Atelierul de Creație THE ART SOCIETY, târg de Crăciun cu produse magice

Autor: Costin Popescu
Publicat la: 13/12/2022

În perioada 21-24 decembrie, spiritul Crăciunului se va resimți din plin în cadrul primei ediții a târgului SPIRIT OF ART CHRISTMAS FAIR, eveniment organizat de către Atelierul de Creație THE ART SOCIETY. 

În cadrul târgului puteți găsi cadourile perfecte pentru a-i surprinde pe cei dragi și pentru a le oferi momente unice. Toate produsele și decorațiunile sunt realizate de către copiii din cadrul Atelierului de Creație THE ART SOCIETY. Prin donații puteți achiziționa produsele de o frumusețe aparte și astfel puteți să încurajați și munca micuților din cadrul acestui atelier de creație. 

Atelier de Creație THE ART SOCIETY lansează un proiect  drag pentru și despre copiii talentați care realizează lucruri unice. 

Desene și picturi, decorațiuni de Crăciun, felicitări, coronițe de Crăciun, dar și multe alte produse realizate de către ajutoarele lui Moș Crăciun, copiii de la Atelierul de Creație THE ART SOCIETY puteți descoperi în intervalul 21-24 decembrie. 

Nu uitați, în perioada 21-24 decembrie sunteți așteptați la SPIRIT OF ART CHRISTMAS FAIR. Evenimentul se va desfășura pe Bulevardul Frații Golești. Nr.25, Etaj 3

Ultimele articole din categoria Administrativ