Momente solemne în Senatul României! 160 de ani de la înființare

Autor: Costin Popescu
Publicat la: 18/06/2024

Momente solemne în Senatul României, acolo unde au fost marcați împlinirea a 160 de ani de la înființare. La eveniment a fost prezent și senatorul PSD de Argeș, Ovidiu Puiu. 

"Cu onoare și emoție, am luat parte astăzi la ședința solemnă a Senatului României prin care s-au aniversat 160 de ani de la înființare. Imnul de stat în interpretarea Corului Național de Cameră ”Madrigal – Marin Constantin” a sunat înălțător, la fel și evocarea parcursului istoric și a personalităților care și-au pus amprenta asupra devenirii sale. De la momentul intrării în scena politică, la inițiativa domnitorului Alexandru Ioan Cuza și până astăzi, Senatul României a fost apărător al idealurilor și identității naționale și factor de echilibru între structurile politice și societate. Orice s-ar spune despre Senatul României, un lucru e cert: indiferent de momentul istoric, Senatul a fost garant al democrației autentice!

 Privind către viitor prin lupa istoriei, îmi doresc ca Senatul României să păstreze înalta ținută și să crească nivelul de ambiție în promovarea idealurilor naționale!

La mulți ani, Senatului României! La mulți ani, România!", transmite senatorul Ovidiu Puiu. 

Ultimele articole din categoria Politic