Plata facturii apă canal prin intermediul aplicațiilor PayPoint, Un-Doi și Pago

Autor: Costin Popescu
Publicat la: 26/10/2022

Aplicaţia "PayPoint"

Aplicația PayPoint și utilizarea ei, este 100% gratuită. Nu există niciun cost sau comision ascuns, nicio limită pe numărul de facturi sau operațiuni efectuate. Aplicaţia este disponibilă pentru descărcare sub denumirea “PayPoint”, în Play Store şi App Store.

Mai multe detalii găsiți aici: https://paypointapp.ro/?page_id=3550

 Aplicația "Un-Doi - Centrul de plăți"

O altă aplicație prin care puteți plăti factura SEdC este "Un-doi Centrul de plăți", care este de asemnea gratuită, nu se percepe comision la efectuarea plăților, și este disponibilă pentru descărcare în Play Store, App Store și App Gallery.

Mai multe detalii găsiți aici: https://www.un-doi.ro/

 Aplicația Pago

De curând, am introdus pentru clienții noștri o nouă modalitate de plată a facturii pentru serviciul de apă și canalizare. Aplicația Pago, prin intermediul căreia puteți efectua plăți electronice în mediul online, către diferiți furnizori de servicii, este accesibilă pentru a fi descărcată pe telefonul mobil, prin intermediul Apple App Store și Google Play, în mod direct, sau prin intermediul Site-ului, prin redirecționare.

Mai multe detalii găsiți aici: https://pago.ro/

Acest e-mail conţine informatii care pot fi, partial sau în întregime, protejate de lege. Orice utilizare sau transmitere neautorizata a acestui mesaj, totala sau partiala, este strict interzisa. Aceste informatii sunt adresate doar destinatarului si pot sa nu exprime punctele de vedere ale S.Ed.C. Mioveni SRL. În cazul în care o eroare de transmitere a directionat gresit acest e-mail, va rugam sa notificati autorul printr-un raspuns la mesaj. Daca nu sunteti destinatarul vizat, nu aveti permisiunea sa dezvaluiti, sa distribuiti, sa copiati, sa tipariti sau sa utilizati acest e-mail.

Ultimele articole din categoria Administrativ