Primar PNL despre Gorghiu: 'Nu ne rezolvă nimic dar ne duce la...'

Autor: Ioana Constantin
Publicat la: 23/09/2022

Primarii PNL din Argeș sunt din ce în ce mai revoltați că șefa lor de la județ, Alina Gorghiu îi cam duce cu zăhărelul. Nu le rezolvă problemele comunității dar îi duce la Bruxelles. 


Mai mulți primari s-au plâns că deși i-au cerut ajutorul în diferite probleme cu care se confruntă în administrație și pentru comunitate, aceasta îi duce cu zăhărelul și le spune că "se rezolvă" dar nu se face nimic.

 "Ni s-a luat. O rog de un an să mă rezolve cu niște probleme aici, zice da da și nu face nimic. Mi-a tot promis dar nimic. Mă cheamă pe mine la chefurile ei și acum cică ne duce pe toți la Bruxelles. Păi de asta am eu nevoie? De asta mă votează pe mine cetățenii?! Că mă duc la chef cu Gorghiu sau la Bruxelles?! Vă spun sincer că mi s-a luat, partidul ăsta zici că e blestemat." ne-a declarat un primar liberal. 

Și nu este singurul, un alt primar ne-a declarat că s-a săturat de promisiuni: "Doamnă nu mai zic nimic! Știți vorba aia vin ai noștri, pleacă ai noștri, noi rămânem tot ca proștii! Vorbe și atât, vorbe, vorbe și apoi vor voturi..."

Ultimele articole din categoria Politic