Nicolae Velcea și-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar al orașului Ștefănești: ”Datorită încrederii pe care cetățenii mi-au acordat-o am dus la bun sfârșit proiecte importante”

Autor: Costin Popescu
Publicat la: 24/04/2024

                                                                        Nicolae Velcea și-a depus astăzi la Biroul Electoral de Circumscripție candidatura pentru un nou mandat de primar al orașului Ștefănești. Tot astăzi a fost depusă la BEC și lista cu candidații PSD pentru Consiliul Local Ștefănești. 

La eveniment au fost prezenți Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, deputatul Remus Mihalcea, prim-vicepreședinte PSD Argeș, senatorii Cristina Stocheci și Ovidiu Puiu, deputații Nicolae Georgescu și Pavelescu Nicolae, vicepreședinții CJ Argeș Adrian Dumitru Bughiu și Marius Nicolaescu, administratorul public al județului Cristi Puiu. 

”Acum trei ani și jumătate am fost ales primar al orașului Ștefănești. Datorită încrederii pe care cetățenii mi-au acordat-o am dus la bun sfârșit proiecte importante. Motivul pentru care candidez din nou este acela că vreau să continui proiecte deja începute și să demarez proiecte noi care să dezvolte Ștefăneștiul așa cum își doresc toți cetățenii”, a declarat Nicolae Velcea.

”Ultimii trei ani și jumătate au fost cea mai prolifică perioadă a localității Ștefănești. Este perioada în care s-au depus cele mai multe proiecte și în care s-au făcut cele mai mari #investiții. Implicarea domnului primarului Nicolae Velcea și a echipei sale în dezvoltarea Ștefăneștiului este certă, iar rezultatele se văd. Sunt astăzi la Ștefănești împreună cu parlamentarii PSD pentru că împreună am construit o echipă performantă pentru dezvoltarea orașelor și comunelor din Argeș”, a declarat Ion Mînzînă.

Ultimele articole din categoria Politic