S-a dat SENTINŢA în dosarul `Podul de la Căteasca`!

tot articolul
S-a dat SENTINŢA în dosarul `Podul de la Căteasca`!

Lista PSD pentru alegerile europarlamentare! Pe ce loc este Zoană

tot articolul
Lista PSD pentru alegerile europarlamentare! Pe ce loc este Zoană

Cine este noul primar al municipiului Piteşti

tot articolul
Cine este noul primar al municipiului Piteşti

ACUM! Primarul Cornel Ionică a fost DEMIS!

tot articolul
ACUM! Primarul Cornel Ionică a fost DEMIS!

Percheziţiţii de amploare în Argeş dar şi în ţară! VIDEO!

tot articolul
Percheziţiţii de amploare în Argeş dar şi în ţară! VIDEO!

Publicitate

Vizualizezi:acasa -> administrativ -> Mâine, şedinţă de Consiliu Local la Piteşti! Ordinea de zi!


Mâine, şedinţă de Consiliu Local la Piteşti! Ordinea de zi!


Google
Mâine, şedinţă de Consiliu Local la Piteşti! Ordinea de zi! Mâine va avea loc o nouă şedinţă de Consiliu Local la Piteşti. Şedinţa se va desfăşura cu începere de la ora 15 la sala Multimedia din cadrul Centrului Multifuncţional. Iată ordinea de zi a şedinţei:

 1. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea Planului anual de acțiune privind serviciile sociale administrate și finanțate din bugetul Consiliului Local al Municipiului Pitești pentru anul 2019.

2. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea criteriilor de acces la locuință și a criteriilor de ierarhizare stabilite prin punctaj pentru stabilirea ordinii de prioritate în soluționarea cererilor de locuințe și în repartizarea locuințelor pentru tineri, destinate închirierii în municipiul Pitești, construite prin Agenția Națională pentru Locuințe.

3. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind Raportul de evaluare pentru bunurile concesionate S.C. Termo Calor Confort S.A., scoase din funcțiune conform H.C.L. nr. 57/25.08.2016, ce aparțin domeniului privat al Municipiului Pitești, pentru stabilirea prețului inițial de vânzare al acestora.

4. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea Devizului General actualizat pentru obiectivul de investiții ”Lucrări de conformare pod peste râul Doamnei”.

 5. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind prelungirea unor contracte de închiriere pentru unele unități locative situate în municipiul Pitești.

6. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind folosirea Stadionului ”Nicolae Dobrin” de către Fotbal Club Argeș.

7. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind organizarea ”Simfoniei Lalelelor”–Ediția a 42-a.

8. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea Documentației de avizare pentru lucrări de intervenții pentru obiectivul de investiții ”Reabilitare canal deschis strada General Dimitrie Boteanu”.

9. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu pentru un teren situat în intravilanul municipiului Pitești, str. Dârzu nr. 24 pentru investiția ”Construire ansamblu rezidențial (4 clădiri – locuințe colective cu funcțiuni complementare) cu regim de înălțime Ds+P+5E-6r”.

10. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea Devizului General actualizat și a indicatorilor tehnico-economici actualizați pentru obiectivul de investiții ”Extindere spații de învățământ si administrative la Grădinița cu Program Prelungit Aripi Deschise”.

11. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea Devizului General actualizat și a indicatorilor tehnico-economici actualizați pentru obiectivul de investiții ”Implementarea unui sistem de management integrat al traficului, sistem de monitorizare video, inclusiv pentru transportul public de călători”.

12. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea Devizului General actualizat și a indicatorilor tehnico-economici actualizați pentru obiectivul de investiții ”Managementul parcărilor și implementarea de panouri informative în Municipiul Pitești (5 panouri)”.

 13. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea Devizului General actualizat și a indicatorilor tehnico-economici actualizați pentru obiectivul de investiții ”Mansardare corp A-Grădinița cu Program Prelungit Căsuța Poveștilor”.

14. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea Devizului General actualizat și a indicatorilor tehnico-economici actualizați pentru obiectivul de investiții ”Reabilitare și modernizare Grădinița cu Program Prelungit Primii Pași”.

15. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea Devizului General actualizat și a indicatorilor tehnico-economici actualizați pentru obiectivul de investiții ”Reabilitare termică clădire grădiniță-Grădinița cu Program Prelungit Castelul Fermecat”.

16. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea unui Protocol de colaborare.

 17. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea Documentației de avizare pentru lucrări de intervenții pentru obiectivul de investiții ”Reabilitare termică și reparații capitale cămin Liceul cu Program Sportiv Viitorul Pitești”.

18. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea Devizului General actualizat și a indicatorilor tehnico-economici actualizați pentru obiectivul de investiții ”Realizare Parc Lunca Argeșului 2”.

19. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea Devizului General actualizat și a indicatorilor tehnico-economici actualizați pentru obiectivul de investiții ”Realizare Parc Lunca Argeșului 3”.

20. Proiect de hotărâre inițiat de primar prin care se ia act de recepția la terminarea lucrărilor pentru obiectivul de investiții ”Extindere, supraetajare și consolidare imobil b-dul Eroilor nr.30”.

21. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind conferirea Diplomei de fidelitate.

22. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind conferirea Diplomei de fidelitate – nunta de diamant.

23. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind transmiterea din administrarea Direcției de Asistență Socială a Municipiului Pitești, în administrarea Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești, a unor spații situate în Piața Smârdan.

24. Raport privind îndeplinirea indicatorilor de performanță și de evaluare a activității Serviciului Public Administrația Domeniului Public Pitești pe trimestrul IV al anului 2018.

25. Raport privind îndeplinirea obiectivelor și criteriilor de performanță de către directorul Serviciului Public Administrația Domeniului Public Pitești în semestrul II al anului 2018.

26. Raport privind modul de îndeplinire a indicatorilor de performanță și evaluare a activității Poliției Locale a Municipiului Pitești.

27. Raport privind criteriile de salarizare pentru directorul general al Poliției Locale a Municipiului Pitești pentru semestrul II 2018.

28. Raport privind activitatea asistenților personali ai persoanelor cu handicap grav în semestrul II al anului 2018.

29. Raport privind solicitarea de modificare a contractului de concesiune nr.55805/29.08.2008.

30. Raport privind solicitarea de închiriere a unui teren în zona Negru Vodă.

31. Raport privind utilizarea unui mijloc fix, situat în municipiul Pitești.

32. Raport privind solicitarea de atribuire a unui teren.

33. Raport privind concesionarea unui teren situat în Strada Depozitelor, municipiul Pitești.

34. Raport privind concesionarea unui teren în zona B-dul Libertății, municipiul Pitești.

35. Raport privind concesionarea unui teren în zona Calea București.

36. Raport privind darea în administrare a Bazei sportive Stadionul ”Aripi”, situată în str. Tineretului nr.4, municipiul Pitești.

37. Punct de vedere referitor la plângerea prealabilă formulată de Partidul Național Țărănesc Creștin Democrat -Argeș.

38. Informare privind situația locurilor în creșele din cadrul Centrului de Îngrijire și Educație Timpurie Creșe Pitești.


Etichete: nu exista etichete pentru articolul Mâine, şedinţă de Consiliu Local la Piteşti! Ordinea de zi!

Comentarii

*NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului sau stergerea integrala. Site-ul www.argesenii.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
Click pe pictograma pentru a vizualiza comentariul!


Nu exista nici un comentariu pentru acest articol. Poti fi primul care comenteaza acest articol folosind formularul de mai jos.


Adauga un comentariu

   
(Maximum caractere: 20) Caractere ramase   
(Maximum caractere: 50) Caractere ramase

   
(Maximum caractere: 3000) Caractere ramase

Va rugam introduceti codul din imaginea din dreapta pentru a preveni spamul