Centru medical de permanență inaugurat în comuna Budeasa

Autor: Costin Popescu
Publicat la: 16/12/2022

Joi a fost o zi cu adevărat importantă în istoria localității Budeasa. Primarul Mihai Rachieru a inaugurat Centrul Medical de Permanență, o investiție extrem de importantă pentru locuitorii comunei. În acest fel, cetățenii nu vor mai fi nevoiți să meargă la Pitești pentru servicii medicale curente. Unitatea este dotată cu aparatură medicală modernă pentru ca cetățenii să beneficieze de cele mai bune condiții. 

"Astăzi dăm în folosință acest centru medical de permanență, dotat cu aparatură modernă, în care locuitorii din comună vor beneficia de servicii medicale de calitate, în regim de gardă. În acest fel, nu vor mai fi nevoiți să meargă în oraș pentru analize și consultații de specialitate, cel puțin atunci când vorbim de probleme medicale curente. 

Sau, de ce nu, pot afla din timp, în urma controalelor regulate, dacă au nevoie de investigații medicale mai complexe. Mă bucur și că pe timpul weekendului putem asigura gardă non-stop, consider că este un sprijin real pentru cetățeni. 

Cred că investiția în sănătate, mai ales în zona de prevenție este extrem de importantă, pentru că ne poate ajuta să nu ajungem în stadii grave, iar acest centru are tocmai această menire.  

Vreau să mulțumesc și Consiliului Județean Argeș și în mod special președintelui Ion Mînzînă pentru faptul că este alături mereu de noi, iar acest parteneriat s-a concretizat, spun eu, în investiții care au venit mereu în sprijinul comunității noastre. 

Vreau să mulțumesc și cadrelor medicale pentru deschiderea pe care au avut-o și sunt convins că își vor desfășura activitatea cu profesionalism și, de ce nu, și cu empatie față de pacienți, pentru că este nevoie de acest lucru", transmite primarul comunei Budeasa, Mihai Rachieru. 

Ultimele articole din categoria Administrativ