A fost INAUGURATĂ noua creşă din comuna Bascov

Autor: Costin Popescu
Publicat la: 06/12/2022

În aceste momente are loc inaugurarea Creșei Bascov. Primarul Gheorghe Stancu, alături de președintele Consiliului Judetean Arges, Ion Mînzănă, de preşedintele Comisiei pentru Administraţie Publică şi Ameneajarea Teritoriului din Camera Depuaţilor, Simona Bucura Oprescu, de secretarul de stat Vlad Stefan Niculae, de vicepreședintele Consiliul Județean Argeș Adrian Bughiu, de inspectorul general școlar, Dumitru Tudosoiu, de șefa DSP Arges, Sorina Hontaru, de deputatul NIColae Georgescu, de consilierii locali au inaugurat noua creșă modernă in care vor  in acest moment sunt 40 de copii din localitate. Aceștia au vizitat creșa și le-au oferit celor mici daruri cu ocazia Sfântului Nicolae.

„Felicitări pentru implicare pentru că fără zbaterea dumneavoastră şi a consilierilor locali nu s-ar fi finalizat acest obiectiv. Numai cine visează seara şi crede că a doua zi se şi înfăptuieşte nu realizează efortul pe care trebuie să îl faci pentur obţinerea finanţării pentru această creşă, pentru acest cămin şi aşa mai departe. Orice proiect are în spate o muncă a unei echipe. Este greu de discutat acum ce este bun, ce este rău, cert este că sunteţi una dintre localităţile unde sistemul de învăţământ a primit ceea ce merita. Dacă ţara asta a dus-o prost în ultimii 30 de ani şi poate în ultimul timp mai rău ca niciodată este şi pentru că sistemul de învăţământ din România a fost undeva la pământ. Eu vă felicit încă o dată pentru eforturile pe care le faceţi pentru a duce şcoala la înălţimea la care trebuie să fie întotdeauna. Felicitări şi numai bine”, a transmis preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Ion Mînzînă.

Primarul Gheorghe Stancu i-a premiat cu prilejul acestui eveniment pe Ion Mînzînă, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş şi pe secretarul de stat Vlad Ştefan Niculae. Cei doi au primit câte o diplomă de excelenţă pentru implicare şi susţinere. 

    Videoclipuri la articol: A fost INAUGURATĂ noua creşă din comuna Bascov

Ultimele articole din categoria Actualitate