Momente emoționante în comuna Bogați! A fost sfințită biserica din satul Godinaci

Autor: Costin Popescu
Publicat la: 14/11/2022

Duminică a fost o zi plină de emoție în comuna argeșeană Bogați. Locuitorii au luat la un moment care va rămâne în istoria localității și anume sfințirea bisericii din satul Godinaci. Acesta a fost un proiect de suflet al primarului Ion Gârleanu și iată că duminică biserica a fost sfințită cu hramul Sfântului Ioan Gură de Aur. 

Slujba de sfințire a fost oficiată de Arhiepiscopul Argeșului și Muscelului Calinic alături de un sobor de preoți din Bogați, Curtea de Argeș, dar și alte localități. După cum sublinia și primarul, o "mare" de oameni s-a revărsat către biserica din Godinaci, cu toții dorind să ia parte la un moment istoric în istoria localității, pentru că ziua de ieri va rămâne fără discuție una de neuitat pentru întreaga comunitate din Bogați. "Astăzi, 13 noiembrie 2022, a fost sfințită biserica din Godinaci cu hramul Sfântul Ioan Gură de Aur.

Este o zi istorică pentru noi, cetățenii comunei Bogați, pe care nu o vom uita niciodată.

Biserica a fost sfințită de către Episcopul Argeșului și Muscelului, Calinic Argeșeanul, împreună cu un numeros sobor de preoți din Curtea de Argeș, Bogați și alte localități.

Am fost plăcut impresionat de "marea" de oameni care au participat la sfințirea sfântului lăcaș ceea ce demonstrează că trăim într-o comunitate de credincioși și, în momente deosebite, suntem alături unii de alții.

Limbajul meu este prea modest pentru a exprima în cuvinte ceea ce s-a întâmplat astăzi în Godinaci", transmite primarul comunei Bogați, Ion Gîrleanu. 

Ultimele articole din categoria Administrativ