Moş Crăciun, la Complexul de Tip Familial Valea Mare

Autor: Costin Popescu
Publicat la: 11/12/2022

Vicepreședinții Consiliului Județean Argeș, Marius Nicolaescu și Adrian Bughiu, împreună cu directorul general al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Argeș, Tatiana Eftime, au fost, vineri, în vizită la Complexul de Tip Familial din Valea Mare, Ştefăneşti, însoțiți de primarul Nicolae Velcea.

Deja, o parte din cei 18 beneficiari (patru fete și 14 băieți) ai Centrului sunt cunoștințe mai vechi ale oficialităților, pentru care au pregătit și un scurt moment artistic care a cuprins cântece patriotice și colinde. Au primit, în schimb, daruri, pentru că suntem în luna cadourilor, încurajări, felicitări și zâmbete.

"Când ești în mijlocul acestor semeni și vezi că, în ciuda afecțiunilor grave de care suferă, încearcă să ducă o viață cât mai aproape de cea pe care noi o considerăm normală, nu ai cum să nu te gândești că trebuie să apreciem mai mult ceea ce avem și să ne bucurăm de cei dragi care ne sunt în preajmă. Am fost absolut impresionat.

Le mulțumesc angajaților de acolo pentru efortul pe care îl depun. Este nevoie de anumite calități ca să poți ajuta în astfel de situații. Mă bucur că le-am putut aduce un zâmbet. Cu toții merităm, și mai ales luna aceasta, un zâmbet pe chip și momente de bucurie sinceră" –Marius Nicolaescu, vicepreședinte Consiliul Judeţean Argeş.


"M-am bucurat foarte mult că am reușit să venim aici, la Ștefănești. Și cu atât mai mult cu cât am ajuns și în această lună. Nu știu dacă au contat atât de mult cadourile pe care le-am adus, cât faptul că pur și simplu am ajuns în mijlocul dumneavoastră, dar am rămas adânc impresionat de generozitatea cu care ne-ați cântat acele colinde. Îmi dau seama că ați muncit mult și apreciez cu atât mai mult darurile pe care ei ni le-ați făcut, incomparabil mai prețioase decât bunurile cu care noi am venit încărcați. Omenia și generozitatea ar trebui să ne caracterizeze, așa cum odinioară erau străbunii noștri în fiecare zi. Mi-aș dori să ne concentrăm mai mult pe ceea ce putem face noi bine și bun, în general, și să ne dușmănim mai puțin. Poate că am fi mult mai departe și mult mai uniți, noi, ca oameni și ca națiune" – Adrian Bughiu, vicepreședinte Consiliul Judeţean Argeş.

"Le mulțumesc vicepreședinților Marius Nicolaescu și Adrian Bughiu, precum și primarului Nicolae Velcea, pentru vizita pe care au făcut-o la centrul nostru de la Ștefănești. Consiliul Judeţean Argeş este alături de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Argeş și a sprijinit permanent atât activitatea curentă, cât și investițiile pe care le-am făcut și le vom face pentru a încerca să le oferim condiții mai bune beneficiarilor din județul Argeș. Nu am cum să nu apreciez eforturile angajaților noștri și sprijinul autorităților pentru a susține inițiativele noastre prin care încercăm să le oferim semenilor noștri mai puțin norocoși condiții cât mai demne de viață" - Tatiana Eftime, director general DGASPC Argeș.

"Vreau să vă mulțumesc că mi-ați dat ocazia să fiu în mijlocul dumneavoastră. Apreciez mult activitatea extrem de complexă a cadrelor de aici și vă urez tuturor, copiilor și angajaților, La mulți ani!" – Nicolae Velcea, primar al orașului Ștefănești.


Ultimele articole din categoria Administrativ