INCREDIBIL! Radu Perianu OBSEDAT de Mînzînă! Ce face fostul prefect...

Autor: Ioana Constantin
Publicat la: 22/05/2024

Fostul prefect al județului Argeș, Radu Perianu este obsedat de Ion Mînzînă, actualul președinte al Consiliului Județean Argeș. Astăzi, un cititor ne-a semnalat într-un mod ironic și batjocoritor faptul că fostul prefect, actual candidat al PNL la CJ Argeș "este îndrăgostit" de  șeful Consiliului Județean. Mînzînă este subiectul principal de campanie al liberalilor, este strategia de campanie, este programul de campanie, este totul pentru PNL Argeș. 

Tot cititorul ne-a sesizat faptul că Radu Perianu nu poate fără Ion Mînzînă, că fiecare postare de campanie este despre Ion Mînzînă. De curioși ne-am uitat și noi pe profilul lui Radu Perianu și am constatat că Mînzînă este de vină dacă au oamenii locuri de muncă sau nu, Mînzînă este de vină dacă administrația de la Câmpulung (care e USR) a eșuat. Tot Mînzînă este de vină dacă plouă sau nu, dacă vin extratereștrii sau dacă înfloresc salcâmii. Domnule fost prefect, dar în afară de promisiuni electorale, de demiteri, de atacuri, ceva constructiv pentru județul Argeș? Despre ce ați făcut ani de zile ca prefect pentru județul Argeș nu ne spuneți? 


Am observat că liberalii au strategii diferite de campanie față de cei de la PSD. Liberalii și la Pitești și la județ și în majoritatea localităților au preferat să facă o campanie bazată pe atacuri, pe jigniri, pe acuzații, pe distribuire de informații eronate prin mesaje, SMS-uri, cutii poștale, în timp ce pesediștii au o campanie mai constructivă, fără jigniri și atacuri. 

Vă lăsăm postările domnului Perianu în care își arată obsesia față de Ion Mînzînă. 

Ultimele articole din categoria Politic