Infractori celebri, susținători ai ministrului Justiției și ai PNL Argeș

Autor: Cristina Stanciu
Publicat la: 04/06/2024

Se spune că cine se aseamănă se adună. În cazul Alinei Gorghiu, ministrul Justiției, și al PNL Argeş, zicala asta pică prost rău de tot. De ce? Pentru că vedem cum ditamai ministrul Justiției, Alina Gorghiu și PNL au lipici și susținere de la infractori notorii și de la oameni cercetați penal pentru diferite acțiuni.

Dani Mocanu este unul dintre celebrii maneliști ai țării, argeșean care are la activ acuzații de prostituție și violență. Acesta a scăpat de arestul la domiciliu recent, iar acum postează clipuri video pe rețelele de socializare în care își arată susținerea pentru liberalii argeșeni! 

Cine este Dani Mocanu? 

Cântărețul a ajuns în arest la domiciliu în luna august a anului 2022, după ce a bătut cu bestialitate un bărbat într-o benzinărie.

Dani Mocanu nu este la prima abatere de la regulile societății. În anul 2017, acesta a fost pus sub acuzare și cercetat pentru organizare de grup infracțional, specializat în proxenetism, spălare de bani, dar și trafic de persoane.


Apoi, în 2020, din cauza unei melodii postate pe canalul său de YouTube, manelistul a fost cercetat pentru incitare la ură și discriminare, urmând ca tot în acel an să fie vizat de polițiști din cauza faptului că, într-un videoclip de pe pagina lui, a apărut un leu.

Dar nu e ceva nou pentru PNL să își asocieze imaginea cu oameni asupra cărora planează suspiciuni cu iz penal. La Mioveni, de exemplu, Alina Gorghiu s-a aliat cu primarul Ion Georgescu pe care nu cu mult timp în urmă îl arăta cu degetul pentru fapte de corupție. 

Alina Gorghiu și PNL l-au luat de bun și pe primarul de la Cocu, cel care a fost dat afară din PSD pentru că are un dosar de cercetare penală fiind acuzat că a plătit 100 000 de lei din banii oamenilor pentru niște lucrări care nu au existat.


Cine se asemeamănă se adună...

Ultimele articole din categoria Dezvăluiri