ALERTĂ! Argeșean plecat la muncă în Germania a DISPĂRUT!

Autor: Costin Popescu
Publicat la: 30/10/2022

Un tânăr în vârstă de 19 ani din comuna argeșeană Oarja este de negăsit de mai multe zile, după ce a plecat la muncă în Germania. Rudele au alertat Poliția în speranța că pot lua legătura cu tânărul. 

"Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Albota au fost sesizați, în cursul zilei de 29 octombrie a.c., de către aparținătorii numitului MICȘA ALEXANDRU CODRUȚ, de 19 ani,  din comuna Oarja, cu privire la faptul că, din data de 18 octombrie a.c, acesta ar fi plecat la muncă în Germania, iar din data de 26 octombrie a.c., nu mai pot lua legătura cu el.

Semnalmente: aproximativ 1,70 m înălțime, aproximativ 60 de kg, ochi albaștri, păr șaten, tuns scurt, constituție atletică. 

Pe antebrațul mâinii stângi are un tatuaj reprezentând o cruce goală pe interior și mai multe elemente abstracte. De asemenea, prezintă o cicatrice liniară în zona occipitală.

Vestimentația la momentul plecării: nu se cunoaște.

Persoanele care pot oferi informații despre cel în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Pitești, la telefon 0248 607 009", transmit reprezentanții IPJ Argeș. 

Ultimele articole din categoria Actualitate