragi copii din Argeș, lansăm o provocare inedită! Dacă vă pasionează fotografia sau pictura, postați pe peretele acestui eveniment cele mai frumoase lucrări ale voastre (puteți posta și fotografii ale lucrărilor voastre de pictură sau grafică). Imaginile cu cele mai multe like-uri vor fi premiate conform regulamentului de mai jos. Vă dorim mult succes!

REGULAMENTUL CONCURSULUI DE FOTOGRAFIE “COPILĂRIA MEA”

Art. 1 Organizatorul concursului.
Concursul este organizat de Partidului Social Democrat – Filiala Argeș, denumit în continuare “Organizator”, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului. Toți participanții la concurs sunt obligați să respecte termenii și condițiile prezentului Regulament oficial al Concursului (denumit în continuare Regulament oficial). Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica prezentul Regulament oficial, sub condiția notificării publice prealabile modificării.

Art.2 Calendar de desfășurare:
Pregătire și lansare concurs în mediul online: 28 mai 2020.
Perioada de desfășurare a concursului/ transmitere fotografii: 28-31 mai 2020
Înscrieri: până la 31 mai 2020, ora 24.00
Jurizarea lucrărilor (Contorizare like-uri): 1 iunie 2020, ora 8.00
Anunţarea rezultatelor și premierea: 1 iunie 2020, ora 12.00

Art.3 Dreptul de participare
La acest concurs poate participa orice persoană cu vârsta între 6-18 ani cu domiciliul în județul Argeș. Participanții la concurs acceptă și se supun prevederilor prezentului Regulament de concurs. Fiecare participant are dreptul de a înscrie o fotografie.

Art. 4 Tema - COPILĂRIA MEA.
Această tematică își dorește să cuprindă esența copilăriei.
Fotografiile și picturile trebuie să pună în evidență lucrurile, locurile, oamenii sau valorile care conturează spiritul unui copil.

Art. 5 Condiții de participare
Participanții trebuie să posteze fotografiile și picturile pe peretele (wall) evenimentului creat pe pagina PSD Argeș. Fotografiile trebuie însoțite de titlul lucrării, numele autorului, vârsta acestuia și localitatea de domiciliu. Datele de contact ale participantului (nume complet, număr de telefon, adresa de email) vor fi trimise printr-un mesaj personal paginii PSD Argeș. Datele personale nu vor fi publice și vor fi folosite doar pentru înmânarea premiilor.
Participanții la concurs sunt rugați să furnizeze corect datele personale.
Participanţii trebuie sa aibă drept de autor sau drept de folosinţă asupra fotografiilor trimise în concurs.
Organizatorul nu îşi asumă responsabilitatea în cazul în care aceste fotografii nu aparţin celor care le-au trimis. Competitorii cedează dreptul de folosinţă, nu şi pe cel de proprietate, asupra fotografiilor trimise în concurs. Câștigătorii vor fi aleși în funcție de numărul de like-uri acumulate până la data de 1 iunie 2020, ora 8.00.

Art. 6 Specificații tehnice
• Să se încadreze în tematica aleasă
• Fotografiile pot fi alb negru sau color
• Colajele nu sunt acceptate. Fotografiile nu trebuie să conțină watermark-uri sau rame
• Adăugarea/scoaterea elmentelor în fotografie (cloning, healing, filtre art etc) nu este acceptată.

Nu vor fi acceptate fotografiile sau picturile care:
• Au influență rasistă, denigratoare la adresa unor persone sau a unor categorii socio-profesionale
• Au caracter violent, obscen, ofensator sau calomniator
• Promovează orice fel de discriminare, consumul de droguri, tutun și alcool
• Pot aduce prejudicii de orice fel cuiva
• Nu aparțin concurentului
• Conțin publicitate

Art. 7 Criteriile de jurizare
Jurizarea se va face în baza numărului de aprecieri (like-uri) înregistrate de fiecare fotografie până la data de 1 iunie 2020, ora 8,00. Lucrările câștigătoare vor fi lucrările cu cele mai multe aprecieri, pe fiecare categorie de vârstă, și vor fi afișate pe pagina PSD Argeș. Se vor afișa doar fotografia și numele persoanei, fără datele de contact ale acesteia. Datele de contact (e-mail și număr de telefon) vor fi folosite pentru atribuirea premiului.

