Ion Mînzînă, de Ziua Iei la Ștefan cel Mare: "Dumnezeu să ne ajute pe toți să fim mai uniți, să fim mai buni și să construim împreună România la care visăm cu toții!"

Autor: Costin Popescu
Publicat la: 24/06/2024

Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, a fost astăzi la Ștefan cel Mare, acolo unde a participat la o serie de manifestări dedicate Zilei Iei. 


Împreună cu parlamentari, consilieri județeni și locali, Ion Mînzînă și primarul Ion Parpală au vizitat unul dintre atelierele Asociației “Meșteșuguri Argeșene”, condusă de inimoasa profesoară Sgîea Florența, care a contribuit la includerea iei cu altiță în patrimoniul UNESCO. De asemenea, s-au întâlnit cu adulți și copii cu dragoste de portul popular care duc mai departe tradițiile noastre străbune. 

“Mulțumim domnului primar Ion Parpală, mulțumim tuturor celor prezenți aici, pentru că e un eveniment minunat - Ziua Iei românești. Aici sunt niște oameni minunați fără de care tradițiile noastre probabil n-ar mai fi ceea ce sunt. Copii, mă adresez vouă cu rugămintea să fiți în continuare păstrători ai tradițiilor poporului român, să fiți în continuare iubitori de țară, să fiți românii adevărați fără de care țara aceasta nu poate avea viitor. Dumnezeu să ne ajute pe toți să fim mai uniți, să fim mai buni și să construim împreună România la care visăm cu toții!”, a transmis Ion Mînzînă.

Ultimele articole din categoria Politic