Femeie MOARTĂ într-un HOTEL din Pitești

Autor: Costin Popescu
Publicat la: 05/07/2024

Descoperire macabră făcută de oamenii legii la un hotel din centrul municipiului Pitești. Cadavrul unei femei în vârstă de 35 de ani a fost descoperit la Hotelul Yaki din Pitești. 

"În ziua de 5 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați prin Serviciul Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că în camera unei unități de cazare din municipiul Pitești a fost găsită o persoană decedată.

La fața locului s-au deplasat polițiștii Biroului Investigații Criminale Pitești, constatând că persoana decedată este o femeie de 35 de ani, din județul Ilfov.

Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, în care cercetările se desfășoară sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

Din primele verificări, nu au fost descoperite urme de violență, iar pentru stabilirea cauzei decesului urmează să fie dispusă efectuarea unei autopsii medico-legale.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul persoanei și luarea măsurilor legale care se impun", transmit reprezentanții IPJ Argeș. 

Ultimele articole din categoria Actualitate