Încă o realizare a primarului Cristian Gentea! Se va....

Autor: Ioana Constantin
Publicat la: 09/03/2023

Încă o realizare uriașă a primarului Cristian Gentea. Astăzi, în ședința de Guvern s-a aprobat demolarea actualului stadion din Pitești  și începerea construirii noului stadion, care va fi unul dintre cele mai moderne stadioane din Europa: "HOTĂRÂRE privind aprobarea desfiinţării imobilului Complex Sportiv "Nicolae Dobrin", din strada Nicolae Dobrin, nr.10, municipiul Piteşti, în vederea realizării, pe acelaşi amplasament, a obiectivului de investiţii ,,Construire Stadion Nicolae Dobrin, str. Nicolae Dobrin nr.10, municipiul Piteşti" 

Este un proiect pentru care primarul Cristian Gentea s-a luptat foarte mult pentru a obține finanțare, pentru a fi realizat și pentru a urgenta cât mai repede formalitățile. Iată că eforturile sale au avut și rezultat și astăzi s-a decis prin hotărâre de Guvern aprobarea demolării pentru a începe construcția noului stadion.  

Este un proiect grandios, cu bani de la Compania Națională de Investiții. Este o investiție de 100 de milioane de euro și va avea aproximativ 15 200 de locuri pentru spectatori. Primarul Cristian Gentea împreună cu city managerul Piteștiului, Lucrețiu Tudor au vizitat stadioane din România și din străinătate, au văzut diferite proiecte și și-au dorit ca noul stadion să fie unul dintre cele mai spectaculoase din Europa. Este o realizare uriașă ținând cont că este făcută cu fonduri CNI și cofinanțare este de aproximativ 1,5%. 

Ultimele articole din categoria Administrativ