Restricţiile în Piteşti au fost RIDICATE!

tot articolul
Restricţiile în Piteşti au fost RIDICATE!

ULTIMA ORĂ! RESTRICŢII în Piteşti şi alte localităţi din Argeş!

tot articolul
ULTIMA ORĂ! RESTRICŢII în Piteşti şi alte localităţi din Argeş!

JAFUL de la Teatru Al Davila! CHELTUIELI: 2,8 milioane de euro

tot articolul
JAFUL de la Teatru Al Davila! CHELTUIELI: 2,8 milioane de euro
Vizualizezi:acasa -> politic -> Liviu Stancu este candidatul Pro România la Primăria Piteşti!


Liviu Stancu este candidatul Pro România la Primăria Piteşti!


Google
Liviu Stancu este candidatul Pro România la Primăria Piteşti! Fost secretar de stat in Ministerul Justitiei, in Guvernul Ponta, Liviu Stancu este un piteștean get-beget, familia sa fiind aici de peste sase generații. Solicitat să răspundă care sunt motivele intrării sale in politică, acesta preciza: „Eu recunosc, am intrat în politică din ...interes” „Nu mai accept ca niște incompetenți sau corupți să imi organizeze mie, familiei mele, orașului meu, viitorul! Mă interesează să schimb situația asta care riscă să devină un cancer pentru Pitesti. PRO ROMANIA ARGES s-a născut din dorința de a face o schimbare. Bogdan Ivan, care intre timp a devenit liderul echipei ne-a convins să pornim acest proiect politic care acum, iată creste din ce in ce mai tare.”

Relativ la proiectele PRO ROMANIA dedicate Pitestiului, Liviu Stancu a precizat cele ce urmează:

„Ne propunem să creștem rapid veniturile. Să oprim scurgerile nejustificate de bani din bugetele primăriilor, să aducem fonduri europene nerambursabile, alte finanțări din surse avantajoase, să dezvoltăm viața economică cu consecința evidentă a creșterii veniturilor tuturor. Să nu uităm că Pitestiul a pierdut zeci de milioane de euro pentru că actualii conducători, care acum vor mandate noi, au refuzat să ia bani europeni pentru grădinițe, scoli, licee sau pentru reabilitare la bocurile de locuințe. Bani gratis, valori uriașe pierdute pentru că nu au realizat proiecte! Incredibil, o gestiune dezastru a situației oamenilor!

Vom începe a relansa urgent orașul prin implementa unui proiect de dezvoltare ce îmbină divertismentul, sportul, educația, serviciile si turismul căruia i-am spus „PITESTI – SUPER FUN” Uitati-vă numai câte posibilități de divertisment avem ca urmare a geografiei locului: două râuri, lacuri, dealuri, o pădure imensă, apropierea de Bucuresti samd.  De la concursuri de cross bike, caiac, la intreceri de drone sau chiar întâlniri ale celor care practică jocurile pe calculator, totul se poate organiza aici. Cele două galerii de artă, planetariul, muzeele din Pitesti și cele din împrejurimi pot să completeze un pachet de turism educativ extrem de provocator care va fi combinat cu divertismentul.  Centrul Pitestiului poate sustine, prin restaurantele si terasele sale o alimentațe publică de top. Nimeni nu a gândit până acum un proiect care să integreze marile avantaje ale Pitestiului de jos, de la râuri până sus, in pădurea Trivale!

 

Proiectul nostru de guvernare municipală a fost primul lansat in 18 august. Am prezentat propunerea noastră pentru contactul populației cu Primăria în două variante: pentru cei ce folosesc calculatorul dar si pentru cei, foarte mulți dealtfel, care nu utilizează tehnică informatică. O să incep cu ordinea inversă tocmai pentru că, toți vorbesc de digitalizare dar nimeni nu oferă nicio soluție pentru cei din generatia părinților mei care nu folosesc calculatorul si care nu vor beneficia niciodată de avantajul digitalizării.

