Dan Stroe, mesaj special pentru locuitorii comunei Bradu!

Autor: Costin Popescu
Publicat la: 12/06/2024

Primarul Dan Stroe a obținut o victorie categorică la alegerile de duminică, reușind să își surclaseze adversarii politici. Edilul comunei Bradu a transmis un mesaj special tuturor cetățenilor. 

"Dragi brădeni, 

În primul rand vreau să vă mulțumesc tuturor pentru că v-ați rupt din timp si ați mers la vot într-un număr atât de mare, indiferent de opțiunea pe care ați avut-o.

Vă mulțumesc celor ce ați crezut în mine și mi-ați acordat încă o dată încrederea dumneavoastră, alegând în mod covârșitor să vă fiu primar pentru încă 4 ani. Trebuie să recunosc că am fost copleșit de numărul impresionat de cetățeni ce și-au arătat susținerea față de mine. 

Mă simt onorat și îndatorat față de dumneavoastră pentru forța și solidaritatea de care ați dat dovadă. 

Sunt convins că și în acest nou mandat vom face lucruri frumoase pentru comuna noastră, asigurându-vă totodată că mă voi strădui să mă ridic și mai mult la înălțimea așteptărilor dumneavoastră. 

Rămân același om pentru voi, cu aceeași dorință de mai bine pentru comunitatea noastră. Vă asigur în continuare de buna mea credință și de faptul că vă prețuiesc pe toți în egală măsură. 

Așa să ne ajute Dumnezeu!", transmite primarul Dan Stroe. 

Ultimele articole din categoria Politic