Art. 8 Premiile se acordă pe categorii de vârstă: 6-10 ani, 11-14 ani, 15-18 ani
Pentru fiecare categorie de vârstă se acordă câte 2 premii (2 biciclete una de băiat și una de fată). Marele premiu al concursului constă într-un echipament FC Argeș.

Art. 9 Drepturile de autor

Materialele înscrise trebuie să respecte legea drepturilor de autor, precum și drepturile de proprietate intelectuală și drepturile exclusive de orice altă natură recunoscute de lege. Participantul trebuie să fie proprietarul tuturor drepturilor asupra materialelor înscrise în concurs sau să dețină drepturile corespunzătoare de utilizare cu privire la acestea. Participantul este unic responsabil asupra oricăror consecințe directe sau indirecte ce pot apărea ca urmare a înscrierii materialelor în acest concurs.

Art. 10 Forță majoră
Reprezintă caz de forță majoră, fără a se limita la acestea, și cu condiția să nu fie provocate sau favorizate de neglijența părții care îl invocă, evenimente precum: incendii, cutremure, inundații sau alte calamități naturale, schimbări sau reglementări ale legislației, incidente grave, război etc. Concursul va putea fi întrerupt doar în caz de forță majoră de către Organizator sau prin decizia Organizatorului, dar acestea vor putea fi realizate doar după ce Organizatorul a aunțat în mod oficial publicul.

Art. 11 Litigii și clauze finale

Eventualele litigii apărute între Organizator și Participanți se vor rezolva pe cale amiabilă. Prin participarea la acest concurs, participantul confirmă faptul că a citit și a înțeles toate condițiile din Regulamentul de concurs și că le acceptă. Prin participarea la acest concurs, participanții sunt de acord ca datele lor de identitate să intre în baza de date a organizatorului, acestea putând fi folosite pentru desemnarea câștigătorului și în activitățile de marketing ale organizatorului.

Art. 12 Contact

Pentru mai multe informatii referitoare la concurs: Tel. 0744.349.686", transmit reprezentanţii PSD Argeş.


Etichete: nu exista etichete pentru articolul PSD Argeş, CONCURS pentru copiii din judeţ!

Comentarii

*NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului sau stergerea integrala. Site-ul www.argesenii.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
Click pe pictograma pentru a vizualiza comentariul!


Nu exista nici un comentariu pentru acest articol. Poti fi primul care comenteaza acest articol folosind formularul de mai jos.


Adauga un comentariu

   
(Maximum caractere: 20) Caractere ramase   
(Maximum caractere: 50) Caractere ramase

   
(Maximum caractere: 3000) Caractere ramase

Va rugam sa bifati casuta antispam.Flux de stiri

Felicitare Primăria Berevoești


Vă doresc ca de ziua numelui să vi se împlinească toate dorinţele, să fiți fericiți, sănătoși, să aveți parte numai de raze de soare în viaţă şi vă urez un sincer La Mulţi Ani cu ocazia Sfinților Petru și Pavel! Florin Proca, primar comuna Berevoești ...
tot articolul


Felicitare Primăria Dârmănești


De ziua numelui dumneavoastră, vă doresc tot binele din lume, noroc, fericire şi sănătate şi să vi se îndeplinească toate dorinţele pe care o să vi le puneți. La mulţi ani! Emilian Ciolan, primarul comunei Dârmănești ...
tot articolul


Felicitare Primăria Corbi


În această zi sfântă să deschidem uşa pentru oaspeţi dragi, şi inima pentru speranţă, bucurie şi lumină. Să fim mai buni şi să privim înainte cu încredere, ştiind că dacă avem credinţă, drumul din faţa noastră va fi presărat cu împliniri. La mulți ani tuturor argeșenilor cu ocazia Sfinților Petru și...
tot articolul


Felicitare Primăria Rociu


Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să vă însoţească pretutindeni. Vă doresc o zi de Sfinții Petru și Pavel cât mai frumoasă! La Mulți Ani vă urează Aurel Bălășoiu, primar comuna Rociu! ...
tot articolul


Felicitare Primăria Bogați


Fie ca această zi să-şi deschidă poarta unui viitor plin de succese şi realizări, dar și de liniște și pace sufletească. Sfinții Petru și Pavel, al căror nume îl purtaţi, să vă ocrotească şi să vă călăuzească mereu. La Mulţi Ani! Ion Gârleanu, primar comuna Bogați ...
tot articolul


