Liberalii AMENDAȚI de Poliție, DOSARE PENALE și SANCȚIONAȚI de BEJ pentru ILEGALITĂȚI

Autor: Ioana Constantin
Publicat la: 08/06/2024

Liderii PNL Argeș și-au arătat frustrările și răutățile toată campania electorală. Nu au vorbit despre proiecte, despre ce vor să facă, dar au jignit, aruncat cu noroi, denigrat și mințit. Disperați pentru că sondajele îi arătau pe ultimele locuri, casele de pariuri nu le dau nicio șansă de câștig în fața celor de la PSD, liberalii au recurs la toate mizeriile pentru a mai reuși să câștige câteva voturi. Nu au ținut cont de legile din România, ca o ironie , liberalii fiind conduși de avocatul Radu Perianu și de ministrul Justiției Alina Gorghiu. 

Nu țin cont de ce spune legea, deși ceilalți competitori o fac. Legea spune că începând de astăzi de la ora 7.00 nu ai voie să mai faci campanie, cu toate acestea ei fac în continuare. Se plimbă prin oraș cu însemne electorale, dau mesaje electorale pe telefoane, continuă campania pe Facebook. Nu in cont de lege pentru că au bani câți vor să plătească amenzile date de polițiști. 

Astăzi au fost amendați de polițiști pentru că au continuat campania electorală. "În ziua de 8 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați prin S.N.U.A.U 112, că o autoutilitară s-ar deplasa pe raza Municipiului Pitești, având pe lateralul caroseriei afișat un mesaj utilizat în perioada de campanie de unul dintre candidații la alegerile locale. Din verificări a reieșit că mesajul afișat pe caroseria autovehiculului în cauză fost stabilit prin hotărâre din 03 iunie a.c., a autorității electorale locale, ca mesaj afiliat. Ca urmare a abaterii constatate, conducătorul auto, bărbat de 43 de ani, din București, a fost sancționat contravențional cu suma de 1.400 de lei, conform Legii 115/2015." 


În mai multe dosare penale polițiștii fac cercetări pentru infracțiuni comise de către liberali: două, la Mioveni și Tigveni pentru mită electorală, altul pentru șantaj, altul pentru loviri și alte violențe dar și alte infracțiuni. 

Reprezentanții Biroului Electoral Județean Argeș I-AU OBLIGAT să șteargă toate mesajele denigratoare de pe rețelele de socializare și LE-AU INTERZIS să mai distribuie materialele jignitoare și mincinoase la adresa lui Ion Mînzînă. Încalcă orice lege pentru că au milioane de euro în conturi nu îi interesează amenzile de câțiva lei date de către oamenii legii. 

Ultimele articole din categoria Politic