Ion Mînzînă : "Guvernul Marcel Ciolacu a aprobat modernizarea tronsonului Curtea de Argeș – Tigveni de pe DN73C!"

Autor: Costin Popescu
Publicat la: 21/06/2024

 Echipa PSD continuă să susțină investițiile majore în județul Argeș.  Guvernul Marcel Ciolacu a aprobat modernizarea tronsonului Curtea de Argeș – Tigveni de pe DN73C!"Eforturile pe care le-am făcut împreună cu echipa de parlamentari ai PSD Arges și de colegi din structurile guvernamentale au dat roade, astfel că  în ședința de astăzi Guvernul României a aprobat modernizarea lotului 1 al legăturii dintre Curtea de Argeș și Râmnicu Vâlcea, până la Tigveni, parte din „lotul 6” al Autostrăzii Sibiu – Pitești, fiind asigurată astfel finanțarea, astfel că urmează procedura de licitație. 

Valoarea estimată este de peste 400 milioane lei pentru 11 kilometri și durata de execuție este de 16 luni. 

Ne respectăm așadar angajamentele asumate față de argeșeni, iar investițiile de modernizare a infrastructurii rutiere din Argeș continuă. Investiția aprobată azi de Guvern este necesară pentru asigurarea conexiunii DN 73C cu Autostrada Sibiu-Pitești (Nod Tigveni). 

Nu am cum să nu le mulțumesc premierului Marcel Ciolacu și ministrului Sorin Grindeanu pentru atenția pe care o acordă dezvoltării infrastructurii din județul nostru!   

De altfel, în guvernarea condusă de Marcel Ciolacu județul Argeș a beneficiat de cele mai ample investiții în modernizarea și extinderea infrastructurii rutiere naționale", transmite Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean Argeș. 

Ultimele articole din categoria Politic