Felicitare Primăria Topoloveni


De ziua numelui dumneavoastră, vă doresc tot binele din lume, noroc, fericire şi sănătate şi să vi se îndeplinească toate dorinţele pe care o să vi le puneți. La mulţi ani! Gheorghiță Boțârcă, primar oraș Topoloveni ...
tot articolul


Felicitare Cristian Gentea, președinte PSD Pitești


Copilăria e vârsta la care cea mai profundă bucurie poate fi un zâmbet curat. Copilăria e o lume aparte, plină de lumină și armonie. Să vă bucurați de ea, dragi copii! La mulți ani de 1 Iunie! Cristian Gentea, preşedinte PSD Piteşti ...
tot articolul


Felicitare Ion Mînzînă, președinte PSD Argeș


La mulți ani, copii! Multă sănătate și multe bucurii. Să creșteți cu zâmbetul pe buze și viața voastră să fie asemenea unui cer senin. Ion Mînzînă, vicepreședintele Consiliului Județean Argeș și președintele PSD Argeș ...
tot articolul


Felicitare Simona Bucura Oprescu


Dragi copii, să păstraţi întotdeauna copilăria în suflet, ca o raza de lumină, și viaţa voastră va fi mult mai frumoasă. La mulţi ani de 1 Iunie! Simona Bucura Oprescu, deputat PSD de Argeş ...
tot articolul


Felicitare Ion Georgescu


Copilăria este cea mai frumoasă perioadă a vieții, cel mai mare dar pe care îl primim. Să ne bucurăm de ea și să ne bucurăm de copiii noștri! La mulți ani de 1 Iunie! Ion Georgescu, primar orașul Mioveni ...
tot articolul


Felicitare Centrul Cultural Mioveni


La mulți ani, copii! Multă sănătate și multe bucurii. Să creșteți cu zâmbetul pe buze și viața voastră să fie asemenea unui cer senin. Alin Călinescu, manager Centrul Cultural Mioveni ...
tot articolul


Felicitare Primăria Bascov


Copilăria este cea mai frumoasă perioadă a vieții, cel mai mare dar pe care îl primim. La mulţi ani tuturor copiilor și de asemenea tuturor părinților! Să vă bucurați de copiii voștri sănătoşi! Gheorghe Stancu, primar comuna Bascov ...
tot articolul


Felicitare Primăria și Consiliul Local Berevoești


Copilăria e vârsta la care cea mai profundă bucurie poate fi un zâmbet curat. Copilăria e o lume aparte, plină de lumină și armonie. Să vă bucurați de ea, dragi copii! La mulți ani de 1 Iunie! Florin Proca, primar comuna Berevoești ...
tot articolul


Felicitare Primăria Bălilești


Dragi copii, să păstraţi întotdeauna copilăria în suflet, ca o rază de lumină, și viaţa voastră va fi mult mai frumoasă. La mulţi ani de 1 Iunie! Victor Cătălin Turturică, primar comuna Bălilești ...
tot articolul


Felicitare Primăria Oarja


1 Iunie este ziua ta și a tuturor copiilor. Să fiţi sănătoşi şi mereu cu zâmbetul pe buze. Să vă bucuraţi şi să creşteţi frumos. La mulţi ani! Constantin Bâlea, primar comuna Oarja ...
tot articolul


Felicitare Primăria Albeștii de Argeș


La mulți ani, copii! Multă sănătate și multe bucurii. Să creșteți cu zâmbetul pe buze și viața voastră să fie asemenea unui cer senin. Gabriel Popa, primar comuna Albeștii de Argeș ...
tot articolul


Felicitare Primăria Budeasa


Copilăria e vârsta la care cea mai profundă bucurie poate fi un zâmbet curat. Copilăria e o lume aparte, plină de lumină și armonie. Să vă bucurați de ea, dragi copii! La mulți ani de 1 Iunie! Nicolae Rachieru, primar comuna Budeasa ...
tot articolul


@2015 Publirom Concept Media SRL, toate drepturile rezervate. | Termeni si conditii de utilizare.
PageRank

Recomanda pagina pe

Urmariti-ne pe