În primul rând trebuie redusă masiv prezența la ghișee in vederea evitării surselor de contaminare. Să luăm ca exemplu obligatia depunerii taxei de salubrizare. În condițiile in care asociatia de proprietari trebuia să iti dea o adeverință privind numărul de locuitori din apartament, care era problema dacă la asociație se strângeau toate documentele pentru fiecare apartament si se depuneau scanate sau in format fizic la ghiseu, toate actele  de către o singură persoană?! In loc de câteva zeci, numai o singură persoană mergea la ghișeu, asta dacă nu se găsea un puști isteț in bloc care transforma in fisiere electronice toate hârtiile. Solutii există! Revenind insă la proceduri administrative speciale pentru persoanele care nu folosesc tehnica IT, acestea in primul rând trebuie să beneficieze de un sistem mult mai diversificat de contact cu Primăria: o programare telefonică le poate stabili momentul deplasării. Ar putea fi realizat un serviciu alternativ fără deplasare, persoane din cardul serviciilor de asistenta socială urmând să efectueze deplasarea la domiciliul lor, sau deplasarea ar trebui efectuate de persoane din serviciu de voluntariat care ar trebui înființat la Primărie.

În loc să gândim lucruri practice, soluții adecvate, văd in programele contracandidatilor mei povestea „ghișeului unic” la care vor să aglomereze toate problemele orasului.  Conceptul originar se numeste ONE STOP SHOP, însă echipele lor de campanie au pus pe hârtie ideea culeasă de la occidentali pe care nu au  „rumegat-o” bine  și a iesit o trăznaie. Ideea nu este să bagi o mulțime de oameni la un „ghișeu unic” ci să culegi problemele lor prin mai multe zone de primire , gestionarea lor făcându-se după aceea printr-un UNIC departament în Primărie, specializat ca atare(ONE STOP SHOP). Repet, si asta în cazul unei prezentări la ghișeu, contactul electronic fiind preferabil. Gestiunea in această modalitate, fără o platformă digitală completă, transparentă nu va produce efect. PRO ROMANIA a propus in programul său inclusiv o astfel de variantă.

 

Suntem un oraș din ce în ce mai bolnav! În plus, pandemia asta ne-a obligat să simțim extrem de dureros una dintre cele mai mari probleme ale Pitestiului: serviciile medicale de slabă calitate, caracterul subdminesionat al capacităților medicale. Este evident că Pitestiul are nevoie de noi capacități de luptă cu bolile. Este mai mult decât necesar un Spital Municipal ultramodern care să fie gândit astfel încât să completeze cu succes serviciile medicale pentru care celelate facilități medicale pitestene au dovedit că sunt total depășite.

 

Despre dezvoltare economică comentăm în toate programele. Toți vorbesc de parcuri industriale. Știți insă care e problema: faci parcurile si după aceea te uiți lung la ele. E un parc industrial super la Galați, pe malul Dunării, ca să vă dați seama ce oportunități are, si e închis. De ce? Pentru că nu stiu să îl gestioneze! Un parc industrial, după ce îl faci (cu mari probleme si cheltuială) trebuie umplut cu dezvoltatori: fabrici, depozite, logistică la greu. Trebuie să generezi facilități de investiții, să ai capacitatea să negociezi cu cei ce vor să investească. Cine credeți că o va face al Pitesti? Cei care n-au fost in stare până acum nici măcar să ia bani europeni ce ne veneau gratis? Îi vedeți pe domnul Apostoliceanu  sau Ionică, care, iată apar din nou pe listele de candidati, care la Primar care la Consiliul Local,  capabili să negocieze cu marile companii din lume după „performanțele” lor de până acum?

În PRO ROMANIA ARGES avem specialisti in domeniu, subsemnatul am făcut parte din echipele de negocieri cu FMI, BANCA MONDIALĂ sau in cadrul MCV, multi dintre colegii mei sunt  specializati in afaceri.  Lucrăm cu echipe ce nu sunt neapărat membri de partid, nu sustinem că suntem posesori adevărului absolut, important este să concentrăm pe idei care să impingă lucrurile înainte.

PRO ROMANIA are o privire mult mai aplicată asupra problemelor dezvoltării economice, sprijinul afacerilor locale fiind pentru noi prioritatea economică nr.1. Susutinerea proiectelor de investitii locale prin facilitarea emiterii autorizatiilor administrative si un permanent dialog cu mediul de afaceri local prin care să identificăm modalități concrete de sprijin, sunt elemente din programul nostru. COALITIA PENTRU DEZVOLTAREA ROMÂNIEI cu care am pus la punct în Guvernul Ponta codul fiscal, legea insolventei si marile măsuri economice, o vom transpune la Pitesti intr-o platformă de dialog identică.

