Ion Georgescu, reales în funcția de președinte al PSD Mioveni

Autor: Ioana Constantin
Publicat la: 28/10/2022

Primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu a fost reales aseară în funcția de președinte al PSD Mioveni cu unanimitate de voturi. Peste 200 de membri de partid convocați au votat ca liderul lor să fie în continuare Ion Georgescu. Edilul a fost recompensat atât pentru activitatea politică cât și pentru cea administrativă cu ropote de aplauze. Cei din conducerea PSD Argeș, parlamentarii, liderii Consiliului Județean i-au multumit pentru investițiile făcute în oraș și pentru cetățeni. 

Primarul Ion Georgescu este unul dintre cei mai apreciați primari PSD și unul dintre primarii care au făcut cele mai mari performanțe administrative din țară. 

La eveniment au fost prezenți președintele Consiliului Județean Argeș și președintele PSD Argeș, Ion Mînzînă, deputatul Simona Bucura Oprescu, președintele Comisiei pentru administrație publică și amenajarea teritoriului din Camera Deputaților, deputatul Remus Mihalcea, deputatul Nicolae Pavelescu, deputatul Nicolae Georgescu, senatorul Cristina Stocheci, vicepreședinții Consiliului Județean Argeș, Adrian Bughiu și Marius Nicolaescu, primarul orașului Ștefănești, Nicolae Velcea, directorul Servicii Edilitare Mioveni, Nicolae Tudose, primari din mai multe localități din Argeș, etc. 

Ultimele articole din categoria Politic