Gentea: 'Am semnat în această dimineaţă 8 contracte în valoare de 14,5 milioane de euro'

Autor: Costin Popescu
Publicat la: 21/12/2022

Primarul Cristian Gentea a anunţat în cadrul unei conferinţe de presă că în această dimineaţă a semnat opt contracte pe PNRR, în valoare de 14,5 milioane de euro. 

„În această dimineaţă am semnat încă 8 contracte pe PNRR, în valoare de 14,5 milioane de euro. Este vorba despre cinci renovări moderate la 5 unităţi de învăţământ şi anume: Colegiul Economic „Maria Teiuleanu”, Colegiul Naţional „Alexandru Odobescu”, Şcoala Gimnazială „Marin Preda”, Şcoala Gimnazială „Tudor Arghezi”, Liceul Tehnologic „Constantin Brâncuşi”. Avem două renovări aprofundate la Şcoala Generală „Ion Pillat” şi Liceul Tehnologic Astra şi două renovări moderate la două clădiri publice, la Blocul 15 din strada Rahovei şi Blocul 11A din strada Teilor", a subliniat primarul Cristian Gentea. 

Prezent în sală a fost şi secretarul de stat în cadrul Ministerului Dezvoltării, Vlad Ştefan Niculae. Primarul Cristian Gentea i-a mulţumit public pentru tot sprijinul acordat Piteştiului în realizarea proiectelor. "Vreau să-i mulţumesc public domnului secretar de stat Vlad Niculae. Este un om extraordinar, un om care ajută foarte mult judeţul Argeş. Nu am auzit vreun primar din judeţul Argeş să fie nemulţumit. Îşi face timp pentru fiecare în parte, iar pe noi, la Piteşti  ne-a ajutat cu toate proiectele noastre şi sunt foarte fericit că am propus un asemenea om la Ministerul Dezvoltării pentru că este un profesionist desăvârşit, cunoscut peste tot şi în minister şi în CNI, a lucrat cu aşa ceva şi se vede”, a punctat primarul Cristian Gentea.

Ultimele articole din categoria Actualitate