Azi-noapte, accident MORTAL în Argeș

Autor: Costin Popescu
Publicat la: 20/12/2022

Un accident în urma căruia un bărbat în vârstă de 35 de ani a murit s-a petrecut noaptea trecută în localitatea argeșeană Berevoești. Conform reprezentanților IPJ Argeș, un camion încărcat cu lemne s-a răsturnat pe un drum forestier din localitate, fiind ulterior constatat decesul bărbatului. 

"În seara zilei de 19 decembrie, în jurul orei 23.00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați, de către o femeie, despre faptul că, pe un drum forestier din localitatea Berevoești, a observat o autoutilitară răsturnată într-o râpă, iar un bărbat este încarcerat.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, dar și un echipaj medical, care a efectuat manevre de resuscitare, întrucât bărbatul se afla în stare de inconștiență.

Din păcate, manevrele de resuscitare nu au avut succes, fiind declarat decesul.

În urma verificărilor preliminare, efectuate de polițiștii de investigații criminale, s-a stabilit că, un bărbat de 35 de ani, din Berevoești, care conducea o autoutilitară, încărcată cu lemne, pe un drum forestier din Berevoești, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat într-o râpă, unde a lovit un copac.

În cauză, a fost întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal.

Cauza decesului va fi stabilită în urma efectuării autopsiei medico-legale, iar cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul", transmit reprezentanții IPJ Argeș. 

Ultimele articole din categoria Actualitate