Cristian Gentea şi-a petrecut Revelionul alături de piteşteni

Autor: Costin Popescu
Publicat la: 02/01/2023

Primarul Cristian Gentea şi-a petrecut noaptea dintre ani alături de piteşteni, în Piaţa Primăriei. Piteştenii au avut parte de nenumărate surprize pregătite de organizatori. La eveniment a fost prezent şi primarul Cristian Gentea, cel care a transmis un mesaj special tuturor piteştenilor. 

"Încheiem un an dificil în actualul context european, dar rodnic pentru Pitești, un an în care am avut satisfacția de a vedea realizate proiecte majore pentru comunitatea noastră, un an excepțional din perspectiva celor care au fost initiate și în curs de implementare! 
Ca piteștean, sunt mulțumit să văd schimbarea în bine a orașului în care trăiesc și simt, cu atât mai mult, bucuria de a întâmpina împreună cu dumneavoastră Noul An, spre care privim cu speranța firească a unui nou început, dar și cu asumarea atingerii obiectivelor pe care ni le-am propus.
Vă mulțumesc pentru contribuția dumneavoastră la evoluția orașului – fiecare dintre noi, prin orice gest de implicare civică, transformăm Piteștiul în acel oraș pe care îl iubim, pe care îl numim „acasă”!
La mulți ani tuturor piteștenilor și un An Nou fericit!", a transmis primarul Cristian Gentea. 

Ultimele articole din categoria Actualitate