A fost aprins iluminatul festiv la Mioveni

Autor: Costin Popescu
Publicat la: 01/12/2022

În această seară a fost aprins iluminatul festiv la Mioveni. Centrul oraşului a îmbrăcat haine de sărbătoare, iar locuitorii oraşului Mioveni şi nu numai se pot bucura de luminiţele care anunţă venirea sărbătorilor de iarnă. Primarul Ion Georgescu a aprins iluminatul festiv, toţi cei prezenţi fiind uimiţi de surprizele din acest an. Cei mici au avut parte  de multe surprize pregătite de municipalitate și s-au bucurat de o întâlnire cu Moş Crăciun şi cu spiriduşii acestuia. 

"În această seară, orașul Mioveni a intrat în atmosfera magică a sărbătorilor de iarnă, odată cu aprinderea Bradului de Crăciun și a iluminatului festiv.

În această atmosferă feerică, cu emoții și bucurie vom aștepta o nouă ediție a Târgului de Crăciun, care se va desfășura în centrul orașului, în perioada 17-19 decembrie.

Pentru că autoritățile centrale ne impun să respectăm normele internaționale privind conservarea resurselor, ediția din acest an va fi una mai cumpătată din punct de vedere al consumului de energie, însă nu va știrbi cu nimic din atmosfera de sărbătoare", a fost mesajul transmis de către primarul Ion Georgescu. 

Ultimele articole din categoria Actualitate