A început prima ediție a Cupei Liceelor - Viitorii Campioni

Autor: Cristina Stanciu
Publicat la: 10/11/2022

Marți a avut loc deschiderea oficială a primei ediții a Cupei Liceelor - Viitorii Campioni, organizată și finanțată de Consiliul Județean Argeș.

Peste 100 de echipe (feminin și masculin) și peste 1000 de elevi participă la competițiile de baschet, handbal, volei și fotbal! Turneul a început deja, în jurul datei de 4 noiembrie, pe toate secțiunile. 

La Liceul Teoretic Dan Barbilian, a avut loc deschiderea oficială, în prezența vicepreședintelui Consiliului Județean Argeș, Adrian Dumitru Bughiu, a subprefectului Ciprian Neculăescu, a mai multor consilieri județeni și asociațiilor partenere. 

"Aflată la prima ediție, Cupa Liceelor - Viitori campioni aduce la start peste 1100 de elevi de liceu din județul Argeș, pe patru discipline sportive. Sunt convins că este o competiție care va suscita interesul atât al vostru, cât și al cadrelor didactice direct interesate de educația voastră. Este prima ediție, dar cu siguranță nu va fi ultima, pentru că iată, colegii mei de la conducerea Consiliului Județean, reprezentanții primăriilor din județ, Inspectoratul Școlar, Direcția Județeană de Sport Argeș, Asociațiile de specialitate și Asociația Județeană "Sportul pentru Toți" vor rămâne parteneri și pe viitor. Intenționăm chiar să extindem competiția și la clasele de gimnaziu. Mult succes tuturor și fie ca cei mai buni să câștige!" -  Adrian Dumitru Bughiu, vicepreședinte Consiliul Județean Argeș.

 

"Sunt un iubitor de sport și mă bucur că am reușit să vin la timp la Câmpulung pentru această deschidere oficială. Sunt convins că toate meciurile se vor disputa în spiritul fair-play-ului și că cei mai buni vor câștiga. Competiție minunată vă urez, felicitări organizatorilor, domnului vicepreședinte pentru inițiativă și mai ales pe vouă pentru că participați. Sunt convins că nu vă veți opri aici, pentru că de fiecare dată, Câmpulungul și Muscelul au dat țării fotbaliști și sportivi de înaltă performanță" - Ciprian Neculăescu, subprefect județul Argeș. 


Turneul este organizat în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Argeș, Primăriile din Pitești, Curtea de Argeș, Câmpulung, Mioveni, Topoloveni, Ștefănești, Costești, Direcția Județeană de Sport Argeș, Asociația Județeană "Sportul pentru Toți", Asociația Județeană de Fotbal Argeș, Asociația Județeană de Handbal Argeș, Asociația Județeană de Baschet Argeș, Asociația Județeană de Volei Argeș.

Ultimele articole din categoria Administrativ