Azi-noapte, accident MORTAL în Argeș

Autor: Costin Popescu
Publicat la: 20/06/2024

Tragedie petrecută noaptea trecută în comuna argeșeană Popești. Un tânăr în vârstă de numai 24 de ani a murit în urma unui accident terifiant. 

"În cursul nopții, în jurul orei 22:30, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești au fost sesizați despre un eveniment rutier în care un conducător al unui scuter s-ar fi autoaccidentat

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Formațiunii Rutiere Costești, s-a stabilit că un tânăr de 24 de ani, din comuna Popești, care conducea un moped pe str. Morii de pe raza localității de domiciliu, fara a purta echipament de protecție, _în împrejurări care vor fi stabilite prin cercetări_, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a căzut pe partea carosabilă.

Echipajul medical care a intervenit la fața locului nu a mai putut face nimic pentru acesta, constatând decesul.

Din verificările efectuate în bazele de date ale Poliției a rezultat că cel în cauză nu figurează ca posesor de conducere.

Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, a fost întocmit dosar penal conform art.192 și 335 din Codul Penal, iar _verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc", transmit reprezentanții IPJ Argeș. 

Ultimele articole din categoria Actualitate