Cristian Gentea, întâlnire cu cetățenii din Găvana

Autor: Ioana Constantin
Publicat la: 28/10/2022

Așa cum v-am anunțat primarul Piteștiului Cristian Gentea a reluat întâlnirile pe cartiere cu cetățenii. Aseară a avut loc o întâlnire cu administratorii și președinții asociațiilor de proprietari din cartierul Găvăna. Edilul vrea să se asigure că toate problemele care au fost ridicate la întâlnirile trecute au fost rezolvate și să vadă cu ce alte probleme se confruntă locuitorii din zonă. Mai mult decât atât Cristian Gentea le-a dat și vești bune. 


Au fost depuse documente pentru 9 blocuri din această zonă pentru reabilitare energetică. Șase documentații au fost incomplete, 3 sunt complete, sunt depuse. 

Cristian Gentea le-a mai spus că începând de anul viitor în Găvana vor fi montate containere îngropate cu cinci secțiuni pentru colectare selectivă. Fiecare locatar va avea cartelă și nu va putea arunca altfel gunoiul. 


"Dialogul direct este eficient, avem rezultatele interacțiunii, punctual am rezolvat în cea mai mare parte solicitările făcute în vară și am preluat alte probleme sau propuneri! 
Vă mulțumesc pentru excelenta implicare, orașul se schimbă în bine în fiecare zi!" a transmis Cristian Gentea. 


Primarul a fost însoțit de angajați ai primăriei, ai instituțiilor și societăților subordonate pentru a putea să le răspundă punctual cetățenilor la toate problemele cu care se confruntă. 

Ultimele articole din categoria Administrativ