Aurel Costache: "Am votat pentru locuitorii orașului Mioveni"

Autor: Costin Popescu
Publicat la: 09/06/2024

Aurel Costache a votat astăzi la una dintre secțiile de votare amenajate la Casa de Cultură a Sindicatelor din Mioveni. 


Acesta a fost însoțit de ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Simona Bucura Oprescu, de Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean Argeș, de deputatul Pavelescu Nicolae, de viceprimarul Ciprian Țurlea, de directorul SC Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni Nicolae Tudose, precum și de consilieri județeni și locali.

Aurel Costache: ”Am votat pentru locuitorii orașului Mioveni, cu gândul la copiii orașului, la tinerii orașului, la persoanele în vârstă, la cei care trudesc zi de zi în întreprinderi. Am votat pentru o administrație transparentă, o administrație mai bună, mai eficientă. Am votat pentru continuarea proiectelor, pentru normalitate și pentru viitorul orașului Mioveni!”.

Ion Mînzînă: ”Sunt alături de această echipă dornică de performanță, dedicată construcției, dedicată unui viitor mai bun în localitatea Mioveni.”.


Simona Bucura-Oprescu: ”Îmi doresc ca proiectele pentru care am luptat să fie continuate de echipa noastră, echipă serioasă, echipă competentă, echipă pentru care întotdeauna prioritatea sunt oamenii. Am încredere că datorită echipei noastre lucrurile bune pe care le-am făcut vor continua să fie făcute aici la Mioveni!”.

Ultimele articole din categoria Politic