Flavius Stoican, DEMIS de la conducerea echipei CS Mioveni

Autor: Costin Popescu
Publicat la: 01/11/2022

Flavius Stoican nu mai este antrenorul echipei CS Mioveni, după cum transmite conducerea clubului argeşean prin intermediul unui comunicat de presă. Echipa din Mioveni a pierdut luni seara, 2-0 pe teren propriu cu Hermannstadt şi a rămas pe ultimul loc al clasamentului. Ca urmare a acestui rezultat, conducerea clubului a reziliat pe cale amiabilă contractul cu tehnicianul Flavius Stoican. În locul acestuia, de pregătirea echipei se va ocupa Marius Stoica. 

"În urma unei analize a rezultatelor din ultima perioadă, Consiliul Director a luat în această dimineață mai multe măsuri în ceea ce privește banca tehnică.

Astfel, s-a reziliat pe cale amiabilă contractul cu antrenorul principal Flavius Stoican. În aceeași termeni s-au încetat rapoturturile contractuale și cu secundul Bobi Verdeș și antrenorul de portari, Amilian Dolha.

Conducerea clubului le mulțumește pentru munca depusă la echipă și le urează succes în continuare!

De pregătirea echipei, se va ocupa în perioada următoare următorul staff: # Marius Stoica – antrenor principal # Iordan Eftimie, Iulian Preda – antrenori secunzi # Iulian Ilie – antrenor cu portarii # Vlad Țăran – preparator fizic.

Celor nou-numiți pe banca tehnică le urăm mult succes!

Următorul meci al CS Mioveni, este programat vineri, 5 noiembrie, ora 21:00 în deplasare, la Farul", transmite conducerea CS Mioveni. 

Ultimele articole din categoria Actualitate