Cristian Gentea: 'De Nicolae Dobrin trebuie să ne amintim în fiecare zi'

Autor: Costin Popescu
Publicat la: 26/10/2022

Ziua de 26 octombrie va rămâne una de tristă amintire pentru toţi iubitorii fotbalului din România şi mai ales din Piteşti. Este ziua în care Nicolae Dobrin a plecat dintre noi. S-a întâmplat în anul 2007, dar nu trece nici măcar o singură zi ca toţi cei care iubesc FC Argeş să nu îşi amintească de "Prinţul din Trivale". Astăzi, o slujbă de pomenire a fost oficiată la mormântul acestuia. Prezent la eveniment a fost şi Cristian Gentea, primarul Piteştiului punctând în nenumărate rânduri că a fost fascinat de tot ceea ce făcea Nicolae Dobrin pe teren. Respectul şi admiraţia pentru Nicolae Dobrin sunt la fel de mari şi astăzi din partea primarului Cristian Gentea, acesta fiind şi motivul pentru care iubeşte nespus pe FC Argeş, echipa pentru care Dobrin a făcut totul. 

"Astăzi, 26 octombrie se împlinesc 15 ani de când piteșteanul Nicolae Dobrin, unul dintre cei mai mari fotbalişti din istoria României s-a stins din viaţă.
De atunci, fotbalul argeșean și cel românesc este mult mai sărac!
De Nicolae Dobrin trebuie să ne amintim în fiecare zi!
Prin fapte din punct de vedere administrativ, prin rezultate din punct de vedere sportiv, suntem obligați să cinstim memoria Prințului din Trivale!", transmite primarul Cristian Gentea. 

Ultimele articole din categoria Actualitate