Candidații PNL ILEGALITĂȚI în tot județul! Au bătut un candidat PSD de l-au băgat în spital

Autor: Ioana Constantin
Publicat la: 08/06/2024

O campanie denigratoare au făcut cei de la PNL în tot județul! Liberalii au preferat să facă o campanie prin care să jignească, denigreze, atace. Au făcut materiale electorale denigratoare la adresa candidațiilor PSD, i-au jignit, i-au acuzat de diferite infracțiuni, au mințit pentru a câștiga câteva voturi. Toate postările pe rețelele de socializare, materialele electorale, ziare, tipărituri au fost doar niște atacuri la adresa celorlalți competitori electorali, DEȘI ACESTEA ÎNCALCĂ LEGEA. Biroul Electoral Județean Argeș i-au OBLIGAT, conform legii, să ȘTEARGĂ toate acele postări și să nu mai distribuie ziarele. NU AU TINUT CONT! Aseară, în Mioveni au distribuit din nou ziarele INTERZISE de BEJ. Au postat în continuare mesaje denigratoare la adresa tuturor candidatilor PSD. 

Ceea ce este grav este faptul că nu s-au oprit în a jigni, denigra, minți și încălca legea. Spre exemplu, la Mozăceni un membru PNL a bătut un simpatizant PSD până l-a băgat în spital. Acesta l-a întâlnit pe stradă și l-a întrebat dacă îl susține pe cel de la PSD? Bărbatul i-a răspuns că da și l-a luat la bătaie. 


La Corbi, doi cetățeni au sesizat de două ori Poliția prin 112. Prima dată o femeie care a reclamat că fostul primar, candidatul PNL a santajat-o și a doua oară un grup de cetățeni au sesizat Poliția că liberalii cu ghivece cu flori și pancarte au blocat un drum. 


Candidatul PNL la Primăria Mioveni s-a ales si el astăzi cu o plângere penală după ce instituția pe care o conduce ar oferi, din banii cetățenilor din Mioveni, invitații la un festival la care este partener dacă aceștia merg la vot. 


Ieri, la Rătești un cetățean ar fi făcut o sesizare la Poliție că este o bombă la primărie. Polițiștii, mascații au ajuns la fața locului. Surse susțin că liberalii ar fi făcut poze și apoi au împrăștiat prin comună mesaje că primarul ar fi fost reținut pentru mită electorală. 


La Bughea de Sus, medicul de familie care este și candidat PNL dă adeverințe medicale pe bandă rulantă pentru urna mobilă și unor cetățeni care ar suferi de diabet, fără a fi în imposibilitatea de a se deplasa. 


La Pitești, polițiștii au dat o amendă de 1400 de lei pentru  că o dubă colată care transmite mesajul lui Mihai Coteț continua campania electorală. 

Ultimele articole din categoria Politic