8 copii s-au născut de Crăciun la maternitatea Spitalului Județean

Autor: Costin Popescu
Publicat la: 27/12/2022

Opt copii au venit pe lume la maternitatea Spitalului Județean de Crăciun. Cinci dintre micuți au fost născuți prin cezariană, toți fiind perfect sănătoși. 

Nimic nu e mai frumos decât să primești în dar... o viață. 8 femei au devenit mame de Crăciun, la Pitești. Pruncii născuți în primele două zile de sărbătoare au adus lacrimi de fericire.

 8 bebeluși, 4 fetițe și 4 băieței, au venit pe lume de Crăciun, în maternitatea Spitalului Județean de Urgență Pitești (SJUP). 

 La SJUP au fost înregistrate, duminică, 5 nașteri. Cea mai curajoasă a fost o fetiță al cărui plânset s-a auzit în maternitatea din Pitești la două minute după ora 6. Au urmat-o, în aceeași zi, 4 bebeluși, un băiețel și alte 3 fetițe. Cel mai mic cântărea la naștere 2900 de grame, iar cel mai mare 3480 de grame. Luni, 3 băieți, de 3620, 4000 și 3000 de grame, s-au născut în cadrul maternității Spitalului Județean. 

 Mămicile și bebelușii care și-au petrecut Crăciunul în spital vor merge acasă înainte de Anul Nou", transmite Cristina Cazacu, purtător de cuvânt al Spitalului Județean Argeș. 

Ultimele articole din categoria Actualitate