Momente emoționante! Președințele CJ Argeș, cu daruri la un centru DGASPC

Autor: Ioana Constantin
Publicat la: 06/12/2022

Momente emoționante în ajunul Sfântului Nicolae la un centru al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Argeș.  22 de beneficiari de la Complexul de 3 Locuințe Protejate din comuna Băbana i-au colindat pe cei care au venit în ajunul Sfântului Nicolae să le dea o îmbrățișare și să le aducă un zâmbet pe buze. 

Zâmbete, lacrimi, dăruire, empatie și umanitate, sunt trăirile care descriu evenimentul dintr-un centru al DGASPC din Argeș în care trăiesc mai multe persoane cu dizabilități. Președintele Consiliului Județean Argeș, Ion Mînzînă alături de vicepreședintele Consiliului Județean, Adrian Bughiu, de președintele Autorității Naționale pentru Protecția Drepturilor Persoanelor cu Dizabilități Mihai Tomescu, secretar general Alexandru Gheorghișor, director general Petre Dinică, de preoți, reprezentanți ai Arhiepiscopiei Argeșului și Musceluilui  dar și directorul general al DGASPC Argeș, Tatiana Eftime și directorul centrului, Claudia Radu le-au oferit beneficiarilor o surpriză chiar în ajun de Moș Nicolae. Aceștia au venit încărcați cu daruri, cu brazi de Crăciun și poate cel mai important pentru ei, cu dorința de a le da o îmbrățișare. 

Impresionați de vizită, beneficiarii i-au răsplătit cu zâmbete, îmbrățisări și le-au cântat colinde. Le-au mulțumit că s-au gândit la ei. 

Președintele Autorității Naționale pentru Protecția Drepturilor Persoanelor cu Dizabilități, Mihai Tomescu nu este la prima vizită în centrele din Argeș unde de fiecare dată declară că este impresionat de activitatea DGASPC din județ, dar și de susținerea și implicarea Consiliului Județean. Acesta a și premiat-o pe Tatiana Eftime, directorul general al DGASPC dar și pe directorul Complexului de 3 Locuințe Protejate din comuna Băbana, Claudia Radu și angajații centrului pentru sprijinul acordat în incluziunea socială a persoanelor cu dizabilități.  

Ultimele articole din categoria Actualitate