Până si pădurea Trivale a ajuns prilej de campanie electorală! Înțeleg că se doreste a se genera un brand din asta. Dat fiind că de ceva ani mă preocupă ecologia motiv pentru care am constituit Societatea de ecologie si protectia mediului ECOIMPACT, stiu că, dacă vrei să distrugi un sit natural îi faci popularitate cât mai mare. Adică, fă-i un brand!

Soluția e alta, dincolo de un regim juridic protectiv, să generezi campanii de sprijin începând  cu  zonele de margine ale pădurii(liziere) lângă zonele de locuit. PRO ROMANIA are ca proiect (deja am avut activități finalizate cu succes) prin care lizierele trebuie curățate, depoluate si întreținute pentru a permite dezvoltarea unei relații optime între nevoia umană de recreere, de aer curat și obligația de conservare a spatiului forestier.

PRO ROMANIA în proiectul de guvernare pentru PITESTI are peste treizeci de măsuri ce acoperă vaste domenii din administratie.

Parcurge programul nostru la adresa liviustancu.ro !

ÎMPREUNĂ TREBUIE SĂ SCHIMBĂM PITEȘTIUL! Pentru asta votul tău este important!”

Realizat de Publirom Media Concept SRL la comanda PRO România Argeş

MFC: 21200010


Etichete: nu exista etichete pentru articolul Liviu Stancu este candidatul Pro România la Primăria Piteşti!

Comentarii

*NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului sau stergerea integrala. Site-ul www.argesenii.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
Click pe pictograma pentru a vizualiza comentariul!


Nu exista nici un comentariu pentru acest articol. Poti fi primul care comenteaza acest articol folosind formularul de mai jos.


Adauga un comentariu

   
(Maximum caractere: 20) Caractere ramase   
(Maximum caractere: 50) Caractere ramase

   
(Maximum caractere: 3000) Caractere ramase

Va rugam sa bifati casuta antispam.Flux de stiri

Evenimentul 'Pădurea – energie vie' a fost amânat


Evenimentul 'Pădurea – energie vie' a fost amânat din cauza condițiilor. Programată inițial pentru luni, 22 martie 2021, începând cu ora 10.00, campania de plantare de arbori, se va desfășura la o dată ce va fi anunțată ulterior. Decizia a fost luată din cauza cauza condițiilor meteo nefavorabile....
tot articolul


Cristian Gentea: 'Pentru mine, educaţia înseamnă civilizaţie'


Prezent la dezbaterea “UNIVERSITATEA – INIMA CETĂȚII”, Cristian Gentea, candidatul PSD pentru funcția de primar al Piteștiului, și-a prezentat strategia realistă și proiectele concrete menite să asigure creșterea nivelului de educație – o condiție fundamentală, în opinia domniei sale, pentru dezvolt...
tot articolul


Felicitare Primăria Bascov


Vă urez „La mulți ani” tuturor celor care purtați acest nume și fie ca Sfântul Ilie, pe care îl reprezentați, să-și coboare ochii asupra dumneavoastră și să vă dăruiască fericire și sănătate. Gheorghe Stancu, primar comuna Bascov ...
tot articolul


Felicitare Primăria și Consiliul Local Berevoești


Fie ca această zi să-şi deschidă poarta unui viitor plin de succese şi realizări, dar și de liniște și pace sufletească. Sfântul Ilie, al cărui nume îl purtaţi, să vă ocrotească şi să vă călăuzească mereu. La Mulţi Ani! Florin Proca, primar comuna Berevoești ...
tot articolul


Felicitare Primăria Albeștii de Argeș


Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să vă însoţească pretutindeni. Vă doresc o zi de Sfântul Ilie cât mai frumoasă! Gabriel Popa, primar comuna Albeștii de Argeș ...
tot articolul


