ALERTĂ în Argeș! Un COPIL a DISPĂRUT

Autor: Costin Popescu
Publicat la: 18/06/2024

Alertă în Argeș, după ce o fetiță în vârstă de numai 9 anișori a dispărut, aceasta fiind căutată cu disperare de familie, dar și de oamenii legii. 

"Popițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești desfășoară cercetări, în urma sesizării privind dispariția minorei FURDUI ELENA Mălina de 9 ani, cu domiciliul în Mălureni, văzută ultima data pe raza orașului Costești.

Din verificările efectuate până la acest moment a rezultat că minora s-a deplasat în orașul Costești în jurul orei 10:00, împreună cu mama și un alt minor, pentru a se deplasa la o unitate medicală, lipsa minorei fiind observată în jurul orei 17:30.

Polițiștii desfășoară activități specifice pentru identificarea minorei, însă până în prezent, aceasta nu a fost găsită. 

Datele persoanei au fost transmise unităților de poliție, precum și altor structuri cu atribuții de legitimare a persoanelor- jandarmi și polițiști locali.

Semnalmente*: înălţime 1,20 m, circa 30 de kg, ochi căprui, păr negru, lung.

Vestimentație la momentul plecării: bluză alba cu dungi negre, pantaloni negri, papuci albi.

Persoanele care pot da relaţii despre minora în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic Apeluri de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Orașului Costești, la telefon 0248 672 336", transmit reprezentanții IPJ Argeș. 

Ultimele articole din categoria Actualitate