Cristian Gentea, la Gala Sportivilor CSM Piteşti! VIDEO

Autor: Costin Popescu
Publicat la: 20/12/2022

În această după-amiază a avut loc Gala Sportivilor CSM Piteşti. La eveniment au fost prezenţi primarul municipiului Piteşti, Cristian Gentea, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Adrian Bughiu, dar şi city managerul, Lucreţiu Tudor. 

Directorul CSM Piteşti, Cătălin Popa i-a mulţumit primarului Cristian Gentea pentru toată susţinerea de care a avut parte, dar şi pentru sprijinul oferit sportivilor argeşeni. Primarul le-a promis sportivilor că le va asigura toate condiţiile de care aceştia au nevoie. „În primul rând am venit să vă salut, să-i felicit pe sportivi, pe antrenori şi, într-adevăr, am venit şi pentru că am o relaţie de colaborare foarte bună cu tot ceea ce înseamnă CSM Piteşti, cu domnul director Cătălin Popa. Din ce ştiu eu, CSM Piteşti merge bine de mult timp, dar în momentul de faţă, clubul nostru este între primele 4-5 din ţară, dintr-un total de 42 şi în bună parte i se datorează şi lui Cătălin, care este un manager foarte bun şi repet, relaţia mea cu el este una foarte bună”, a punctat primarul Cristian Gentea.

Cătălin Popa şi primarul Cristian Gentea au premiat-o pe Denisa Dragomir, sportivă care a obţinut primul loc la Campionatul Mondial de Alergare Montană pentru Seniori, în proba de 38 de km, eveniment care a avut loc în Thailanda. De asemenea, Denisa a obţinut două medalii de aur la Campionatul Balcanic de alergare montană de la Câmpulung Moldovenesc. Cei doi au premiat şi alţi doi sportivi ai secţiei de atletism şi anume Constantin Zanfir şi Robert Dumitru, sportivii fiind multiplii medaliaţi la întrecerile naţionale din 2022. 

    Videoclipuri la articol: Cristian Gentea, la Gala Sportivilor CSM Piteşti! VIDEO

Ultimele articole din categoria Actualitate