Felicitare Primăria Budeasa


În această zi sfântă să deschidem uşa pentru oaspeţi dragi, şi inima pentru speranţă, bucurie şi lumină. Să fim mai buni şi să privim înainte cu încredere, ştiind că dacă avem credinţă, drumul din faţa noastră va fi presărat cu împliniri. La mulți ani tuturor argeșenilor cu ocazia Sfântului Ilie! ...
tot articolul


Felicitare Primăria Topoloveni


Vă urez „La mulți ani” tuturor celor care purtați acest nume și fie ca Sfântul Ilie, pe care îl reprezentați, să-și coboare ochii asupra dumneavoastră și să vă dăruiască fericire și sănătate. Gheorghiță Boțârcă, primar oraș Topoloveni ...
tot articolul


Felicitare Primăria Dârmănești


Vă doresc ca de ziua numelui să vi se împlinească toate dorinţele, să fiți fericiți, sănătoși, să aveți parte numai de raze de soare în viaţă şi vă urez un sincer La Mulţi Ani cu ocazia Sfântului Ilie! Emilian Ciolan, primarul comunei Dârmănești ...
tot articolul


Felicitare Primăria Bogați


Pentru că astăzi este o zi specială pentru dumneavoastră, mă alătur şi eu celor care vă doresc din adâncul sufletului să aveți parte numai de împliniri, satisfacţii şi multă sănătate. La mulţi ani, de Sfântul Ilie! Ion Gârleanu, primar comuna Bogați ...
tot articolul


Felicitare Primăria Corbi


Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să vă însoţească pretutindeni. Vă doresc o zi de Sfântul Ilie cât mai frumoasă! Virgil Baciu, primar comuna Corbi ...
tot articolul


Felicitare Primăria Bradu


Vă urez „La mulți ani” tuturor celor care purtați acest nume și fie ca Sfântul Ilie, pe care îl reprezentați, să-și coboare ochii asupra dumneavoastră și să vă dăruiască fericire și sănătate. Dănuț Stroe, primar comuna Bradu ...
tot articolul


Felicitare Primăria Rociu


De ziua numelui dumneavoastră, vă doresc tot binele din lume, noroc, fericire, sănătate şi să vi se îndeplinească toate dorințele. La mulți ani cu ocazia sărbătorii de Sfântul Ilie! Aurel Bălășoiu, primar comuna Rociu ...
tot articolul


Felicitare Primăria Berevoești


Vă doresc ca de ziua numelui să vi se împlinească toate dorinţele, să fiți fericiți, sănătoși, să aveți parte numai de raze de soare în viaţă şi vă urez un sincer La Mulţi Ani cu ocazia Sfinților Petru și Pavel! Florin Proca, primar comuna Berevoești ...
tot articolul


Felicitare Primăria Dârmănești


De ziua numelui dumneavoastră, vă doresc tot binele din lume, noroc, fericire şi sănătate şi să vi se îndeplinească toate dorinţele pe care o să vi le puneți. La mulţi ani! Emilian Ciolan, primarul comunei Dârmănești ...
tot articolul


Felicitare Primăria Corbi


În această zi sfântă să deschidem uşa pentru oaspeţi dragi, şi inima pentru speranţă, bucurie şi lumină. Să fim mai buni şi să privim înainte cu încredere, ştiind că dacă avem credinţă, drumul din faţa noastră va fi presărat cu împliniri. La mulți ani tuturor argeșenilor cu ocazia Sfinților Petru și...
tot articolul


Felicitare Primăria Rociu


Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să vă însoţească pretutindeni. Vă doresc o zi de Sfinții Petru și Pavel cât mai frumoasă! La Mulți Ani vă urează Aurel Bălășoiu, primar comuna Rociu! ...
tot articolul


Felicitare Primăria Bogați


Fie ca această zi să-şi deschidă poarta unui viitor plin de succese şi realizări, dar și de liniște și pace sufletească. Sfinții Petru și Pavel, al căror nume îl purtaţi, să vă ocrotească şi să vă călăuzească mereu. La Mulţi Ani! Ion Gârleanu, primar comuna Bogați ...
tot articolul


@2015 Publirom Concept Media SRL, toate drepturile rezervate. | Termeni si conditii de utilizare.
PageRank

Recomanda pagina pe

Urmariti-ne pe