Cristian Gentea, surpriză pentru doi copii care și-au pierdut și părinții și bunicii care îi creșteau

Autor: Ioana Constantin
Publicat la: 21/12/2022

Gest impresionant astăzi al primarului municipiului Pitești, Cristian Gentea. Primarul împreună cu directorul DGASPC Argeș, Tatiana Eftime, cu directorul Spitalului Vedea, Tatiana Preduț și Rina Boață, șef serviciu în cadrul Primăriei Pitești au mers împreună la doi copii, unul de 10 ani și altul de 17 ani care au rămas orfani după ce părinții au murit într-un accident iar anul trecut, bunicii care îi creșteau, au murit și ei de COVID.

Povestea celor doi copii este una impresionantă. Aceștia și-au pierdut părinții într-un accident iar apoi bunicii din partea tatălui i-au luat să îi crească. Anul trecut bunicii s-au îmbolnăvit și ei de COVID, bunicul a murit la spital iar bunica a murit și ea în casă cu nepoata, a doua zi după moartea soțului. Copiii au rămas din nou singuri și urmau să ajungă în grija statului. Singurii pe care îi mai aveau și care îi putea prelua erau bunicii din partea mamei care stăteau la Horezu dar bunicul avea și el cancer și era internat.

Cu toate acestea, aceștia au făcut eforturi să vină la Pitești și să îi crească pe cei doi. Cristian Gentea a vrut ca înainte de sărbători să le facă o bucurie și să îi viziteze. A mers cu daruri pentru cei doi copii dar și pentru bunici. I-au găsit acasă pe bunici și pe fetiță, a stat de vorbă cu ei și le-a spus că oricând au nevoie de sprijin se pot baza pe el. 

Ultimele articole din categoria Actualitate