Tupeu fără margini! Liberalii se laudă cu proiectele lui Gentea! Stadionul...

Autor: Ioana Constantin
Publicat la: 11/01/2023

Azi-noapte, liberalii s-au apucat să se laude singuri pe rețelele de socializare. Și cum nu prea au cu ce, se laudă cu proiectele altora. Atât de mare este impertinența la PNL Pitești. 

Tupeu fără margini pentru liberalii piteșteni. Șefa lor, Alina Gorghiu i-a pus la muncă pe cei de la PNL Argeș după ce a văzut sondajele și a constatat că unii lideri care se visează primari au ieșit pe minus și nu îi cunoaște nimeni. I-a pus la muncă, să mai spună și ei ceva, să mai facă o acțiune, un scandal în ședințele de Consiliu Local, tot or reuși să se facă și ei mai cunoscuți. Uite așa o parte dintre liberali fac tumbe, se dau peste cap, se laudă pe rețelele de socializare, pun poze cu familia, își dau like-uri și comentarii între ei sau după conturile lor false, poate, poate mai cresc și ei în sondaje. 

Ce este jalnic este cum au ajuns unii liberali să se laude și cu proiectele altora. Cu un proiect cu care inițial nu au fost de acord și la prezentarea căruia nici nu s-au obosit să fie prezenți. Uite așa Mihai Coteț (dacă nu știți cine este, președintele PNL Pitești care se visează primar) s-a lăudat azi-noapte pe o rețea de socializare cu proiectul noului stadion "Nicolae Dobrin" lăsând, într-un mod josnic, să se înțeleagă că se realizează de către PNL, ceea ce este total fals. Proiectul a fost inițiat de primarul Cristian Gentea care s-a rugat de consilierii liberali să îl voteze. (vom reveni cu detalii  și video) Gentea a fost cel care a făcut zeci, sute de drumuri la ministere pentru acest proiect, a fost cel care s-a luptat să obțină finanțare pentru a nu afecta bugetul Primăriei Pitești. Împreună cu city managerul, Lucrețiu Tudor au vizitat și studiat zeci de proiecte ale stadioanelor din lume și din România încercând ca la Pitești să se construiască unul dintre cele mai moderne din Europa. A fost cel care s-a luptat ca procedurile să fie grăbite, să iasă avizele, să înceapă demolarea vechiului stadion și piteștenii să se bucure de o investiție de aproximativ 100 de milioane de euro din bani guvernamentali. 

Tupeul celor de la PNL Argeș este unul uluitor. Mihai Coteț a postat aseară un mesaj prin care să lase de înțeles că acest proiect este făcut de către PNL doar pentru că a fost introdus în ședința de Guvern, așa cum era legal. Proiectul este inițiat de către Cristian Gentea, susținut de PSD și este făcut prin Compania Națională de Investiții care este subordinea Ministerului Dezvoltării (minister condus de către UDMR) cu sprijinul secretarului de stat Vlad Ștefan Niculae, susținut de către PSD. Mai mult decât atât, proiectul a obținut toate avizele necesare. Procedural acesta trebuie să fie introdus și votat în ședință de Guvern. De această procedură s-au agățat politic și liberalii încercând, într-un mod josnic, să-și atribuie acest proiect. În realitate tot ceea ce au făcut pentru noul stadion a fost să ridice mâna câteva secunde în ședința de Consiliu Local pentru care au fost și plătiți. Rușinică! 

Ultimele articole din categoria Politic