SURSE! Ordin de partid! Liberalii îl critică pe Gentea să crească PNL în sondaje

Autor: Ioana Constantin
Publicat la: 29/11/2022

Așa cum v-am anunțat, PNL Argeș se prebușește în sondaje și se pare că nici nu are șanse să-și revină. Cum senatorul de Timiș, Alina Gorghiu a preluat organizația argeșeană se pare că actualele sondaje nu i-ar asigura niciun post de senator. Ar fi penibil ca actualul președinte al Senatului să candideze în 2024 pe listele PNL Argeș la Camera Deputaților doar pentru a-și asigura un post de parlamentar.

I-a pus astfel pe subalternii din PNL Argeș să muncească, să posteze pe paginile de socializare, să zică și ei ceva, să îi cunoască lumea, să-i critice pe liderii județului și, spun surse, să-i critice proiectele lui Cristian Gentea, primarul municipiului Pitești. Liberalii, se pare, au executat fix ce a zis șefa lor. Și uite așa zilnic critică pe cineva sau comunică declarațiile Alinei Gorghiu: „discursul Alinei Gorghiu, la ședința comună solemnă consacrată aniversării...”,  „mesajul Alinei Gorghiu în contextul zilei de 25 noiembrie când lumea marchează...”, etc.

Cum nu se pot lăuda cu mari realizări, cum nu au mari proiecte de hotărâre, cum nu fac mai nimic, s-au apucat să facă ce știu cel mai bine... să îi critice pe alții. După ce primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea a reușit să convingă niște investitori să facă din banii lor un loc de joacă pentru copii într-un cartier din Pitești, liberalii s-au apucat să îl critice că a zis că ar fi primul loc de joacă făcut din sponsorizări și că de fapt este al treilea, că a mai fost făcut unul în 2007, adică acum 15 ani și altul în 2018 și că astfel ar fi dus în eroare cetățenii. Cum nu au putut face altceva pentru a o ajuta pe Alina să crească în sondaje...au numărat până la trei.

Noroc cu liberalii că acum copiii se pot juca în siguranță și părinții sunt mai liniștiți de când au aflat că o astfel de investiție s-a mai făcut și acum 15 ani.

Ultimele articole din categoria Politic