Gentea: 'În sfârşit, visul piteştenilor de a avea un stadion ultraperformant se împlineşte'

Autor: Costin Popescu
Publicat la: 11/01/2023

În şedinţa de Guvern de astăzi a fost aprobată cea mai mare investiţie din istoria Piteştiului şi anume construirea noului stadion "Nicolae Dobrin". Primarul Cristian Gentea a subliniat că piteştenii vor avea parte de un stadion ultraperformant. 

"În sfârșit, visul piteștenilor de a avea un stadion ultraperformant se împlinește!
Astăzi, 11 ianuarie 2023, în ședința de Guvern, a fost aprobată cea mai mare investiție din istoria Piteștiului, investiție pentru care am luptat încă din prima zi în care am venit în primărie și pe care am reușit să o introducem pe lista de sinteză guvernamentală, în data de 24.03.2021.
Este o mare satisfacție faptul că, după 2 ani, și colegii din Consiliul Local ce nu agreau proiectul sunt astăzi mândri de el și îl promovează intens! Da, la Pitești, vom avea un asemenea megaproiect: construcția de la zero a Stadionului "Nicolae Dobrin"!
Mulțumesc foarte mult tuturor celor care sunt alături de Pitești în acest demers! 
Mulțumesc actualei echipe de guvernare, care a înțeles necesitatea acestei extraordinare investiții pentru oraș, și remarc, încă o dată, colaborarea de excepție cu Ministerul Dezvoltării!", a transmis primarul Cristian Gentea. 

Ultimele articole din categoria Actualitate